Biluthyrning Alice Springs Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Alice Springs Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Alice Springs Airport

  1. Startsida
  2. Biluthyrning Australien
  3. Biluthyrning Alice Springs
  4. Alice Springs Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Alice Springs Airport

Alice Springs flygplats i ett nötskal

Alice Springs flygplats ligger i Australiens geografiska centrum Det är en liten, trevlig flygplats som endast tar emot internationella flyg då och då; flygtrafiken består mestadels av inrikesflygningar. 

Flygplatsen ligger 1,5 mil söder om Alice Springs. Det finns ingen tågförbindelse med flygplatsen, men flygbussen går till tågstationen och flera hotell i centrum. Flygplatsen är lätt att nå med bil: Alice Springs flygplats ligger precis vid motorvägen som går från norr till söder genom Australien, Stuart Highway.

Alice Springs flygplats är en relativt liten flygplats och därför är det begränsat med mat- och dryckställen. Det finns inte många butiker heller, men det finns en välsorterad bokhandel. Med två VIP-lounger är flygplatsens businessfaciliteter begränsade, men detta hittar man i centrum: många möten och konferenser hålls i Convention Centre. Man har tillgång till internet på restaurangen och vid informationsdisken. Andra faciliteter är bland annat bankomater och ett litet växlingskontor i souvenirbutiken. 

Inom flygindustrin anges Alice Springs flygplats med förkortningarna ASP (IATA flygplatskod) och YBAS (ICAO flygplatskod).

Länk till Alice Springs flygplats officiella webbsida.

Andra biluthyrningsplatser i Alice Springs

Utöver Alice Springs Airport i Alice Springs jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Alice Springs: