• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Alice Springs Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Alice Springs Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Alice Springs Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Alice Springs Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Alice Springs Airport.

Biltyp
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Familjebuss
SUV

Hyrbilsalternativ i Alice Springs Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Alice Springs Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Alamo

  8.7 (7920)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  8.3 (4903)
  Från SEK 917 / dag
 • Europcar

  8.3 (7341)
  Från SEK 1 136 / dag
 • Hertz

  8 (6177)
  Från SEK 1 451 / dag
 • Avis

  8.1 (5359)
  Från SEK 946 / dag
 • Budget

  7.3 (9014)
  Från SEK 1 142 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3864)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  8 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.8 (2941)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  8.5 (1712)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • FireFly Car Rental

  7.1 (3477)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2997)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 426 omdömen

Alice Springs Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Alice Springs Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Alice Springs Airport) är December den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil November är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Alice Springs Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Alice Springs Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Alice Springs Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. November är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Alice Springs Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Alice Springs Airport), är December den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. November är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Alice Springs Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Alice Springs Airport), är November den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. November är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Alice Springs Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Alice Springs Airport) är December den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. November är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Alice Springs Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Alice Springs Airport) är December den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. November är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Alice Springs Airport – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Alice Springs Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Alice Springs Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Alice Springs Airport) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. November är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Alice Springs Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Alice Springs Airport) är Juli den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Alice Springs Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Alice Springs Airport) är December den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. November är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Alice Springs Airport

Platsinformation för Alice Springs Airport

Alice Springs flygplats i ett nötskal

Alice Springs flygplats ligger i Australiens geografiska centrum Det är en liten, trevlig flygplats som endast tar emot internationella flyg då och då; flygtrafiken består mestadels av inrikesflygningar. 

Flygplatsen ligger 1,5 mil söder om Alice Springs. Det finns ingen tågförbindelse med flygplatsen, men flygbussen går till tågstationen och flera hotell i centrum. Flygplatsen är lätt att nå med bil: Alice Springs flygplats ligger precis vid motorvägen som går från norr till söder genom Australien, Stuart Highway.

Alice Springs flygplats är en relativt liten flygplats och därför är det begränsat med mat- och dryckställen. Det finns inte många butiker heller, men det finns en välsorterad bokhandel. Med två VIP-lounger är flygplatsens businessfaciliteter begränsade, men detta hittar man i centrum: många möten och konferenser hålls i Convention Centre. Man har tillgång till internet på restaurangen och vid informationsdisken. Andra faciliteter är bland annat bankomater och ett litet växlingskontor i souvenirbutiken. 

Inom flygindustrin anges Alice Springs flygplats med förkortningarna ASP (IATA flygplatskod) och YBAS (ICAO flygplatskod).

Länk till Alice Springs flygplats officiella webbsida.

Praktisk information

 • Valuta
  Australian dollar
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 - 130 km/h
 • Språk
  English
 • Populär bilkategori
  SUV

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Thrifty
 • Europcar
 • Hertz
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • National Car Rental
 • Sixt
 • Enterprise
 • FireFly Car Rental
 • Keddy By Europcar