Biluthyrning Istanbul Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Istanbul Airport på dina vägnar.

  • Gratis avbokning
  • Bästa pris-garanti
  • 8000+ upphämtningsplatser
Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
  • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
  • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
  • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Istanbul Airport

  1. Startsida
  2. Biluthyrning Turkiet
  3. Biluthyrning Istanbul
  4. Istanbul Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Istanbul Airport

Istanbul Atatürk internationella flygplats i ett nötskal

Istanbuls flygplats heter officiellt Atatürk internationella flygplats. Det finns två terminaler, en för internationella flyg (A) och en för inrikesflyg (B). Den internationella flygplatsen öppnades 2001 vilket innebär att den är ganska modern.

Flygplatsen är belägen 2,4 mil sydväst om Istanbul, i den europeiska delen. Stadens andra internationella flygplats - Sabiha Gökçen internationella flygplats - är belägen på andra sidan Bosporen, i den asiatiska delen. Det finns planer på att bygga en tredje flygplats norr om staden.

Från flygplatsen tar det bara fem minuter att gå till tunnelbanestationen. Det finns också flera flygbussförbindelser mellan flygplatsen och staden.

Flygplatsen har ett flygplatshotell som erbjuder två konferensrum och ett business centrum. I den internationella terminalen finns det fem VIP-lounger och tre mötesrum. Flygplatsen hyser ganska många affärer och platser där man kan ta något att äta och dricka. Det finns fem taxfreebutiker och en 'bazar' som har inspirerats av den berömda Istiklalgatan i Istanbul. På flygplatsen finns det banker, växlingskontor och bankomater. Dessutom finns det skötrum och lekhörnor för barn. Flygplatsen är handikappvänlig.

Inom flygindustrin anges Istanbul Atatürk internationella flygplats med förkortningarna IST (IATA flygplatskod) och LTBA (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Istanbul Atatürk internationella flygplats

Andra biluthyrningsplatser i Istanbul

Utöver Istanbul Airport i Istanbul jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Istanbul: