Biluthyrning Aruba International Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Aruba International Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Aruba International Airport

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Aruba
 3. Biluthyrning Oranjestad
 4. Aruba International Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Aruba International Airport

Aruba flygplats i ett nötskal

Aruba flygplats är uppkallad efter den holländska drottningen och flygplatsens fullständiga namn är Aruba Queen Beatrix internationella flygplats. Det som är speciellt med den här flygplatsen är att passagerare som flyger till USA passerar den amerikanska tullen redan här. 

Flygplatsen ligger precis sydost om Oranjestad, Arubas huvudstad, ungefär tre kilometer från stadens centrum. Det finns inga tåg på Aruba. Bussar förbinder flygplatsen med huvudstaden och andra platser på ön. Aruba flygplats ligger precis vid öns huvudväg och är lätt att nå med bil. 

Aruba flygplats är inte så stor och antalet mat- och dryckställen och butiker är därför begränsat. Terminalen har tre VIP-lounger som erbjuder grundläggande businesstjänster som fax och kopiering. För att hyra mötesutrymme eller konferensrum måste man vända sig till de större semesteranläggningarna och hotellen på ön. Trådlöst internet (Wi-Fi) finns tillgängligt men man måste köpa en åtkomstkod för att använda det. Andra faciliteter på Aruba flygplats är bland annat banker, växlingskontor och bankomater. 

Inom flygindustrin anges Aruba flygplats med förkortningarna AUA (IATA flygplatskod) och TNCA (ICAO flygplatskod).

Länk till Aruba flygplats officiella webbsida.

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • CarVenience Car Rental Aruba
 • Economy Car Rental Aruba
 • Europcar
 • Hertz
 • Smart Rent
 • Thrifty