Biluthyrning Alice Springs Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Alice Springs Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Alice Springs Airport

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Australien
 3. Biluthyrning Alice Springs
 4. Alice Springs Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Alice Springs Airport

Alice Springs flygplats i ett nötskal

Alice Springs flygplats ligger i Australiens geografiska centrum Det är en liten, trevlig flygplats som endast tar emot internationella flyg då och då; flygtrafiken består mestadels av inrikesflygningar. 

Flygplatsen ligger 1,5 mil söder om Alice Springs. Det finns ingen tågförbindelse med flygplatsen, men flygbussen går till tågstationen och flera hotell i centrum. Flygplatsen är lätt att nå med bil: Alice Springs flygplats ligger precis vid motorvägen som går från norr till söder genom Australien, Stuart Highway.

Alice Springs flygplats är en relativt liten flygplats och därför är det begränsat med mat- och dryckställen. Det finns inte många butiker heller, men det finns en välsorterad bokhandel. Med två VIP-lounger är flygplatsens businessfaciliteter begränsade, men detta hittar man i centrum: många möten och konferenser hålls i Convention Centre. Man har tillgång till internet på restaurangen och vid informationsdisken. Andra faciliteter är bland annat bankomater och ett litet växlingskontor i souvenirbutiken. 

Inom flygindustrin anges Alice Springs flygplats med förkortningarna ASP (IATA flygplatskod) och YBAS (ICAO flygplatskod).

Länk till Alice Springs flygplats officiella webbsida.

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Avis
 • Budget
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Hertz
 • Thrifty

Andra biluthyrningsplatser i Alice Springs

Utöver Alice Springs Airport i Alice Springs jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Alice Springs: