• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Córdoba

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Córdoba på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Córdoba

EasyTerra Biluthyrning Córdoba är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Córdoba

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Córdoba.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
SUV

Biluthyrare i Córdoba

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Córdoba med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Hertz

  8.4 (6042)
  Från SEK 706 / dag
 • National Car Rental

  8.3 (378)
  Från SEK 1 015 / dag
 • Enterprise

  8.1 (1687)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.9 (2824)
  Från SEK 909 / dag
 • Localiza Car Rentals

  7.9 (30)
  Från SEK 641 / dag
 • Alamo

  7.8 (7778)
  Från SEK 894 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2916)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.6 (8849)
  Från SEK 969 / dag
 • Europcar

  7.3 (7171)
  Från SEK 825 / dag
 • Avis

  7.2 (5258)
  Från SEK 956 / dag

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Córdoba?

Córdoba – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Córdoba), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Januari är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Córdoba – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Córdoba) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil November är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Córdoba). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Córdoba – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Córdoba) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. November är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Córdoba – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Córdoba), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. November är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Córdoba - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Córdoba), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. November är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Córdoba - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Córdoba) är November den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. November är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Córdoba – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Córdoba) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. November är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Córdoba - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Córdoba) är Januari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. November är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Córdoba

Om du letar efter en hyrbil i Argentina, men i en annan stad än Córdoba, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Argentina-sidan, där du kan välja i vilken stad i Argentina du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Córdoba

EasyTerra Biluthyrning Córdoba jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Córdoba

Inledning

Den argentinska staden Córdoba grundades på 1500-talet och precis som många andra platser i det spanska kolonialväldet, så uppkallades den efter Córdoba i Spanien. Staden har ett vackert historiskt centrum med bland annat det så kallade Jesuit-kvarteret (Manzana Jesuítica), som finns med på UNESCO:s Världsarvslista.

Befolkning

Staden har över 1,4 miljoner invånare vilket gör den till Argentinas andra största stad, efter huvudstaden Buenos Aires.

Geografiskt läge

Córdoba är belägen i Argentinas geografiska centrum, mitt i Pampas. Den gamla stadskärnan ligger vid floden Suquía, omkring 70 mil nordväster om den argentinska huvudstaden Buenos Aires, vid foten av bergskedjan Sierras Chicas.

Ekonomi

Córdoba är landets teknologiska centrum. I stadens utkant ligger rymdcentret Centro Espacial Teófilo Tabanera, där sateliter utvecklas och staden hyser också många andra hightechföretag. Detta är uppenbart om man tar en titt på stadens främsta arbetsgivare: bland andra Motorola, Intel och Electronic Data Systems.

Flygplatser

Det officiella namnet på stadens flygplats är Aeropuerto Internacional de Córdoba "Ingeniero Aeronáutico Ambrosio L.V. Taravella". Det är ett långt namn och därför kallas den vanligtvis för Córdoba flygplats, eller Pajas Blancas, efter den plats där den ligger, en mil norr om stadens centrum. Flygplatsen är enkel att nå med hyrbil via Av. Monseñor Pablo Carrera som leder direkt till flygplatsen. Vägen till flygplatsen är tydligt angiven.

Kollektivtrafik

Córdoba har utmärkt offentlig busstransport, men nykomlingar måste vänja sig vid 'korridor' systemet. Bussarna är uppdelade i färger som anger deras destination. Det finns även en linje som går i cirklar (transversal). Ett flertal resmål i regionen och i andra provinser kan nås med buss och tåg från Córdoba. Det finns planer på att bygga en höghastighetstågförbindelse till Buenos Aires, men om och i så fall när dessa planer kommer att sättas i verket är okänt.

Trafik och parkering

Córdoba är en stad med livlig trafik och man måste vänja sig vid den ibland något kaotiska trafiken i centrum. Att hitta en parkeringsplats på gatan är inte enkelt, men som tur är finns det ett flertal parkeringshus inuti och runtomkring centrum. Elektroniska skyltar visar i vilka av parkeringshusen det finns platser lediga.

Hotell

Córdoba har ett stort utbud av logi. De flesta hotell ligger i stadens centrum, inklusive billigare alternativ i närheten av busstationen. Centrum är livligt trafikerat och bullrigt; om man föredrar lugn och ro så är det bättre att välja en av de många semesterorterna i stadens närhet. Det är dit lokalinvånarna tar sig under de varma sommarmånaderna (i Argentina: från december till februari).

Externa källor

För mer information om Córdoba, Argentina, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Argentine peso
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  60 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Spanish, Guaraní
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Enterprise
 • Sixt
 • Localiza Car Rentals
 • Alamo
 • Keddy By Europcar
 • Budget
 • Europcar
 • Avis
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Argentina
 3. Biluthyrning Córdoba