• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Angoulême Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Angoulême Järnvägsstation på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Angoulême Järnvägsstation

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Angoulême Järnvägsstation

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Angoulême Järnvägsstation.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Angoulême Järnvägsstation

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Angoulême Järnvägsstation. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Europcar

  8.3 (8402)
  Från SEK 316 / dag
 • Avis

  8.3 (6177)
  Från SEK 453 / dag
 • Rent a car

  8.2 (34)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  8.1 (7080)
  Från SEK 522 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.9 (3613)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Angoulême Järnvägsstation genomsnittligt dagligt pris per månad

Biluthyrningsplats Angoulême Järnvägsstation

Andra uthyrningsställen i Angoulême

Utöver Angoulême Järnvägsstation i Angoulême jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Angoulême:

Platsinformation för Angoulême Järnvägsstation

Allmän information

Angoulême järnvägsstation byggdes 1852 och var en gång i tiden en del av 'Collège Royal de la Marine'. I centralhallen finns det fortfarande en plakett som minner om dessa tider. Det konstnärliga och kulturella Angoulême ligger i sydvästra Frankrike, mellan La Rochelle och Bordeaux. Järnvägslinjen går genom en tunnel under staden. Staden och dess omgivningar livnär sig huvudsakligen på tillverkning av papper och packningsindustri. Av denna anledning är det även centrum för serietidningar och serieböcker i Frankrike. Europas största serietidningsfestival organiseras här varje år i januari. 

Transportmedel

Man kan nå Angoulême från Paris på två timmar och tio minuter och Bordeaux på 55 minuter med TGV. Om man föredrar att inte fortsätta resan utan vill stanna i omgivningarna, så hittar man taxibilar nära stationens restaurang och stadsbussar stannar utanför stationen. Man kan även hyra bil i Angoulême. När man fortsätter sin resa kan man lämna tillbaka sin bil vid stationen. I centrum av Angoulême kan man parkera på Gesta parking. Utanför stationen finns det också en EFFIA- parkeringsplats. 

Service

En hjärtstartare hittar man i närheten av centralhallens norra utgång. Inuti centralhallen finns det en informationsdisk och en specialdisk för handikappade resenärer. Det finns rullstolar, hissar och ramper. 

Restauranger

I centralhallen finns det en restaurang med byffé, en som har takeaway och en bar. Mittemot järnvägsstationen ligger en Speed Burger om man vill ta något snabbt att äta. 

Butiker

Stationen har en Relay-kiosk. Denna internationella kedja har ett stort utbud av magasin, dagstidningar, böcker etc. 

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Europcar
 • Avis
 • Rent a car
 • Hertz
 • Keddy By Europcar