• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+46 10 138 84 02

Biluthyrning Houston

Hyra problemfritt en bil på 49 360 platser

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Houston på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar

Varför boka genom oss?

 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Houston

EasyTerra Biluthyrning Houston är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Houston

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Houston

Biluthyrningserbjudanden i Houston

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Houston.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Houston

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Houston med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • National Car Rental

  8.8 (376)
  Från / dag
 • Enterprise

  8.8 (1667)
  Från / dag
 • Alamo

  8.4 (7666)
  Från / dag
 • Sixt

  7.7 (2730)
  Från / dag
 • Payless Car Rental

  7.7 (426)
 • Thrifty

  7.6 (4643)
  Från / dag
 • Budget

  7.6 (8682)
  Från / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.5 (3714)
  Från / dag
 • Hertz

  7.4 (5945)
  Från / dag
 • Avis

  7.1 (5128)
  Från / dag
 • Advantage Rent a Car

  5.7 (1)
 • ACE Rent A Car

  4.3 (3)

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Houston?

Genomsnittligt dagspris per månad

Biluthyrningsföretag i och omkring Houston

Om du letar efter en hyrbil i USA, men i en annan stad än Houston, vänligen klicka dig fram till Bilhyra USA-sidan, där du kan välja i vilken stad i USA du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Houston

EasyTerra Biluthyrning Houston jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

1010 Webster Ave
11999 Katy Freeway Suite 101
12707 Southwest Freeway
14703 Park Row
15135 North Freeway Ste 140
15135 North Freeway Suite 140
4825 Richmond Avenue
5353 Westheimer Road
6578 A Fm 1960 West
700 North Dairy Ashford
8555 Knight Road
899 North Loop West
9330 Westheimer
9711 Southwest Freeway
Champion Forest
Houston Metro Center

Platsinformation för Houston

Inledning

Houston är den fjärde största staden i USA. Det är en enorm stad som sträcker sig över en yta på 1 500 kvadratkilometer. Man kan jämföra med London vars yta har ungefär samma utsträckning, men som har nära fyra gånger fler invånare! Man bör dock inte låta sig avskräckas av vidsträcktheten, eftersom många av sevärdheterna ligger i centrum av Houston. Downtown och Midtown utgör stadens kulturella hjärta, med välkända baletter, operor och många teatrar. Museerna är lämpligt nog placerade tillsammans i Museum District. Här ligger bland annat Contemporary Arts Museum, Museum of Fine Arts, Children's Museum och Museum of Natural Science. Om man vill besöka det historiska Houston, bör man bege sig till The Heights och Sixth Ward.

Befolkning

Houstons befolkningsmängd är relativt låg, i jämförelse med stadens ytas utsträckning: i Houston bor det mer än två miljoner människor. Det är en multikulturell stad. Många invånare har sina rötter i Latinamerika, Indien eller Pakistan.

Geografiskt läge

Houston är beläget i den sydöstra delen av den sydliga delstaten Texas, väster om bukten Galveston Bay, som ansluter till Mexikanska golfen. På sommaren och hösten, drabbas staden ofta av tropiska stormar och orkaner.

Ekonomi

Houstons ekonomi baserar sig på energi, särskilt olja och gas. Staden har ett strategiskt läge i närheten av de viktigaste olje- och gasfälten i Mexikanska golfen och Texas. Den petrokemiska industrin är därför välrepresenterad. Installationerna för utvinning av olja och gas byggs också i Houston. Förutom detta fokuserar Houston idag även på alternativa energikällor, som till exempel vind- och solenergi. Dessutom är Houston NASA:s centrum för bemannad rymdfart; till exempel så är Kontrollcentrumet för missioner beläget i Lyndon B. Johnson Space Center.

Flygplatser

Stadens främsta flygplats – George Bush interkontinentala flygplats – är belägen 3,2 mil norr om stadens centrum. Den ligger precis vid en av ringvägarna (Beltway 8), mellan avfarterna till IH-45 norr och US-59 norr. Vägen till flygplatsen är tydligt angiven.

William P. Hobby flygplats är en mindre flygplats endast för inrikesflyg, 1,1 mil sydost om staden. Man kan ta sig till denna flygplats via I-45 syd.

Kollektivtrafik

För turister är Houstons lättågslinje till stor hjälp. Denna linje är en förbindelse till sevärdheter i Downtown, Midtown, Museum District och Reliant Park. Dessutom finns det ett vidsträckt stadsbussnät.

Trafik och parkering

Houstons invånare är - även mer än andra amerikaner – mycket bilberoende. Stadens kommunfullmäktige har tagit hänsyn till detta. Staden är delad mitt itu av två större motorvägar och det finns två ringvägar. Därför är det enkelt att ta sig från en del av Houston till en annan. Förutom under rusningstrafiken, men det gäller i vilken storstad som helst. Många vägar är tullvägar (inklusive den största delen av ringvägen Beltway 8).

I stadens centrum finns det många parkeringsfaciliteter, men under veckodagarna kan det vara svårt att hitta en ledig plats. Ett alternativ är att parkera hyrbilen på Fannin South pendelparkering och fortsätta vidare med kollektivtrafik.

Hotell

De flesta lyxhotell är belägna i Downtown och Uptown/Galleria. Vid East End hittar man medelklasshotell och i South Main (inklusive Museum District) finns det logi i alla prisklasser. Man bör tänka på att Houston är en affärsstad och man har ofta möjlighet att få stora rabatter på helgerna!

Externa källor

För mer information om Houston rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  United States Dollar
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  25 - 70 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 - 130 km/h
 • Språk
  English
 • Populär bilkategori
  intermediate

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • National Car Rental
 • Enterprise
 • Alamo
 • Sixt
 • Payless Car Rental
 • Thrifty
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Hertz
 • Avis
 • Advantage Rent a Car
 • ACE Rent A Car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning USA
 3. Biluthyrning Houston