Biluthyrning Bangkok Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Bangkok Airport på dina vägnar.

  • Gratis avbokning
  • Bästa pris-garanti
  • 8000+ upphämtningsplatser
Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
  • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
  • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
  • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Bangkok Airport

  1. Startsida
  2. Biluthyrning Thailand
  3. Biluthyrning Bangkok
  4. Bangkok International Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Bangkok Airport

Bangkok Suvarnabhumi flygplats i ett nötskal

Bangkoks nya flygplats heter Suvarnabhumi (Gyllene landet) och är belägen 3 mil öster om stadens centrum. Flygplatsen har sin beskärda del av inkörningsproblem: långa gångavstånd, brist på sittplatser och toaletter, problem med asfalten på start- och landningsbanorna. Terminalen består av sju flygelbyggnader.

Det finns ingen tågförbindelse till flygplatsen ännu, men detta är beräknat till oktober 2008. Det finns fyra snabbussförbindelser till stadens centrum.

Det finns ett hotell på flygplatsen. Dessutom har flygplatsen många (snack) barer, kaféer och restauranger, huvudsakligen i avgångshallen på femte våningen. Det är också där de flesta affärerna finns. I avgångshallen finns KP-loungen som erbjuder faciliteter för affärsresande såväl som kontor och mötesrum för uthyrning. Mer omfattande affärsfaciliteter finns på Novotel. I ankomsthallen finns det växlingskontor. Bankomater finns överallt i terminalen. Det finns också många telefoner och datorer med internetanslutning. Trådlöst internet finns. Dessutom är flygplatsen handikappanpassad.

Inom flygindustrin anges Bangkok Suvarnabhumi flygplats med förkortningarna BKK (IATA flygplatskod) och VTBS (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Bangkok Suvarnabhumi flygplats