• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Sabiha Gökçen International Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Sabiha Gökçen International Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Sabiha Gökçen International Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Sabiha Gökçen International Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Sabiha Gökçen International Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Sabiha Gökçen International Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Sabiha Gökçen International Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Autounion Car Rental

  8.5 (41)
  Från SEK 157 / dag
 • Sixt

  8 (2870)
  Från SEK 234 / dag
 • Europcar

  7.9 (7221)
  Från SEK 327 / dag
 • Alamo

  7.8 (7817)
  Från SEK 318 / dag
 • Enterprise

  7.8 (1691)
  Från SEK 299 / dag
 • Budget

  7.7 (8909)
  Från SEK 313 / dag
 • Hertz

  7.7 (6087)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  7.6 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.3 (5289)
  Från SEK 349 / dag
 • Green Motion

  7.2 (1694)
  Från SEK 238 / dag
 • Carwiz rent a car

  7.1 (396)
  Från SEK 186 / dag
 • SurPrice car rentals

  7 (447)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • addCarRental

  6.9 (92)
  Från SEK 211 / dag
 • Garenta

  6.9 (5)
  Från SEK 225 / dag
 • Goldcar

  6.5 (5037)
  Från SEK 145 / dag
 • InterRent

  6.4 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Global Rent a Car

  6.2 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Circular car hire

  6 (8)
  Från SEK 205 / dag
 • Rent Go

  Inga omdömen
  Från SEK 241 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Sabiha Gökçen International Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Sabiha Gökçen International Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Sabiha Gökçen International Airport), är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sabiha Gökçen International Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Sabiha Gökçen International Airport) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Sabiha Gökçen International Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sabiha Gökçen International Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Sabiha Gökçen International Airport) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sabiha Gökçen International Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Sabiha Gökçen International Airport), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sabiha Gökçen International Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Sabiha Gökçen International Airport), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sabiha Gökçen International Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Sabiha Gökçen International Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sabiha Gökçen International Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Sabiha Gökçen International Airport) är November den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sabiha Gökçen International Airport – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Sabiha Gökçen International Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sabiha Gökçen International Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Sabiha Gökçen International Airport) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sabiha Gökçen International Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Sabiha Gökçen International Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Mars är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sabiha Gökçen International Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Sabiha Gökçen International Airport) är April den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sabiha Gökçen International Airport - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Sabiha Gökçen International Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Mars är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Sabiha Gökçen International Airport

Andra uthyrningsställen i Istanbul

Utöver Sabiha Gökçen International Airport i Istanbul jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Istanbul:

Platsinformation för Sabiha Gökçen International Airport

Sabiha Gökçen (Istanbul) flygplats i ett nötskal

Sabiha Gökçen flygplats är den andra flygplatsen i den turkiska staden Istanbul och ligger i den asiatiska delen av Turkiet. Flygplatsens namn är en hyllning till Sabiha Gökçen, världens första kvinnliga militärpilot. 

Flygplatsen ligger 4 mil sydost om Istanbuls asiatiska centrum (Kadıköy) och 4,5 mil från den europeiska delen. Det finns planer på att förlänga den nya lättbanelinjen till Kartal till flygplatsen. För närvarande är flygbussar det enda allmänna transportmedlet. Flygplatsen ligger utmed anslutningsvägen mellan två motorvägar och är därför lätt att nå med bil. 

Flygplatsen har ett stort taxfreeområde och flera restauranger, kaféer, (snack) barer och kaffebarer (till exempel Gloria Jean’s Coffee). Det finns VIP-lounger och ett businesscentrum, men om man vill boka ett mötes- eller konferensrum får man vända sig till affärshotellen i Istanbul. Flygplatsen har allmänna datorer med internetanslutning samt trådlöst internet (Wi-Fi). Andra faciliteter på Sabiha Gökçen flygplats är bland annat banker, växlingskontor, bankomater och ett postkontor. 

Inom flygindustrin anges Sabiha Gökçen flygplats med förkortningarna SAW (IATA flygplatskod) och LTFJ (ICAO flygplatskod).

Länk till Istanbul Sabiha Gökçen flygplats officiella webbsida.

Praktisk information

 • Valuta
  Turkish lira
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Turkish
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Autounion Car Rental
 • Sixt
 • Europcar
 • Alamo
 • Enterprise
 • Budget
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Avis
 • Green Motion
 • Carwiz rent a car
 • SurPrice car rentals
 • addCarRental
 • Garenta
 • Goldcar
 • InterRent
 • Global Rent a Car
 • Circular car hire
 • Rent Go
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Turkiet
 3. Biluthyrning Istanbul
 4. Sabiha Gökçen International Airport