• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Bridgetown

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Bridgetown på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Bridgetown

EasyTerra Biluthyrning Bridgetown är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Bridgetown

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Bridgetown.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV

Biluthyrare i Bridgetown

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Bridgetown med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Drive-A-Matic Car Rentals

  8.5 (16)
  Från SEK 314 / dag
 • Alamo

  8.5 (7906)
  Från SEK 791 / dag
 • Stoutes Car Rental

  8 (8)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.2 (7319)
  Från SEK 554 / dag
 • Avis

  7.6 (5348)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.7 (6161)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.8 (2928)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  8.8 (1707)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Mex Rent a Car

  5.7 (44)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Autounion Car Rental

  8.4 (50)
  Från SEK 398 / dag
 • ACE Rent A Car

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Bridgetown?

Bridgetown – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Bridgetown), är Maj den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. November är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bridgetown – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Bridgetown) är Maj den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Oktober är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Bridgetown). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bridgetown – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Bridgetown) är Juni den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bridgetown – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Bridgetown), är Juni den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. November är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bridgetown - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Bridgetown), är Juni den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bridgetown - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Bridgetown) är September den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Oktober är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bridgetown – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Bridgetown) är Maj den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Oktober är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bridgetown – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Bridgetown) är Maj den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bridgetown – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Bridgetown) är Juni den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Oktober är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bridgetown - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Bridgetown) är September den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bridgetown – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Bridgetown) är Maj den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bridgetown - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Bridgetown) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Bridgetown

Om du letar efter en hyrbil i Barbados, men i en annan stad än Bridgetown, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Barbados-sidan, där du kan välja i vilken stad i Barbados du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Bridgetown

EasyTerra Biluthyrning Bridgetown jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Kirtons

Platsinformation för Bridgetown

Inledning

Bridgetown är huvudstaden på Barbados, den allra östligaste ön i Karabiska havet. Många kryssningsfartyg förtöjer i hamnen, inte minst för att det finns många taxfreeaffärer i Bridgetown. Detta finns även många lyxyachter och katamaraner i hamnen. När britterna anlände 1628 så fann de en bro över floden, som hade byggts av ursprungsbefolkningen, därav namnet Bridgetown.

Befolkning

Nästan 100 000 invånare bor i Bridgetowns storstadsområde.

Geografiskt läge

Staden är belägen sydväster om Barbados vid floden Careenage River, en naturlig hamn som mynnar ut i Carlisle Bay. Careenage River närs av Constitution River, men bara under regnperioden. Under torrperioden rinner knappast något vatten genom flodbädden.

Ekonomi

Barbados och därför även huvudstaden Bridgetown är starkt beroende av exporten av socker, rom och melass. Turismen är också viktig och många utlandsbaserade företag är aktiva i staden.

Flygplatser

Barbados flygplats kallas officiellt för Grantley Adams internationella flygplats och är belägen en mil sydöster om Bridgetown, nära staden Seawell. Flygplatsen är enkel att nå via Tom Adams Highway. Avfarten till flygplatsen är tydligt skyltad på denna väg.

Kollektivtrafik

Bridgetown har ett bra offentligt transportsystem i form av stadsbussar. Bussarna går även från huvudstaden till ett flertal platser på Barbados. Det finns två bussterminaler: i den norra delen av staden nära Cheapside Market och nära stadens centrum, där bussar från öns södra del anländer och avgår. Inte alla platser av intresse för turister kan emellertid nås med buss. För att ta sig till dessa ställen kan man ta en 'rutt taxi' som liksom bussarna kör en fast rutt men har många fler destinationer.

Trafik och parkering

Bridgetown är en liten, men extremt trafikerad stad med många enkelriktade gator. Det kan därför vara svårt att ta sig runt i Barbados huvudstad. Att parkera är inget problem, men det är bäst att lämna sin hyrbil på någon av de övervakade parkeringsplatserna och inte på gatan.

Hotell

Barbados huvudstad har inget stort utbud av logi och de ställen som finns tillgängliga är av tveksam kvalité. De flesta turister bor i någon av badorterna på sydkusten, eller på semesteranläggningarna på västkusten, som till exempel i närheten av Speightstown and Holetown.

Externa källor

För mer information om Bridgetown rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Barbadian dollar
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  80 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  English
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Drive-A-Matic Car Rentals
 • Alamo
 • Stoutes Car Rental
 • Europcar
 • Avis
 • Hertz
 • Sixt
 • Enterprise
 • Mex Rent a Car
 • Autounion Car Rental
 • ACE Rent A Car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Barbados
 3. Biluthyrning Bridgetown