• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Sofia

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Sofia på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Sofia

EasyTerra Biluthyrning Sofia är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Sofia

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Sofia

Biluthyrningserbjudanden i Sofia

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Sofia.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Sofia

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Sofia med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Autounion Car Rental

  8.5 (41)
  Från SEK 138 / dag
 • Alamo

  8.5 (7817)
  Från SEK 170 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.2 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • First Car

  8.1 (557)
  Från SEK 335 / dag
 • Europcar

  7.9 (7223)
  Från SEK 235 / dag
 • Sixt

  7.9 (2870)
  Från SEK 199 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Top Rent-a-Car

  7.8 (82)
  Från SEK 99 / dag
 • Budget

  7.8 (8911)
  Från SEK 213 / dag
 • Avis

  7.8 (5290)
  Från SEK 259 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4776)
  Från SEK 205 / dag
 • Hertz

  7.7 (6088)
  Från SEK 244 / dag
 • Enterprise

  7.7 (1693)
  Från SEK 204 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • CarRent.bg

  7.5 (27)
  Från SEK 88 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.2 (3423)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  7.1 (1694)
  Från SEK 90 / dag
 • SurPrice car rentals

  7 (447)
  Från SEK 85 / dag
 • InterRent

  6.6 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • addCarRental

  6.5 (92)
  Från SEK 49 / dag
 • Goldcar

  6.5 (5041)
  Från SEK 97 / dag
 • Mex Rent a Car

  6.3 (44)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Rent a car

  2.8 (1)
  Från SEK 118 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Sofia?

Sofia – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Sofia), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sofia – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Sofia) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Sofia). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sofia – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Sofia) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sofia – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Sofia), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sofia - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Sofia), är November den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sofia - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Sofia) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sofia – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Sofia) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sofia – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Sofia) är November den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sofia – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Sofia) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sofia - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Sofia) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sofia – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Sofia) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sofia - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Sofia) är April den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sofia - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Sofia) är Oktober den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Sofia

Om du letar efter en hyrbil i Bulgarien, men i en annan stad än Sofia, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Bulgarien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Bulgarien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Sofia

EasyTerra Biluthyrning Sofia jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

53 Nikola Vaptsarov Blvd
60 Vassil Levski Blvd
84 Orion Street

Platsinformation för Sofia

Inledning

Sofia är huvudstaden i Bulgarien och en av de äldsta städerna i Europa. I stadens centrum har man upptäckt fragment från en bosättning som fanns där för 7000 år sedan. Några av kvarlevorna från bosättningen är utställda i kyrkan St. George som byggdes på 300-talet. Trots den bygghysteri som rådde under det sovietiska herraväldet då det uppfördes byggnader i kommunistisk stil, så finns det fortfarande många historiska byggnader att beundra i Sofia (eller kvarlevor efter dem).

Befolkning

När Sofia blev Bulgariens huvudstad (1878), hade staden endast 12 000 invånare. Därefter ökade befolkningen snabbt och nu har Sofia 1,4 miljoner invånare. 

Geografiskt läge

Sofia är belägen i västra Bulgarien i dalen Sofia, som omges av berg på alla sidor. Staden ligger vid en knutpunkt av gamla vägar som förbinder Centraleuropa med de Svarta och Egeiska haven.

Ekonomi

Bulgariens huvudstad är även landets ekonomiska centrum. Huvudindustrierna är metall, textil, gummi, läder och elektronik. Sofia är också ett centrum för (finansiell) service. Sedan slutet av kommunismens era har aktiviteten i byggsektorn ökat dramatiskt, och denna sektor spelar även en större roll för ekonomin.

Även om den största delen av Bulgariens turism är fokuserad på Svarta Havets stränder, så ökar antalet besökare i Sofia.

Flygplatser

Sofia flygplats ligger 1 mil öster om stadens centrum och nås enkelt med hyrbil. Vägen till och från flygplatsen är tydligt skyltad på engelska.

Kollektivtrafik

Sofia har ett bra kollektivtrafiksystem som består av bussar, spårvagnar, trådbussar och en tunnelbanelinje. Denna linje går från de västra stadsdelarna genom centrum till sydost, där linjen kommer att förlängas till flygplatsen. 

Sofia har också minibussar som kör omkring och som du enkelt kan stoppa genom att sträcka ut handen. Man måste veta var man ska och även tala om det för föraren.

Trafik och parkering

Trafiken i Sofia kan vara livlig och kaotisk, men om man är van vid dessa förhållanden så har man inget problem med att köra runt i denna stad. Det kan vara lite svårt att hitta parkering i stadens centrum. I de blåa zonerna kan man parkera genom att köpa en biljett av parkeringsvakterna, som känns igen på sina gröna jackor, och sätta den bakom vindrutan. 

Om man vill resa runt på landets motorvägar så behöver man ett vägskattemärke. Det kan köpas på vilken bensinstation som helst. Det finns vägskattemärken som är giltiga en dag, en månad och ett år.

Hotell

Sofia har ett stort utbud av övernattningsfaciliteter. Från enkelt logi för backpackers till femstjärniga hotell. Under de senaste åren har många lägenhetskomplex byggts, så det finns ett stort utbud av lägenhetshotell, med lägenheter som vanligtvis hyrs ut under längre perioder.

Externa källor

För mer information om Sofia, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Bulgarian lev
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Bulgarian
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Autounion Car Rental
 • Alamo
 • NÜ Car Rentals
 • First Car
 • Europcar
 • Sixt
 • National Car Rental
 • Top Rent-a-Car
 • Budget
 • Avis
 • Thrifty
 • Hertz
 • Enterprise
 • Your Rent
 • CarRent.bg
 • FireFly Car Rental
 • Green Motion
 • SurPrice car rentals
 • InterRent
 • addCarRental
 • Goldcar
 • Mex Rent a Car
 • Green Rent a car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Bulgarien
 3. Biluthyrning Sofia