• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Varna

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Varna på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Varna

EasyTerra Biluthyrning Varna är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Varna

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Varna

Biluthyrningserbjudanden i Varna

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Varna.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Varna

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Varna med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.5 (7778)
  Från SEK 128 / dag
 • Top Rent-a-Car

  8.5 (80)
  Från SEK 43 / dag
 • National Car Rental

  8.2 (378)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.8 (2824)
  Från SEK 149 / dag
 • Europcar

  7.8 (7171)
  Från SEK 148 / dag
 • Avis

  7.8 (5258)
  Från SEK 263 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4742)
  Från SEK 209 / dag
 • Budget

  7.8 (8849)
  Från SEK 168 / dag
 • Hertz

  7.8 (6042)
  Från SEK 242 / dag
 • Enterprise

  7.7 (1687)
  Från SEK 134 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • FireFly Car Rental

  7.2 (3411)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  7.1 (1692)
  Från SEK 411 / dag
 • addCarRental

  6.8 (92)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.6 (5930)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar

  6.5 (4998)
  Från SEK 85 / dag
 • Mex Rent a Car

  5.3 (42)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Varna?

Varna – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Varna), är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Varna – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Varna) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Varna). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Varna – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Varna) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Varna – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Varna), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Varna - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Varna), är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Varna - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Varna) är September den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Varna – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Varna) är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Varna – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Varna) är November den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Varna – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Varna) är September den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Varna - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Varna) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Varna – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Varna) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Varna - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Varna) är Oktober den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Varna

Om du letar efter en hyrbil i Bulgarien, men i en annan stad än Varna, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Bulgarien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Bulgarien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Varna

EasyTerra Biluthyrning Varna jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Varna

Inledning

Varna är den största staden på den bulgariska Svarta havskusten och en av de viktigaste badorterna vid det här havet. Staden kallas också för Bulgariens sommarhuvudstad. 

Befolkning

Staden har omkring 335 000 invånare. 

Geografiskt läge

Varna ligger i östra Bulgarien vid en hästskoliknande bukt i Svarta havet. Staden ligger mellan två platåer: Frangaplatån och Avrenplatån. Varnasjön söder om staden har utvidgats och är ansluten till Svarta havet genom två kanaler. Stadens hamn ligger i slutet av denna utvidgade sjö, precis som hamnindustrierna, vilket gör att utsikten över stränderna inte blir 'nedsmutsad'. 

Ekonomi

Stadens ekonomi är mångfaldig. Hamnen är viktig, inte bara som en handelshamn, men det är också en bulgarisk flottbas. Varna är också huvudort i provinsen med samman namn och ett utbildningscentrum med ett universitet och flera högskolor. Och så finns här turism förstås: miljoner personer besöker årligen de vackra stränderna vid Svarta havet och många kryssningsfartyg lägger till i hamnen. Affärsturismen spelar också en roll: många möten och konferenser hålls i Varna. 

Flygplatser

Varna flygplats ligger 8 kilometer väster om centrum. Den är lätt att nå med hyrbil. Från Varnas centrum tar man först Vladislav Vamenchik Boulevard, vilken går över till att vara E70/A2. Vägen går förbi flygplatsen. Avfarten till flygplatsen är tydligt skyltad. 

Kollektivtrafik

Varna har utmärkt allmän busstrafik. För några år sedan köpte man dubbeldäckare för att det växande antalet passagerare skulle kunna rymmas. Alla bussarna har luftkonditionering och går på metanol. Det finns också minibussar som kör en fast rutt, men man kan gå av var man vill längs körvägen. Det finns bra buss- och tågförbindelser med andra bulgariska städer, som den andra stora badorten vid Svarta havet, Burgas, och huvudstaden Sofia.

Trafik och parkering

Varna har mycket trafik året om, särskilt under sommaren. Det är därför inte lätt att hitta en gratis parkeringsplats för ens hyrbil på gatan. Som tur är finns det några parkeringsplatser och parkeringshus där man kan parkera bilen, men de är inte alltid skyltade. Stranden är avskild från staden genom en långsträckt park. Vid kanten av parken finns det några parkeringsplatser. 

Hotell

Varna har ett enormt logiutbud. Naturligtvis är de flesta hotell och anläggningar belägna utmed stranden, men det finns också hotell och enkla pensionat i stadens centrum. Turisthotell kan man också hitta på det långa kustområdet norr om Varna, på turistorterna Euxinograd, Constatine, Sunny Day, Chaika, Riviera och Golden Sands. Efter kommunismens fall har internationella hotellkedjor investerat ordentligt i deras filialer i Varna. I allmänhet är hotellstandarden utmärkt och priserna är inte så dåliga (ännu). Om man vill besöka staden under sommaren rekommenderar vi att boka hotellrum i god tid i förväg. 

Externa källor

För mer information om Varna rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Bulgarian lev
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Bulgarian
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Top Rent-a-Car
 • National Car Rental
 • Sixt
 • Europcar
 • Avis
 • Thrifty
 • Budget
 • Hertz
 • Enterprise
 • Your Rent
 • FireFly Car Rental
 • Green Motion
 • addCarRental
 • InterRent
 • Goldcar
 • Mex Rent a Car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Bulgarien
 3. Biluthyrning Varna