• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Avignon TGV Station

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Avignon TGV Station på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Avignon TGV Station

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Avignon TGV Station

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Avignon TGV Station.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Avignon TGV Station

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Avignon TGV Station. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Alamo

  9 (7824)
  Från SEK 239 / dag
 • Avis

  8.6 (5293)
  Från SEK 412 / dag
 • Europcar

  8.2 (7231)
  Från SEK 307 / dag
 • Thrifty

  8.2 (4785)
  Från SEK 263 / dag
 • Sixt

  8.1 (2875)
  Från SEK 287 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3788)
  Från SEK 248 / dag
 • Enterprise

  7.9 (1693)
  Från SEK 310 / dag
 • Hertz

  7.9 (6097)
  Från SEK 274 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2949)
  Från SEK 255 / dag
 • Budget

  7.4 (8922)
  Från SEK 387 / dag
 • National Car Rental

  6.9 (380)
  Från SEK 361 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Avignon TGV Station genomsnittligt dagligt pris per månad

Avignon TGV Station – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Avignon TGV Station), är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Avignon TGV Station – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Avignon TGV Station) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Avignon TGV Station). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Avignon TGV Station – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Avignon TGV Station) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Avignon TGV Station – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Avignon TGV Station), är November den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Avignon TGV Station - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Avignon TGV Station), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Avignon TGV Station - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Avignon TGV Station) är November den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Avignon TGV Station – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Avignon TGV Station) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Avignon TGV Station – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Avignon TGV Station) är November den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Avignon TGV Station – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Avignon TGV Station) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Avignon TGV Station - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Avignon TGV Station) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Avignon TGV Station – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Avignon TGV Station) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Avignon TGV Station – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Avignon TGV Station) är December den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Avignon TGV Station - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Avignon TGV Station) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Avignon TGV Station - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Avignon TGV Station) är November den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Avignon TGV Station

Andra uthyrningsställen i Avignon

Utöver Avignon TGV Station i Avignon jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Avignon:

Platsinformation för Avignon TGV Station

Allmän information

Avignon ligger i departementet Vaucluse i Frankrike. Här kan man även se det berömda berget Mont Ventoux i bakgrunden. Avignon TGV järnvägsstation ligger på höghastighetslinjen Méditerraneé. Från Avignon kan man till exempel resa med TGV-linjerna till Paris Gare de Lyon, Lille Europe, Nîmes, Marseille St. Charles och Lyon. Stationen invigdes 2001 och är belägen ungefär två kilometer söder om Avignons centrum. Centralhallens arkitektur liknar en katedral. Den känns ljus och rymlig tack vare glastaket.  

Transportmedel

Stationen erbjuder många möjligheter för den som vill resa vidare i Provence eller till Franska rivieran. Om man föredrar att stanna i Avignon och dess omgivningar så finns bussar och taxi tillgängliga på torget utanför stationen. Taxiservicen drivs av företaget TAXI Avignonnais (Tel. 04 90 82 20 20). Det finns även flera möjligheter att hyra bil i Avignon. Biluthyrningsföretagen är belägna precis bredvid stationen. Man tar den södra utgången och går mot P2. Utanför stationen hittar man parkeringsplatser för att släppa av passagerare. Att parkera här är gratis i upp till 20 minuter. Det finns även parkeringsplatser runtomkring stationen.

Service

Avignon TGV järnvägsstation har en hjärtstartare och det finns wi-fi tillgängligt. Det finns även speciell service för handikappade. Dessutom finns det hissar och taktila golvmarkerare. Om du har förlorat ditt bagage kan du vända dig till Avignon centralstation. Det är bäst att ta en taxi. Avignon TGV järnvägsstation har inget kontor för förlorade och upphittade föremål; för vidare information om förlorat bagage kan man ringa 04 90 27 81 69.

Restauranger

På stationen finns det flera platser där man kan få något att äta. Kedjan OH Poivrier har en bar och en restaurang. Man kan även köpa smörgåsar på Pains à la ligne.

Affärer

Liksom många franska stationer har Avignon TGV även en Relay-kiosk. Här hittar man ett stort utbud av litteratur och liknande produkter. 

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Avis
 • Europcar
 • Thrifty
 • Sixt
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • Budget
 • National Car Rental