• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Larnaca

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Larnaca på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Larnaca

EasyTerra Biluthyrning Larnaca är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Larnaca

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Larnaca

Biluthyrningserbjudanden i Larnaca

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Larnaca.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV

Biluthyrare i Larnaca

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Larnaca med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Autounion Car Rental

  8.5 (51)
  Från SEK 236 / dag
 • Alamo

  8.3 (7907)
  Från SEK 247 / dag
 • Sixt

  8.3 (2930)
  Från SEK 274 / dag
 • Flizzr

  8.2 (270)
  Från SEK 280 / dag
 • Cyprus Airport Car

  8.1 (142)
  Från SEK 253 / dag
 • Hertz

  7.9 (6162)
  Från SEK 307 / dag
 • Get Your Car

  7.9 (188)
  Från SEK 172 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4888)
  Från SEK 281 / dag
 • Budget

  7.8 (9001)
  Från SEK 248 / dag
 • Europcar

  7.7 (7319)
  Från SEK 261 / dag
 • Avis

  7.7 (5349)
  Från SEK 322 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2992)
  Från SEK 280 / dag
 • Payless Car Rental

  7.6 (456)
  Från SEK 205 / dag
 • Green Motion

  7.3 (1708)
  Från SEK 227 / dag
 • Global Rent a Car

  6.9 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • My Car

  Inga omdömen
  Från SEK 276 / dag
 • ACE Rent A Car

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • SurPrice car rentals

  7.1 (448)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • FireFly Car Rental

  7.1 (3465)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • NÜ Car Rentals

  8.1 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  7.9 (1708)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  7.9 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar

  6.5 (5106)
  Från SEK 278 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Larnaca?

Larnaca – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Larnaca), är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Larnaca – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Larnaca) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil September är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Larnaca). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Larnaca – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Larnaca) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Larnaca – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Larnaca), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Larnaca - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Larnaca), är November den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Larnaca - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Larnaca) är November den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Larnaca – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Larnaca) är November den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Larnaca – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Larnaca) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Larnaca – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Larnaca) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Larnaca - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Larnaca) är December den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Larnaca – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Larnaca) är Februari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Larnaca - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Larnaca) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Larnaca - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Larnaca) är November den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Larnaca

Om du letar efter en hyrbil i Cypern, men i en annan stad än Larnaca, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Cypern-sidan, där du kan välja i vilken stad i Cypern du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Larnaca

EasyTerra Biluthyrning Larnaca jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Larnaca

Inledning

Larnaca är en hamnstad och en badort på Cypern. Det är en av de modernaste städerna på ön, men här finns även kvarlämningar från forna civilisationer. Bulevarden längs kusten utgör stadens hjärta. En stor saltvattensjö som ligger nära flygplatsen lockar tusentals flamingor under vintern. 

Befolkning

Staden har 75 000 invånare.

Geografiskt läge

Larnaca ligger på Cyperns sydkust, på den grekiska delen av ön, men nära FN:s buffertzon som avgränsar den grekiska delen från den turkiska.

Ekonomi

För länge sedan var Larnacas hamn Cyperns viktigaste handelscentrum. Än idag lägger många privata yachter fortfarande till i hamnen. Norr om staden finns ett stort oljeraffinaderi, men idag fungerar det bara som oljeförråd. Kanske detta kommer att ändra sig när Cypern börjar utforska oljefälten på öns södra del.

Turismen är viktig. Runt staden finns vackra sandstränder, men också kvarlämningar från forntiden som lockar besökare.

Flygplatser

Larnaca flygplats (den internationella flygplatsen) ligger 5 kilometer söder om staden. Det är den viktigaste flygplatsen på Cypern. Den tar emot 5 miljoner passagerare varje år.

Kollektivtrafik

Det finns bussar på Larnaca, men bussnätet har inte utvecklats riktigt än. 2009 tillkännagav kommunfullmäktige att de ville förbättra kollektivtrafiken genom att köpa nya bussar och se över vägarna. Det finns många taxibilar i Larnaca. Enligt lag bör de använda taxameter, men många taxiförare vägrar göra det.

Trafik och parkering

Det finns några få parkeringsområden och garage i Larnaca. Man kan också parkera på gatan (det är på de flesta platser gratis på lördagseftermiddagar och söndagar). Där trottoarkanten markerats med dubbla gula ränder är det förbjudet att parkera. Där det är markerat med en enkel gul rand får man stanna en kort tid för att släppa av eller hämta upp passagerare.

Under kommande år kommer Larnacas centrum att rustas upp. Efter förnyelsen kommer en stor del av stadskärnan endast vara tillgänglig för fotgängare.

Från Larnaca finns utmärkta vägar till andra destinationer på Cypern. A2 och A5 är anslutna till A1 som går till Nicosia. A3 fungerar huvudsakligen som en ringväg till Larnaca och fortsätter till Ayia Napa. Denna stad ligger på sydöstra Cypern och är känd för sina vackra stränder och intensiva nattliv.

Hotell

Larnaca har en stor mängd hotell, vandrarhem, lägenheter och annan sorts logi. Vanligtvis är priserna något lägre än på resten av ön. Längs kusten finns lyxigare hotell och semesteranläggningar. På sommaren bör man boka lång tid i förväg.

Externa källor

För mer information om Larnaca, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  65 km/h
 • Språk
  Turkish, Armenian, Greek (modern)
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Autounion Car Rental
 • Alamo
 • Sixt
 • Flizzr
 • Cyprus Airport Car
 • Hertz
 • Get Your Car
 • Thrifty
 • Budget
 • Europcar
 • Avis
 • Keddy By Europcar
 • Payless Car Rental
 • Green Motion
 • Global Rent a Car
 • My Car
 • ACE Rent A Car
 • SurPrice car rentals
 • FireFly Car Rental
 • NÜ Car Rentals
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Goldcar
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Cypern
 3. Biluthyrning Larnaca