Biluthyrning Karlsruhe

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Karlsruhe på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Karlsruhe

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Tyskland
 3. Biluthyrning Karlsruhe
EasyTerra Biluthyrning Karlsruhe är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Karlsruhe

Inledning

Karlsruhe är en relativt ung stad, grundad av hertigen Karl Vilhelm von Baden in 1715. Staden har ett tydligt gatumönster, vilket består av en central cirkel och gator som strålar ut från dess mitt, som ekrarna i ett hjul. Detta mönster sägs ha tjänat som förebild åt den amerikanska huvudstaden Washington DC.

Befolkning

Staden har nästan 300 000 invånare.

Geografiskt läge

Karlsruhe är belägen i sydvästra Tyskland, vid floden Rhens östra strand, i närheten av den plats där floden utgör gränsen till Frankrike. Staden är belägen exakt på breddgrad 49º och denna är markerad med en vit linje i stadsparken. Rhendalen är en av de soligaste städerna i Tyskland: Karlsruhe ligger skyddat mellan Svarta skogen öster om staden och Vogeserna i väster.

Ekonomi

Karlsruhe kallas ibland för rättvisans huvudstad i Tyskland. Två av de högsta tyska domstolarna har sina säten här: Bundesverfassungsgericht och Bundesgerichtshof. Förutom den offentliga sektorn så spelar högre utbildning en viktig roll för den lokala ekonomin: staden har ett tekniskt universitet och andra högre utbildningsinstitut. Tysklands största oljeraffinaderi ligger också i Karlsruhe.

Flygplatser

Baden flygplats är stadens flygplats (officiellt Flughafen Karlsruhe/Baden-Baden) och den är belägen omkring 4,5 mil sydväster om Karlsruhe. Denna flygplats är enkel att nå med hyrbil via Autobahn A5 (Karlsruhe-Basel), avfart Baden-Baden). Vägen till flygplatsen är tydligt skyltad.

Kollektivtrafik

Karlsruhe har utmärkt kollektivtrafik, som huvudsakligen består av spårvagnar och regionaltåg. Den offentliga transporten tar inte bara besökaren till alla platser inuti Karlsruhe, utan även till destinationer längre bort, som till exempel Öhringen (11 mil från stadens centrum!).

Trafik och parkering

I stadens centrum måste man betala för att parkera på gatan. Det är bättre att parkera hyrbilen i något av parkeringsgaragen som ligger inuti eller runtomkring centrum. Ett elektriskt system leder bilisterna till det närmaste parkeringsgaraget som har platser lediga. I utkanten av staden finns det pendelparkeringar där man kan parkera sin hyrbil gratis och fortsätta med kollektivtrafik.

Hotell

Karlsruhe är inte ett stort turistmål. Emellertid lockar staden konferensbesökare. Det finns ett rimligt utbud av logi och i allmänhet är det inte nödvändigt att boka hotellrum lång tid i förväg.

Externa källor

För mer information om Karlsruhe rekommenderar vi Google och följande källor:

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Buchbinder
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • McRent
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Biluthyrningsplatser i Karlsruhe

EasyTerra Biluthyrning Karlsruhe jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Järnvägsstationer

Platser centrum

Om du letar efter en hyrbil i Tyskland, men i en annan stad än Karlsruhe, vänligen klicka dig fram till Biluthyrning Tyskland-sidan, där du kan välja i vilken stad i Tyskland du vill hyra en bil.