• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Dortmund

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Dortmund på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Dortmund

EasyTerra Biluthyrning Dortmund är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Dortmund

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Dortmund.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Dortmund

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Dortmund med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Dollar Rent a Car

  8.4 (3851)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  8.2 (2991)
  Från SEK 371 / dag
 • Budget

  8.1 (8999)
  Från SEK 352 / dag
 • Europcar

  8 (7319)
  Från SEK 454 / dag
 • Enterprise

  7.7 (1707)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.7 (5348)
  Från SEK 398 / dag
 • Flizzr

  7.7 (270)
  Från SEK 346 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  7.5 (747)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.5 (6161)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Buchbinder

  7.2 (501)
  Från SEK 363 / dag
 • InterRent

  7.2 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7 (4885)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  6.8 (2928)
  Från SEK 400 / dag
 • Global Rent a Car

  6.9 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • McRent

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Dortmund?

Dortmund – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Dortmund), är December den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Dortmund – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Dortmund) är December den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil September är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Dortmund). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Dortmund – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Dortmund) är December den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Dortmund – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Dortmund), är December den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Dortmund - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Dortmund), är December den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Dortmund - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Dortmund) är Juli den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Dortmund – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Dortmund) är December den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Dortmund – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Dortmund) är December den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Dortmund – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Dortmund) är December den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Dortmund - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Dortmund) är December den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Dortmund – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Dortmund) är December den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Dortmund – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Dortmund) är November den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Dortmund - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Dortmund) är December den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Dortmund

Om du letar efter en hyrbil i Tyskland, men i en annan stad än Dortmund, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Tyskland-sidan, där du kan välja i vilken stad i Tyskland du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Dortmund

EasyTerra Biluthyrning Dortmund jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Evinger Straße 35
Königswall 15
Martener Hellweg 37

Platsinformation för Dortmund

Inledning

Dortmund är beläget i hjärtat av den tyska federala delstaten Noord-Rijnland-Westfalen, Ruhr-området. Stadens centrum bombades kraftigt under Andra Världskriget. Även om några byggnader har renoverats så dominerar bilden av en modern stad. Dortmund är särskilt känd för att vara en shoppingstad, med stora varuhus och små specialaffärer. Det är också en grön stad: nästan hälften av stadsområdet utgörs av parker, fontäner och skogsbeklädda områden. 

Befolkning

Dortmund har omkring 600 000 invånare och är därför den största staden i Ruhr-området.

Geografiskt läge

Staden ligger i västra Tyskland, norr om floden Rur. Den övre delen av Emscher löper från öst till väst genom staden. Staden är ansluten till Nordsjön via Dortmund-Ems kanalen. Den inre delen av Dortmunds hamn har förlorat mycket av sitt värde som kommersiell hamn och denna del används idag till nöjeskryssningar.   

Ekonomi

Dortmund var förr i världen känd som industristad (kol och stål), men har koncentrerat sig på att utveckla andra sektorer sedan mitten av 80-talet. Idag är staden centrum för tjänster och teknologi. Eftersom staden är ett nav för järnvägar och motorvägar så spelar transport och logistik också en viktig roll för den lokala ekonomin.

Emellertid måste Dortmund brottas med en av de högsta procenten arbetslöshet i Tyskland: många av de människor som arbetade inom den "gamla" industrin har ingen plats i Dortmunds "nya ekonomi".

Flygplatser

Dortmund flygplats är belägen precis öster om staden och kan enkelt nås med hyrbil via Ruhr motorväg (A44), eller via Dortmunder Ring. Vägen till flygplatsen är tydligt skyltad. Dortmund flygplats används huvudsakligen av lågprisflygbolag.

Kollektivtrafik

Staden har ett utmärkt kollektivtrafiksystem, som utgör en del av transportförbundet Verkehrsverbund Rhein-Ruhr. Genom det integrerade systemet av tåg tunnelbana och bussar kan man inte bara nå olika delar i Dortmund, utan även andra platser i Ruhr-området. Det finns även en hängande enspårsbana (H-Bahn), som ansluter stadens två universitet till Eichlinghofen och Vetenskapsparken.

Trafik och parkering

Dortmund byggdes om efter Andra Världskriget med breda gator, vilket gör att det är enkelt att nå varje del av staden med hyrbil. Emellertid är det mycket ont om parkeringsplatser i stadens centrum. Det är klart att det stora varuhusen har parkeringsgarage, men efterfrågan överskrider utbudet. Det är bäst att parkera hyrbilen i utkanten av stadskärnan och fortsätta vidare med kollektivtrafik. Dortmund har ett idealiskt läge om man vill nå andra platser: det går sex motorvägar till staden (A1, A2, A40, A42, A44 och A45).

Hotell

Staden har ett bra utbud av hotell, de flesta i medelklass. Många konferenser hålls i Dortmund och under dessa perioder är det klokt att boka logi god tid i förväg.

Externa källor

För mer information om Dortmund, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 km/h
 • Språk
  German
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Dollar Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • Budget
 • Europcar
 • Enterprise
 • Avis
 • Flizzr
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Hertz
 • Buchbinder
 • InterRent
 • Thrifty
 • Sixt
 • Global Rent a Car
 • Your Rent
 • McRent
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Tyskland
 3. Biluthyrning Dortmund