Biluthyrning Bangkok Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Bangkok Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Bangkok Airport

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Thailand
 3. Biluthyrning Bangkok
 4. Bangkok International Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Bangkok Airport

Bangkok Suvarnabhumi flygplats i ett nötskal

Bangkoks nya flygplats heter Suvarnabhumi (Gyllene landet) och är belägen 3 mil öster om stadens centrum. Flygplatsen har sin beskärda del av inkörningsproblem: långa gångavstånd, brist på sittplatser och toaletter, problem med asfalten på start- och landningsbanorna. Terminalen består av sju flygelbyggnader.

Det finns ingen tågförbindelse till flygplatsen ännu, men detta är beräknat till oktober 2008. Det finns fyra snabbussförbindelser till stadens centrum.

Det finns ett hotell på flygplatsen. Dessutom har flygplatsen många (snack) barer, kaféer och restauranger, huvudsakligen i avgångshallen på femte våningen. Det är också där de flesta affärerna finns. I avgångshallen finns KP-loungen som erbjuder faciliteter för affärsresande såväl som kontor och mötesrum för uthyrning. Mer omfattande affärsfaciliteter finns på Novotel. I ankomsthallen finns det växlingskontor. Bankomater finns överallt i terminalen. Det finns också många telefoner och datorer med internetanslutning. Trådlöst internet finns. Dessutom är flygplatsen handikappanpassad.

Inom flygindustrin anges Bangkok Suvarnabhumi flygplats med förkortningarna BKK (IATA flygplatskod) och VTBS (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Bangkok Suvarnabhumi flygplats

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Avis
 • Europcar
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thai Rent A Car