• Kundbetyg 8.4 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Sharm El Sheikh Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Sharm El Sheikh Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Sharm El Sheikh Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Sharm El Sheikh Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Sharm El Sheikh Airport.

Biltyp
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Familjebuss
SUV

Hyrbilsalternativ i Sharm El Sheikh Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Sharm El Sheikh Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Avis

  8.2 (6068)
  Från SEK 224 / dag
 • Sixt

  8 (3424)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.6 (9766)
  Från SEK 284 / dag
 • Europcar

  6.2 (8255)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Sharm El Sheikh Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Biluthyrningsplats Sharm El Sheikh Airport

Platsinformation för Sharm El Sheikh Airport

Sharm el-Sheikh flygplats i ett nötskal

Sharm el-Sheikh flygplats är ingångsporten till semesterorterna i Södra Sinai i Egypten. En ny, tredje terminal kommer att öppnas under 2012. 

Flygplatsen ligger 1,8 mil nordost om Sharm el-Sheikh och en mil från den populära stranden Na'ama Bay. Det finns ingen tågförbindelse med flygplatsen. Officiellt går det en minibuss från flygplatsen till stränderna, men oftast går den inte. Flygplatsen är lätt att nå med bil, men vägarna mellan stränderna och flygplatsen kan vara ganska trafikerade. 

Flygplatsen har få mat- och dryckställen och butiker. Många resenärer klagar på flygplatsens servicenivå, speciellt renligheten på toaletterna. Utöver en VIP-lounge har flygplatsen inga affärsfaciliteter. Dessa hittar man på de större semesteranläggningarna, såsom på Hilton Resort som har mötes- och konferensrum. Andra faciliteter på Sharm el-Sheikh flygplats är bland annat växlingskontor, bankomater och resebyråer. 

Inom flygbranschen anges Sharm el-Sheikh flygplats med förkortningarna SSH (IATA flygplatskod) och HESH (ICAO flygplatskod).

Länk till Sharm el-Sheikh flygplats officiella webbsida.

Praktisk information

 • Valuta
  Egyptian pound
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  60 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Arabic
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Avis
 • Sixt
 • Budget
 • Europcar