• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Larnaca Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Larnaca Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Larnaca Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Larnaca Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Larnaca Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV

Hyrbilsalternativ i Larnaca Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Larnaca Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Autounion Car Rental

  8.6 (41)
  Från SEK 144 / dag
 • Sixt

  8.4 (2870)
  Från SEK 191 / dag
 • Alamo

  8.3 (7817)
  Från SEK 162 / dag
 • Flizzr

  8.2 (267)
  Från SEK 147 / dag
 • Cyprus Airport Car

  8.2 (142)
  Från SEK 152 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.2 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Get Your Car

  8 (183)
  Från SEK 130 / dag
 • Hertz

  8 (6087)
  Från SEK 204 / dag
 • Enterprise

  8 (1691)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.9 (7221)
  Från SEK 174 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ACE Rent A Car

  7.9 (3)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.8 (8909)
  Från SEK 184 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4776)
  Från SEK 183 / dag
 • Avis

  7.8 (5289)
  Från SEK 228 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2945)
  Från SEK 205 / dag
 • Green Motion

  7.5 (1694)
  Från SEK 140 / dag
 • Payless Car Rental

  7.4 (448)
  Från SEK 184 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.2 (3422)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • SurPrice car rentals

  7 (447)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Global Rent a Car

  7 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar

  6.5 (5037)
  Från SEK 157 / dag
 • My Car

  Inga omdömen
  Från SEK 161 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Larnaca Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Larnaca Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Larnaca Airport), är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Larnaca Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Larnaca Airport) är December den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil September är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Larnaca Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Larnaca Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Larnaca Airport) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Larnaca Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Larnaca Airport), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Larnaca Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Larnaca Airport), är December den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Larnaca Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Larnaca Airport) är December den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Larnaca Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Larnaca Airport) är December den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Larnaca Airport – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Larnaca Airport) är December den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Larnaca Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Larnaca Airport) är December den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Larnaca Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Larnaca Airport) är December den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Larnaca Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Larnaca Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Larnaca Airport - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Larnaca Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Larnaca Airport - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Larnaca Airport) är November den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Larnaca Airport

Platsinformation för Larnaca Airport

Cyperns flygplats i ett nötskal

Larnacas internationella flygplats kallas vanligtvis helt enkelt för Cyperns flygplatsLarnacas flygplats är en viktig mellanlänk i flygtrafiken mellan Europa och Mellanöstern. Dessutom är Cypern i sig själv ett viktigt turistmål. Flygplatsen tar emot över fem miljoner passagerare årligen, många fler än vad den var avsedd för. Man räknar med att hela flygplatsen kommer att ha renoverats år 2009, med en ny terminal och bättre tillfartsvägar. Start- och landningsbanan har redan förlängts och ett nytt kontrolltorn har också invigts.

Flygplatsen kan nås med bil och buss. Bussen till Larnaca centrum går endast vardagar.

Det finns en hotellbokningsdisk i ankomsthallen och hotellen ligger utanför flygplatsområdet. På flygplatsen finns det ett begränsat antal affärer och restauranger. I avgångshallen finns det ett businesscentrum med fax och kopieringsmöjligheter samt datorer med tillgång till internet. Dessutom finns det tre banker och några bankomater. I ankomsthallen finns det ett postkontor och en hjälpstation. Terminalen är handikappvänlig. 

Inom flygindustrin anges Cyperns flygplats med förkortningarna LCA (IATA flygplatskod) and LCLK (ICAO flygplatskod).

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  65 km/h
 • Språk
  Turkish, Armenian, Greek (modern)
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Autounion Car Rental
 • Sixt
 • Alamo
 • Flizzr
 • Cyprus Airport Car
 • NÜ Car Rentals
 • Get Your Car
 • Hertz
 • Enterprise
 • Europcar
 • National Car Rental
 • ACE Rent A Car
 • Budget
 • Thrifty
 • Avis
 • Keddy By Europcar
 • Green Motion
 • Payless Car Rental
 • FireFly Car Rental
 • SurPrice car rentals
 • Global Rent a Car
 • Goldcar
 • My Car