• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Oranjestad

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Oranjestad på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Oranjestad

EasyTerra Biluthyrning Oranjestad är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Oranjestad

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Oranjestad

Biluthyrningserbjudanden i Oranjestad

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Oranjestad.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Familjebuss
SUV

Biluthyrare i Oranjestad

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Oranjestad med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • CarVenience Car Rental Aruba

  9 (133)
  Från SEK 696 / dag
 • Enterprise

  8.7 (1693)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  8.6 (380)
  Från SEK 764 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.2 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alamo

  8.2 (7824)
  Från SEK 716 / dag
 • Hertz

  8 (6097)
  Från SEK 690 / dag
 • Budget

  8 (8922)
  Från SEK 622 / dag
 • Sixt

  7.7 (2875)
  Från SEK 466 / dag
 • Economy Car Rental Aruba

  6.7 (6)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Mex Rent a Car

  6.3 (44)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  6.1 (5293)
  Från SEK 513 / dag
 • ACE Rent A Car

  4.9 (3)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Oranjestad?

Oranjestad – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Oranjestad), är Juli den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Oranjestad – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Oranjestad) är Maj den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Januari är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Oranjestad). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Oranjestad – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Oranjestad) är Maj den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Oranjestad – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Oranjestad), är Maj den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Oranjestad - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Oranjestad), är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Oranjestad - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Oranjestad) är Augusti den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Oranjestad – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Oranjestad) är April den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Oranjestad – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Oranjestad) är Juni den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Oranjestad - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Oranjestad) är Augusti den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Oranjestad – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Oranjestad) är Juni den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Oranjestad

Om du letar efter en hyrbil i Aruba, men i en annan stad än Oranjestad, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Aruba-sidan, där du kan välja i vilken stad i Aruba du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Oranjestad

EasyTerra Biluthyrning Oranjestad jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Oranjestad

Inledning

Oranjestad, huvudstaden i Aruba, byggdes runt Fort Zoutman som uppfördes under 1700-talet. Fästningen är en av stadens huvudattraktioner, tillsamman med Willem III-tornet och taxfreebutikerna naturligtvis.

Befolkning

Staden har 35 000 invånare vilket gör den till öns största stad.

Geografiskt läge

Oranjestad är belägen på Arubas sydkust, på den västra delen av ön. Bukten där staden ligger kallas för Hästbukten eftersom det förr i tiden skeppades många hästar från Aruba till grannlandet Curaçao. Aruba ligger i Karibiska havet precis norr om Falcon Peninsula, som är en del av Venezuela.

Ekonomi

Oranjestads hamn ligger vid en djup kanal och spelar därför en viktig roll när det gäller import, export och transport av gods. Den största delen av handeln bedrivs med länder i Sydamerika och USA. Under lång tid var oljeraffinering en av ekonomins pelare, tack vare närheten till oljelandet Venezuela. De flesta raffinaderier har avvecklats men det finns ett kvar: Coastal Oil Company. Turismen är den främsta inkomstkällan. Det är ett populärt semestermål (särskilt för amerikanare) och många kryssningsfartyg förtöjer i hamnen. Aruba är också ett finanscentrum, inriktat på bankverksamhet utomlands. 

Flygplatser

Aruba Queen Beatrix internationella flygplats är belägen nästan tre mil sydöster om Oranjestad. Den är enkel att nå med hyrbil eftersom den ligger precis vid öns huvudväg. 

Kollektivtrafik

Det går minibussar i staden, samt till öns andra största stad, San Nicholas. Bolaget Arubus upprätthåller också denna förbindelse och det finns regelbundna bussförbindelser till ett flertal andra platser på ön. Det går bussar från kl. 04.00 till klockan 01.30.

Trafik och parkering

Trafiken i Oranjestad har växt betydligt under de senaste åren. Även om regeringen har förbättrat infrastrukturen något så är det fortfarande trafikstockningar i stadens centrum. Särskilt i närheten av den så kallade Free Zone (taxfree-zonen) så kan det vara extremt livligt trafikerat och svårt att hitta en parkeringsplats för hyrbilen. Oranjestad är den främsta knutpunkten i Aruba. Öns huvudväg (väg 1) går söder om staden.

Hotell

Aruba är en populär turistö och därför har den ingen brist på logi. I huvudstaden har internationella hotellkedjor filialer, men det finns även små familjehotell. På stränderna finns det främst semesteranläggningar. Aruba lockar turister både på vintern och sommaren. Därför rekommenderar vi att man bokar hotellrum i god tid.

Externa källor

För mer information om Oranjestad, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Aruban florin
 • Språk
  Dutch, (Eastern) Punjabi
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • CarVenience Car Rental Aruba
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • NÜ Car Rentals
 • Alamo
 • Hertz
 • Budget
 • Sixt
 • Economy Car Rental Aruba
 • Mex Rent a Car
 • Avis
 • ACE Rent A Car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Aruba
 3. Biluthyrning Oranjestad