• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Tirana

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Tirana på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Tirana

EasyTerra Biluthyrning Tirana är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Tirana

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Tirana

Biluthyrningserbjudanden i Tirana

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Tirana.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV

Biluthyrare i Tirana

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Tirana med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Autounion Car Rental

  8.5 (41)
  Från SEK 144 / dag
 • Alamo

  8.4 (7817)
  Från SEK 211 / dag
 • Enterprise

  8.2 (1691)
  Från SEK 219 / dag
 • Active Car Rental

  8.1 (406)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  8 (7221)
  Från SEK 236 / dag
 • Carwiz rent a car

  8 (396)
  Från SEK 153 / dag
 • Hertz

  8 (6087)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  7.9 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ACE Rent A Car

  7.9 (3)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.8 (5289)
  Från SEK 414 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4776)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.8 (2870)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2945)
  Från SEK 237 / dag
 • Sicily by Car

  7.7 (2996)
  Från SEK 112 / dag
 • Budget

  7.6 (8909)
  Från SEK 280 / dag
 • Albania Rac

  7.4 (92)
  Från SEK 87 / dag
 • Nur Rent a car

  7.1 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  7.1 (1694)
  Från SEK 151 / dag
 • SurPrice car rentals

  6.9 (447)
  Från SEK 115 / dag
 • Mex Rent a Car

  6.3 (44)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Travel Car

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Tirana?

Tirana – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Tirana), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tirana – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Tirana) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Tirana). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tirana – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Tirana) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tirana – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Tirana), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tirana - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Tirana), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tirana - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Tirana) är Mars den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tirana – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Tirana) är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tirana – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Tirana) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tirana – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Tirana) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tirana - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Tirana) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tirana – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Tirana) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tirana - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Tirana) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Tirana

Om du letar efter en hyrbil i Albanien, men i en annan stad än Tirana, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Albanien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Albanien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Tirana

EasyTerra Biluthyrning Tirana jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Bulevardi Zogu I
Rogner Hotel, Blv Deshmoret e Kombit 1002
Rr "Muhedin Llagani, Njësia Nr. 7
Rruga 29 Nëntori
Rruga Deshmoret e 4 Shkurtit 5
Rruga e Barrikadave 32
Rruga e Kavajës 1001
Rruga e Kavajës 50
Rruga Ismail Qemali 14
Rruga Janos Hunyadi 11
Rruga Mine Peza 2
Rruga Shyqyri Brari
Rruga Themistokli Gërmenji 10
Rruga Vaso Pasha 1

Platsinformation för Tirana

Inledning

Tirana, Albaniens huvudstad har inte många sevärdheter men turisterna tycker ändå att det är en trevlig stad. Stortorget (Sheshi Skënderbej) är enormt stort, precis som kommunisterna ville ha det. Detta torg kommer man att ta hand om under de närmaste åren: det kommer att finnas fler parker och trädgårdar, det kommer att bli ett gågateområde och nya byggnader kommer att byggas runt om torget. Tiranas nattliv har utvecklats ordentligt under senare år med bland annat trendiga nattklubbar. 

Befolkning

Den albanska huvudstaden har omkring 625 000 invånare. 

Geografiskt läge

Tirana är centralt beläget vid floden Ishëm, över 3 mil från Adriatiska havet. Staden är omgiven av kullar och det finns 4 (konstgjorda) sjöar inom stadsgränsen. En stor park har anlagts nära sjön Tirana i den södra delen av staden. 

Ekonomi

Staden är ett viktigt ekonomiskt centrum med livsmedelsfabriker, (jordbruks) maskiner och metallprodukter. Textilindustrin är också en viktig inkomstkälla. Sedan kommunismens fall har servicesektorn växt betydligt. 

Flygplatser

Flygplatsen i den albanska huvudstaden heter officiellt Tirana internationella flygplats Nënë Tereza, efter Moder Teresa som var av albanskt ursprung. Den ligger 1,7 mil nordväst om den albanska huvudstaden och kan nås med hyrbil via den nya motorvägen från Tirana till hamnstaden Durrës. Avfarten till flygplatsen är tydligt skyltad. 

Kollektivtrafik

Tiranas kollektivtrafik består av ett hyfsat bra bussnät. Bussar med skylten 'Unze' kör från den inre ringleden runt om i centrum. Det finns också bussar till resmål utanför Tirana, däribland badorterna på kusten och det finns långfärdsbussar till bland annat den grekiska staden Thessaloníki, Makedoniens huvudstad Skopje och till Priština i Kosovo.

Trafik och parkering

Albanien håller på att förbättra sin infrastruktur med hjälp av europeiskt ekonomiskt stöd. Flera nya motorvägar har anlagts från Tirana och ringleden runt om huvudstaden kommer också att förbättras. Det finns många gamla bilar i Tirana vilket gör att luftföroreningarna ibland stiger till oroväckande nivåer. Att hitta en gratis parkeringsplats till ens hyrbil är inte lätt. Det enda parkeringshuset i centrum ligger under Vesa Center på Rruga Abdyl Frashëri.

Hotell

Under senare år har många bra hotell öppnats i Tirana och det finns passande boenden i alla prisklasser. Dyrare hotell ligger huvudsakligen söder om stadens centrum, medan man hittar de billigare boendena i de norra delarna, mellan stortorget och tågstationen. Det finns också hotell i nöjeskvarteret Blloku, men på kvällen och natten kan det vara ganska hög ljudnivå här.

Externa källor

För mer information om Tirana rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Albanian lek
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  40 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Albanian
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Autounion Car Rental
 • Alamo
 • Enterprise
 • Active Car Rental
 • Europcar
 • Carwiz rent a car
 • Hertz
 • National Car Rental
 • ACE Rent A Car
 • Avis
 • Thrifty
 • Sixt
 • Keddy By Europcar
 • Sicily by Car
 • Budget
 • Albania Rac
 • Nur Rent a car
 • Green Motion
 • SurPrice car rentals
 • Mex Rent a Car
 • Travel Car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Albanien
 3. Biluthyrning Tirana