• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Porto Vecchio

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Porto Vecchio på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Porto Vecchio

EasyTerra Biluthyrning Porto Vecchio är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Porto Vecchio

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Porto Vecchio med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Europcar

  8.3 (8331)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alamo

  7.9 (8911)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Biluthyrningsföretag i och omkring Porto Vecchio

Om du letar efter en hyrbil i Frankrike, men i en annan stad än Porto Vecchio, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Frankrike-sidan, där du kan välja i vilken stad i Frankrike du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Porto Vecchio

EasyTerra Biluthyrning Porto Vecchio jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Quartier La Poretta Rn 198

Platsinformation för Porto Vecchio

Inledning

Porto-Vecchio är en magnifikt belägen badort: staden har många vackra stränder och bakgrunden utgörs av de berg som finns på centrala Korsika. Staden har också ett trevligt, historiskt centrum, med barer, restauranger och så kallade butikshotell. Dessutom finns det en pittoresk hamn och det är inte överraskande att staden lockar många turister varje år.

Befolkning

Staden har ungefär 13 000 invånare.

Geografiskt läge

Porto-Vecchio är belägen på sydöstra Korsika. De flesta badorter ligger norr om staden, vid stränderna. Utanför kusten ligger fyra små öar, Îles Cerbicale, ett skyddat naturområden som utgör en del av ett större naturreservat, Bouches de Bonifacio.

Ekonomi

Förr i tiden, fram till mitten av 1900-talet, var korkindustrin och saltutvinningen stadens främsta inkomstkällor. Dessa industrier finns fortfarande, men idag tjänar Porto-Vecchio pengar på turismen. Under sommarmånaderna tredubblas stadens befolkning. 

Flygplatser

Figari Sydkorsika flygplats (på franska: Aéroport Figari Sud-Corse) är belägen 2,5 mil sydväster om Porto-Vecchio. Den är enkel att nå med hyrbil via N2198 och D859. Resan tar ungefär 30 minuter. Vägen till flygplatsen är tydligt skyltad.

Kollektivtrafik

Korsika har bra bussförbindelser mellan öns viktigaste städer. Linjen Bonifacio-Bastia, till exempel, stannar vid Porto-Vecchio. Från hamnen finns det också färjeförbindelser till bland annat Marseille och de italienska städerna Livorno och Neapel.

Trafik och parkering

Stadens gamla centrum är en zon för fotgängare och många av de gator som är tillgängliga för bilar är enkelriktade. Detta kan göra det svårt att ta sig runt. Om man vill besöka staden under sommarmånaderna så är det bäst att komma dit tidigt (före klockan 10.00). Efteråt kan det vara svårt att hitta en ledig parkeringsplats för hyrbilen nära centrum. En hyrbil är ett idealiskt transportmedel för att upptäcka resten av Korsika. Huvudvägarna är bra, men man bör tänka på att de bergiga inlandsvägarna är smala och slingrande.

Hotell

Även om det finns några charmiga butikshotell i Porto-Vecchios gamla stadskärna, så ligger de flesta hotell och turistanläggningar vid de sandstränderna nära staden, som till exempel Poretta och Fiori Marina. Stranden Palombaggia, tre kilometer söder om Porto-Vecchio är också populär. Nudiststranden La Chiappa ligger öster om staden. Det finns också många campingplatser i närheten, men priserna är ganska höga på sommaren.

Extera källor

För mer information om Porto-Vecchio, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Europcar
 • Alamo