• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Bonaire

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Bonaire på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Nyttja rabatter på upp till 15% från olika uthyrningsföretag - Giltigt t.o.m. 26 juni 2024
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Bonaire

EasyTerra Biluthyrning Bonaire är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Bonaire

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Bonaire.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Familjebuss
SUV

När du ska boka en hyrbil i Bonaire

Biluthyrningsställen i Bonaire

EasyTerra Biluthyrning jämför hybilspriser på följande destinationer

Biluthyrning Bonaire

Platsinformation för Bonaire

Bonaire utforskas bäst med hyrbil. EasyTerra Biluthyrning har mer än 1 avhämtningsplatser i Bonaire. Detta betyder att det alltid finns en avhämtningsplats nära ditt resmål.

Inledning

Bonaire är en av de så kallade ABC-öarna (Aruba, Bonaire, Curaçao) och tillhör Nederländska Antillerna, vilka är en del av Nederländernas kungarike. Jämfört med de två andra öarna är Bonaire mycket lugn. Det är paradiset för sportdykare, vindsurfare och människor som gillar naturen. Varje år tar ön emot 70 000 besökare, de flesta av dem är amerikaner och i andra hand holländare.

Befolkning

Bonaire har bara 15.000 invånare. De flesta av dem bor i huvudstaden Kralendijk, som inte är öns äldsta bosättning; det är Rincon. Det språk man talar på Bonaire är papiamento, en blandning av holländska, engelska, spanska och portugisiska. Så gott som alla människor talar också engelska.

Geografiskt läge

Bonaire är belägen ungefär 7,5 mil norr om Venezuelas kust. Ön är ungefär 3,8 mil lång och 1,1 mil som bredast. Utanför Kralendijks kust ligger ön Klein Bonaire (Lilla Bonaire), som är täckt med låga buskar och kaktusar. Ön har minst 76 olika växtarter och 55 olika djurarter, och den är omgiven av ett vackert korallrev. Sedan 2001 är Klein Bonaire ett skyddat naturreservat.

Ekonomi

Turismen är den viktigaste inkomstkällan på Bonaire, vilket också påverkar byggsektorn. Under de senaste åren har den haft en enorm tillväxt, eftersom den har stimulerats av att man har byggt nya hotell och förbättrat infrastrukturen. Dessutom finns det en saltindustri för vilken hamnen har stor betydelse, eftersom saltet exporteras därifrån. Varje år besöker även ett dussintal kryssningsfartyg Bonaire.

Flygplatser

Flamingos internationella flygplats är belägen fyra kilometer söder om huvudstaden Kralendijk. Det finns direkta förbindelser till Aruba och Curaçao, samt till USA (Houston), Venezuela, Ecuador, Peru, Jamaica, Puerto Rico och Nederländerna.

Kollektivtrafik

Taxi är den enda sorts kollektivtrafik som finns på Bonaire. I huvudstaden kommer du inte att ha några problem med att ta en taxi, men på andra ställen kan det vara lite svårare.
Det finns inga färjeförbindelser till andra öar i de Nederländska Antillerna eller till Venezuela.

Trafik och parkering

Bonaire är en liten ö, men den är för stor för att upptäcka till fots. Att hyra bil är ett bra sätt att lära känna dess inre delar. Vägarna är i bra skick. Om du tänker besöka Nationalparken Washington Slagbaai så försäkra dig om att hyra ett fyrhjulsdrivet fordon.

Hotell

Det finns ett stort utbud av logi tillgängligt på Bonaire. Det finns inga riktigt stora hotell på ön, det största har 93 rum. Förutom hotell och semesteranläggningar, finns det många möjligheter att hyra ett hus eller en lägenhet. Ön är ett väldigt populärt resmål. För att vara säker på att få ett rum på det ställe du väljer att bo på så rekommenderar vi dig att boka i förväg.

Externa källor

För mer information om Bonaire rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
 • Språk
  Dutch
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Enterprise
 • CarVenience Car Rental Aruba
 • Avis
 • Hertz
 • Green Motion
 • Dollar Rent a Car
 • Budget
 • Alamo
 • Europcar
 • National Car Rental
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Bonaire