Biluthyrning Bremen

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Bremen på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Bremen

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Tyskland
 3. Biluthyrning Bremen
EasyTerra Biluthyrning Bremen är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Bremen

Inledning

Bremen utgör, tillsammans med Bremerhaven vid kusten, den minsta förbundsstaten i Tyskland: Freie Hansestadt Bremen. Det är en mysig stad med intressanta sevärdheter, som till exempel Rathaus (som finns med på UNESCO:s världsarvslista), Domen Sankt Petri och Böttcherstrasse med sina hus i jugendstil, där många gallerier och specialaffärer ligger inhysta. Överallt i staden stöter man på statyer av Bremens stadsmusikanter (en åsna, en hund, en katt och en tupp) från bröderna Grimms saga.

Befolkning

Bremen har över 550 000 invånare.

Geografiskt läge

Bremen ligger i norra Tyskland, vid floden Weser. Precis norr om staden blir floden bredare och på denna plats kunde båtar nå hamnen. Detta är inte längre fallet eftersom hamnen för den kommersiella sjöfarten nu ligger närmare Bremerhaven, 6 mil norrut.

Ekonomi

En av de största arbetsgivarna i Bremen är Mercedes Benz, som tillverkar Mercedes Benz C-klass i staden. Dessutom görs delar till rymdfarts- (EADS) och luftfartsindustrin (Airbus) i Bremen. Bremen är av tradition en viktig hamn. Därför har många handelshus och företag inom livsmedelsindustrin sina europeiska och tyska högkvarter här. Dessutom är det ölen Becks hemstad. Hamnen har fortfarande stor betydelse. Hälften av allt kaffe som dricks i Tyskland kommer till landet via Bremerhaven.

Flygplatser

Bremen flygplats ligger söder om staden. Med en hyrbil når man flygplatsen från Bremens centrum på 10 minuter. Man kan också ta sig till flygplatsen på ett enkelt sätt via motorväg A1, söder om staden (utfart Arsten). Vägen till flygplatsen är tydligt angiven.

Kollektivtrafik

Bremen har ett utmärkt offentligt transportsystem. Det består av spårvagnar och bussar. Även på natten går vissa linjer, fast inte lika ofta som dagtid (en gång i timmen). Man kan köpa en dags- eller veckobiljett. Mer fördelaktigt är ErlebnisCARD Bremen, ett kort med vilket man inte endast kan resa kostnadsfritt med kollektivtrafik, utan även kan använda för att få rabatt på attraktioner och på några restauranger.

Trafik och parkering

Bremens centrum nås enkelt med hyrbil och det finns tillräckligt många parkeringsgarage och platser inuti och runtomkring stadens hjärta. Man bör tänka på att stadens centrum är en så kallad "miljöskyddad zon," där man behöver ett speciellt klistermärke för att köra runt. Hyrbilar har för det mesta ett sådant klistermärke men det är bäst att kontrollera detta innan man accepterar bilen.

Dessutom har Bremen bra förbindelser till andra platser i Tyskland via motorväg A1 (Hamburg/Osnabrück), A27 (Bremerhaven/Hannover) och A28 (Oldenburg).

Hotell

Bremen har god tillgång på logi. Från enkla pensionat till ett Hilton hotell. Det finns också många privatpersoner som hyr ut rum och vid Stadtwaldsee finns det en campingplats. Kring stationen finns många hotell. 

Externa källor

För mer information om Bremen, rekommenderar vi Google och följande källor:

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Buchbinder
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Flizzr
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty
 • Your Rent

Biluthyrningsplatser i Bremen

EasyTerra Biluthyrning Bremen jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Om du letar efter en hyrbil i Tyskland, men i en annan stad än Bremen, vänligen klicka dig fram till Biluthyrning Tyskland-sidan, där du kan välja i vilken stad i Tyskland du vill hyra en bil.