• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Istanbul Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Istanbul Airport på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Istanbul Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Istanbul Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Istanbul Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Istanbul Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Istanbul Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Autounion Car Rental

  8.4 (41)
  Från SEK 135 / dag
 • Sixt

  8.3 (2824)
  Från SEK 198 / dag
 • Europcar

  7.9 (7171)
  Från SEK 322 / dag
 • Enterprise

  7.9 (1687)
  Från SEK 315 / dag
 • Hertz

  7.7 (6042)
  Från SEK 238 / dag
 • National Car Rental

  7.6 (378)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.6 (8849)
  Från SEK 294 / dag
 • Alamo

  7.5 (7778)
  Från SEK 289 / dag
 • Green Motion

  7.3 (1692)
  Från SEK 206 / dag
 • Carwiz rent a car

  7.2 (390)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.2 (5258)
  Från SEK 332 / dag
 • SurPrice car rentals

  7.1 (445)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Garenta

  6.9 (5)
  Från SEK 187 / dag
 • Goldcar

  6.7 (4998)
  Från SEK 133 / dag
 • InterRent

  6.2 (5930)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Circular car hire

  5.3 (8)
  Från SEK 151 / dag
 • Rent Go

  Inga omdömen
  Från SEK 193 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Istanbul Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Istanbul Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Istanbul Airport), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Istanbul Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Istanbul Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Istanbul Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Istanbul Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Istanbul Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Istanbul Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Istanbul Airport), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Istanbul Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Istanbul Airport), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Istanbul Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Istanbul Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Istanbul Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Istanbul Airport) är December den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Istanbul Airport – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Istanbul Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Istanbul Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Istanbul Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Istanbul Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Istanbul Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Istanbul Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Istanbul Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Istanbul Airport - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Istanbul Airport) är Mars den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Istanbul Airport

Andra uthyrningsställen i Istanbul

Utöver Istanbul Airport i Istanbul jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Istanbul:

Platsinformation för Istanbul Airport

Istanbul Atatürk internationella flygplats i ett nötskal

Istanbuls flygplats heter officiellt Atatürk internationella flygplats. Det finns två terminaler, en för internationella flyg (A) och en för inrikesflyg (B). Den internationella flygplatsen öppnades 2001 vilket innebär att den är ganska modern.

Flygplatsen är belägen 2,4 mil sydväst om Istanbul, i den europeiska delen. Stadens andra internationella flygplats - Sabiha Gökçen internationella flygplats - är belägen på andra sidan Bosporen, i den asiatiska delen. Det finns planer på att bygga en tredje flygplats norr om staden.

Från flygplatsen tar det bara fem minuter att gå till tunnelbanestationen. Det finns också flera flygbussförbindelser mellan flygplatsen och staden.

Flygplatsen har ett flygplatshotell som erbjuder två konferensrum och ett business centrum. I den internationella terminalen finns det fem VIP-lounger och tre mötesrum. Flygplatsen hyser ganska många affärer och platser där man kan ta något att äta och dricka. Det finns fem taxfreebutiker och en 'bazar' som har inspirerats av den berömda Istiklalgatan i Istanbul. På flygplatsen finns det banker, växlingskontor och bankomater. Dessutom finns det skötrum och lekhörnor för barn. Flygplatsen är handikappvänlig.

Inom flygindustrin anges Istanbul Atatürk internationella flygplats med förkortningarna IST (IATA flygplatskod) och LTBA (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Istanbul Atatürk internationella flygplats

Praktisk information

 • Valuta
  Turkish lira
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Turkish
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Autounion Car Rental
 • Sixt
 • Europcar
 • Enterprise
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Budget
 • Alamo
 • Green Motion
 • Carwiz rent a car
 • Avis
 • SurPrice car rentals
 • Garenta
 • Goldcar
 • InterRent
 • Circular car hire
 • Rent Go