Biluthyrning Tirana Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Tirana Airport på dina vägnar.

Res bekymmersfritt med EasyTerra. Spara upp till 60 % på priserna hos alla större biluthyrningsföretag i Tirana Airport.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
  • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
  • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
  • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Tirana Airport

  1. Startsida
  2. Biluthyrning Albanien
  3. Biluthyrning Tirana
  4. Tirana Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Tirana Airport

Tirana flygplats i ett nötskal

Tirana flygplats är en modern flygplats med utmärkta faciliteter. Flygplatsen i Albaniens huvudstad är officiellt uppkallad efter Moder Teresa som var av albanskt ursprung. 

Flygplatsen ligger 1,7 mil nordväst om Tiranas centrum. En gång i timmen går Rinas Express Bus från flygplatsen till Nationalmuseum i staden, men det finns ingen tågförbindelse. Flygplatsen ligger utmed motorvägen till Durrës och är därför lätt att nå med bil. 

Flygplatsen har ett stort antal restauranger, kaféer, (snack) barer och kaffebarer, men det finns få butiker; det finns dock en stor taxfreebutik. Det finns en VIP-lounge, men för omfattande affärstjänster, däribland mötes- och konferensrum, får man vända sig till affärshotellen eller konferenscentret Europapark i staden. Flygplatsen har internetkiosker och gratis trådlöst internet (Wi-Fi). Andra faciliteter på Tirana flygplats är bland annat banker, växlingskontor och bankomater. 

Inom flygindustrin anges Tirana flygplats med förkortningarna TIA (IATA flygplatskod) och LATI (ICAO flygplatskod).

Länk till Tirana flygplats officiella webbsida.