• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Kairo

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Kairo på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Kairo

EasyTerra Biluthyrning Kairo är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Kairo

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Kairo.

Biltyp
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Familjebuss
SUV

Biluthyrare i Kairo

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Kairo med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Avis

  8.2 (5291)
  Från SEK 225 / dag
 • Enterprise

  8.1 (1693)
  Från SEK 257 / dag
 • National Car Rental

  8 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.9 (8919)
  Från SEK 359 / dag
 • Europcar

  7.9 (7229)
  Från SEK 327 / dag
 • Hertz

  7.8 (6094)
  Från SEK 263 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2948)
  Från SEK 262 / dag
 • Alamo

  7.6 (7823)
  Från SEK 217 / dag
 • Sixt

  7.6 (2874)
  Från SEK 242 / dag
 • Thrifty

  6.8 (4783)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Kairo?

Kairo – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Kairo), är September den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kairo – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Kairo) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Kairo). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kairo – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Kairo) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kairo – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Kairo), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kairo - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Kairo), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kairo - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Kairo) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kairo – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Kairo) är December den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kairo – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Kairo) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kairo - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Kairo) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kairo – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Kairo) är December den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Kairo

Om du letar efter en hyrbil i Egypten, men i en annan stad än Kairo, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Egypten-sidan, där du kan välja i vilken stad i Egypten du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Kairo

EasyTerra Biluthyrning Kairo jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Kairo

Inledning

Kairo är en av de största städerna i Afrika och Mellanöstern. Den egyptiska huvudstaden hyser en enorm samling arkeologiska skatter i det Egyptiska Museet och pyramiderna väster om staden är också en turistattraktion. Kairo är även en operativ bas för resor söderut om man vill besöka pyramider och tempel från faraonernas tid.  

Befolkning

Själva staden har nästan sju miljoner invånare, men tätortsområdet sträcker sig över en enorm yta. Över 16 miljoner människor bor i hela storstadsområdet. 

Geografiskt läge

Kairo är belägen vid floden Nilen i den norra delen av landet, vilket kallas för Lägre Egypten. Medelhavet ligger 16,5 mil norrut; Suezkanalen rinner 12 mil öster om Kairo. Alldeles norr om den egyptiska huvudstaden delas Nilen i flera olika floder: det vidsträckta Nildeltat.

Ekonomi

Kairo är det ekonomiska, kommersiella, kulturella, sociala och politiska hjärtat i Egypten. Två tredjedelar av den nationella inkomsten tjänas här. Turismen är också en viktig pelare i ekonomin. Landet tjänar också pengar på vapenhandel, försäljning av olja, tillverkning av kläder och livsmedel. Det har alltid funnits mycket byggindustri i Egypten. Byggboomen har gjort att man inte hunnit med att anlägga tjänster som till exempel vatten och elektricitet. Det finns hela kvarter där dessa elementära faciliteter knappt eller inte alls finns tillgängliga.

Flygplatser

Den egyptiska huvudstadens flygplats, Kairo internationella flygplats, är belägen 2,2 mil nordöster om stadens centrum. Eftersom man har byggt en ny tullväg så är det enkelt att nå flygplatsen med hyrbil från ringvägen som går runt Kairo. Vägen till flygplatsen är tydligt skyltad.

Kollektivtrafik

Kairo har ett vidsträckt bussnät, men bussarna är ofta fullpackade och deras destinationer är inte alltid tydliga. Det är bättre att ta taxi. Det finns två sorters taxi: svart/vita taxibilar utan taxameter i vilka du måste köpslå om ett pris med föraren (verklig förhandling) och de gula taxibilarna som har taxameter. Det finns även tunnelbanor (två linjer), men förutom Gamla Kairo (även Koptiska Kairo) så ligger få sevärdheter av intresse längs tunnelbanelinjen. 

Trafik och parkering

Bilkörning i Kairo är inte för dem som inte är vana vid kaos, eftersom det är det bästa sättet att beskriva trafiken i den egyptiska huvudstaden: ett virrvarr av bilar, bussar, motorcyklar och andra transportmedel med förare som inte bryr sig om skyltar eller regler. Konstigt nog är det inte svårt att parkera: egyptierna dubbel- eller trippelparkerar helt enkelt sina bilar och lämnar dörrarna olåsta. Det finns alltid icke officiella parkeringsvakter som inte bara vaktar bilarna utan även flyttar dem när det är nödvändigt. 

Hotell

Kairo har ett enormt utbud av logi. I stadens centrum hittar man främst lågprishotell, somliga av dem av tveksam kvalitet. Lyxotell hittar man vid Nilen, på ön Zamalek och i stadsdelen Garden City, söder om stadens centrum. Under de senaste åren har många medelklasshotell vuxit upp i Midan Ramses (runt stationen med samma namn).

Externa källor

För mer information om Kairo, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Egyptian pound
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  60 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Arabic
 • Populär bilkategori
  Mellanklass

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Avis
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Budget
 • Europcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • Alamo
 • Sixt
 • Thrifty
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Egypten
 3. Biluthyrning Kairo