Biluthyrning Punta Cana Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Punta Cana Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Punta Cana Airport

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Dominikanska republiken
 3. Biluthyrning Punta Cana
 4. Punta Cana International Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Punta Cana Airport

Punta Cana flygplats i ett nötskal

Punta Cana flygplats är den viktigaste ingångsporten till Dominikanska republiken. I närheten hittar man magnifika stränder och ett stort antal semesteranläggningar. 

Flygplatsen är centralt belägen mellan stränderna och semesteranläggningarna, precis norr om Punta Cana och 4 mil öster om Higüey. Det finns ingen tågförbindelse med flygplatsen och bussarna går oregelbundet. Flygplatsen är lätt att nå med bil: huvudvägen längs stränderna ansluter till Carretera Aeroporto som går till flygplatsen.

Flygplatserna har få butiker och restauranger men precis mitt emot terminalen finns det ett stort köpcentrum, mer som en marknad, med bland annat mat- och dryckställen. Det finns inga affärsfaciliteter på flygplatsen. De stora hotellen och semesteranläggningarna i grannskapet har ebjuder utrymmen, men dessa används huvudsakligen till kalas och fester. Flygplatsen har trådlöst internet (Wi-Fi) och allmänna datorer med internetanslutning. Andra faciliteter på Punta Cana flygplats är bland annat växlingskontor, bankomater, en liten lekplats och ett apotek. 

Inom flygindustrin anges Punta Cana flygplats med förkortningarna PUJ (IATA flygplatskod) och MDPC (ICAP flygplatskod).

Länk till Punta Cana flygplats officiella webbsida.

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • InterRent
 • Mex Rent a Car
 • Payless Car Rental
 • Thrifty