• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Burgas

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Burgas på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Burgas

EasyTerra Biluthyrning Burgas är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Burgas

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Burgas

Biluthyrningserbjudanden i Burgas

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Burgas.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV

Biluthyrare i Burgas

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Burgas med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.6 (7817)
  Från SEK 206 / dag
 • Autounion Car Rental

  8.5 (41)
  Från SEK 150 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.2 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Top Rent-a-Car

  8 (82)
  Från SEK 200 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.9 (2870)
  Från SEK 211 / dag
 • Hertz

  7.8 (6088)
  Från SEK 269 / dag
 • Europcar

  7.8 (7223)
  Från SEK 197 / dag
 • Budget

  7.8 (8911)
  Från SEK 222 / dag
 • Avis

  7.8 (5290)
  Från SEK 297 / dag
 • Enterprise

  7.7 (1693)
  Från SEK 217 / dag
 • Thrifty

  7.7 (4776)
  Från SEK 220 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • CarRent.bg

  7.5 (27)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • FireFly Car Rental

  7.2 (3423)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  7.1 (1694)
  Från SEK 320 / dag
 • addCarRental

  6.6 (92)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.6 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar

  6.5 (5041)
  Från SEK 127 / dag
 • Mex Rent a Car

  6.3 (44)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Rent a car

  2.8 (1)
  Från SEK 141 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Burgas?

Burgas – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Burgas), är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Burgas – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Burgas) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Burgas). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Burgas – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Burgas) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Burgas – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Burgas), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Burgas - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Burgas), är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Burgas - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Burgas) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Burgas – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Burgas) är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Burgas – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Burgas) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Burgas – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Burgas) är Oktober den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Burgas - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Burgas) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Burgas – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Burgas) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Burgas - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Burgas) är Oktober den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Burgas

Om du letar efter en hyrbil i Bulgarien, men i en annan stad än Burgas, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Bulgarien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Bulgarien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Burgas

EasyTerra Biluthyrning Burgas jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Burgas

Inledning

Den bulgariska staden Burgas är ett viktigt industricentrum i mitten av landet, men på grund av sitt läge vid Svarta havet har regionen också utvecklats till ett turistcentrum. Fågelälskare blir inte besvikna: det finns tre stora sjöar med ett stort antal fågelarter i närheten av staden. Burgas är också en operativ bas för resor till städer med mer historisk prägel, som till exempel Nesebar och Sozopol.

Befolkning

Burgas befolkning har växt snabbt. I slutet av 1800-talet bodde endast några tusen människor i staden, men idag har Burgas nästan 200 000 invånare.

Geografiskt läge

Burgas är belägen på Bulgariens östkust vid viken med samma namn, som utgör en del av Svarta havet. Staden är omgiven av tre stora sjöar (Vaya, Atanasovsko och Mandrensko) där hundratals fågelarter bor. Den bulgariska huvudstaden Sofia ligger 39 mil väster om Burgas.

Ekonomi

Burgas är ett industricentrum med oljeindustrin som huvudnäring: staden hyser till exempel det största oljeraffinaderiet i sydöstra Europa. Handel via hamnen spelar också en viktig roll och turismen har växt betydligt under de senaste åren. Det finns ett flertal semesteranläggningar vid Svarta havet.

Flygplatser

Burgas flygplats är belägen 1,5 mil nordöster om centrum, nära staden Sarfovo, precis vid Burgasbukten. Flygplatsen är enkel att nå med hyrbil via motorväg A9. Vägen till flygplatsen är tydligt skyltad.

Kollektivtrafik

Burgas har bra offentlig transport i form av (tråd) bussar. Bussarna går regelbundet mellan klockan 05.00 och klockan 23.00. Förutom dessa stadsbussar så finns det även minibussar som täcker rutter där stadsbussarna inte kör. Man stannar dem genom att sträcka ut handen.  

Trafik och parkering

Stadens centrum är ganska livligt trafikerat och det kan vara svårt att hitta en ledig parkeringsplats för sin hyrbil på gatan här. Lyckligtvis finns det ett flertal övervakade parkeringsplatser och garage där man kan parkera sin hyrbil. Det är även säkrare än att parkera på gatan.

Hotell

Många nya hotell och pensionat har öppnat under de senaste åren i Burgas och därför har man inga problem att hitta lämpligt logi. De flesta turister bor emellertid inte i själva staden, utan på någon av semesteranläggningarna vid Svarta Havet, mellan Burgas och Sarfovo i närheten av flygplatsen.

Externa källor

För mer information om Burgas, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Bulgarian lev
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Bulgarian
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Autounion Car Rental
 • NÜ Car Rentals
 • Top Rent-a-Car
 • National Car Rental
 • Sixt
 • Hertz
 • Europcar
 • Budget
 • Avis
 • Enterprise
 • Thrifty
 • Your Rent
 • CarRent.bg
 • FireFly Car Rental
 • Green Motion
 • addCarRental
 • InterRent
 • Goldcar
 • Mex Rent a Car
 • Green Rent a car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Bulgarien
 3. Biluthyrning Burgas