Biluthyrning Macon

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Macon på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Macon

 1. Startsida
 2. Biluthyrning USA
 3. Biluthyrning Macon
EasyTerra Biluthyrning Macon är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Macon

Inledning

Macon är en stad i den amerikanska staten Georgia. En av stadens sevärdheter är Harriet Tubman Museum, Georgias största museum om afroamerikanernas historia och konst. Det finns också en park och ett museum om gamla kulturer i det här området. Det berättas om en indiansk bosättning för åtminstone 12 000 år sedan på den plats där Macon ligger i dag.  

Befolkning

Staden har nästan 100 000 invånare.

Geografiskt läge

Macon presenterar gärna sig själv som 'Georgias hjärta'. Staden är centralt belägen i den här sydamerikanska staten, längs den så kallade fallinjen, där högplatån Piedmont går över i det lägre kustområdet. Ocmulgeefloden rinner rakt igenom Macon. 

Ekonomi

Macon är ingen särskilt blomstrande stad och har inte någon stor industriverksamhet. En av de största arbetsgivarna är den amerikanska armén. Den stora flygbasen Robins Air Force Base ligger precis utanför staden. Macon är också centrum för högre utbildning. 

Flygplatser

Middle Georgia regionala flygplats ligger 1,4 mil söder om Macon. Den spelar endast en mindre roll för det amerikanska affärsflyget. Flygplatsen är lätt att nå med hyrbil. Från stadens centrum följer man först Broadway vilken byter namn till Houston Road. Därefter, nära Oak Grove, tar man Hawkinsville Road. Den här vägen leder till flygplatsen. Det är tydligt skyltat till flygplatsen.

Kollektivtrafik

Macon har ett bra allmänt bussnät. Under dagtid går bussarna i genomsnitt en gång i halvtimmen. Det finns trådbussar som går längs de viktigaste sevärdheterna i Macons centrum speciellt för turisterna. Det finns tre olika trådbussar (MITSI, Miss Molly och Sweet Melissa), men de kör mer eller mindre samma sträcka. 

Trafik och parkering

En hyrbil är det idealiska transportmedlet för att utforska Macon och dess omgivningar. I stadens centrum parkerar man sin hyrbil bäst i ett av parkeringshusen. Trafiken i Macon är dessutom intensiv under rusningstid. 

Hotell

Macon har ett stort logiutbud. Billiga motell är främst koncentrerade till Arkwright Road och Eisenhower Parkway. Lyxigare hotell hittar man i stadens centrum. Macon har inget överflöd på turister. I allmänhet är det därför inte nödvändigt att boka hotellrum långt i förväg. 

Externa källor

För mer information om Macon rekommenderar vi Google och följande källor:

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • National Car Rental
 • Thrifty

Biluthyrningsplatser i Macon

EasyTerra Biluthyrning Macon jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Om du letar efter en hyrbil i USA, men i en annan stad än Macon, vänligen klicka dig fram till Biluthyrning USA-sidan, där du kan välja i vilken stad i USA du vill hyra en bil.