• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Port Elizabeth

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Port Elizabeth på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Port Elizabeth

EasyTerra Biluthyrning Port Elizabeth är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Port Elizabeth

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Port Elizabeth

Biluthyrningserbjudanden i Port Elizabeth

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Port Elizabeth.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Familjebuss
SUV

Biluthyrare i Port Elizabeth

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Port Elizabeth med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Bluu Car Rental

  8.4 (9)
  Från SEK 249 / dag
 • Avis

  8.3 (5349)
  Från SEK 262 / dag
 • Bidvest Car Rental

  8.3 (176)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  8 (9003)
  Från SEK 232 / dag
 • Europcar

  7.8 (7330)
  Från SEK 253 / dag
 • Sixt

  7.7 (2934)
  Från SEK 230 / dag
 • First Car

  7.7 (561)
  Från SEK 158 / dag
 • Hertz

  7.5 (6166)
  Från SEK 255 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.3 (3469)
  Från SEK 193 / dag
 • Green Motion

  7.1 (1709)
  Från SEK 207 / dag
 • National Car Rental

  8 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  6.9 (4890)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.6 (2995)
  Från SEK 231 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Port Elizabeth?

Port Elizabeth – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Port Elizabeth), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. December är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Port Elizabeth – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Port Elizabeth) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil December är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Port Elizabeth). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Port Elizabeth – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Port Elizabeth) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Port Elizabeth – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Port Elizabeth), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Port Elizabeth - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Port Elizabeth), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Port Elizabeth - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Port Elizabeth) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Port Elizabeth – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Port Elizabeth) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Port Elizabeth – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Port Elizabeth) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Port Elizabeth - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Port Elizabeth) är September den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Port Elizabeth – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Port Elizabeth) är Januari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. November är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Port Elizabeth – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Port Elizabeth) är Januari den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Port Elizabeth

Om du letar efter en hyrbil i Sydafrika, men i en annan stad än Port Elizabeth, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Sydafrika-sidan, där du kan välja i vilken stad i Sydafrika du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Port Elizabeth

EasyTerra Biluthyrning Port Elizabeth jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Greenacres Auto Centre

Platsinformation för Port Elizabeth

Inledning

Port Elizabeth är en stor sydafrikansk stad och en populär turistdestination tack vare de vackra stränderna vid Nelson Mandela-bukten och vida möjligheter att utöva vattensporter och dyka. Men staden har mer att erbjuda än sol, hav och sand. Till exempel så kan man gå i de första nybyggarnas fotspår (Donkin Heritage trail) och det finns vackra byggnader från kolonialtiden i staden. Bara en timmes bilfärd från Port Elizabeth kan man åka på safari och se ‘Big Five’ (De fem stora: elefanter, noshörningar, lejon, leoparder och bufflar).

Befolkning

Port Elizabeth har en befolkning på över en miljon invånare.

Geografiskt läge

Staden ligger på Sydafrikas sydkust, precis där Indiska oceanen och Atlanten delar på sig. På grund av läget så är vintrarna milda; somrarna är varma, men inte alls så fuktiga och tryckande varma som i Sydafrikas norra regioner.

Ekonomi

Port Elizabeths ekonomi baserar sig på bilindustri och hamnen. General Motors, Volkswagen, Ford och däcktillverkaren Continental har fabriker här. Övriga aktiviteter består mest av leverantörer åt dessa märken. Port Elizabeth har en stor hamn, inklusive de största faciliteterna för ädelstenshantering på det södra halvklotet.

Flygplatser

Stadens flygplats ligger endast 3,5 kilometer söder om centrum. Därför kallas den även för ‘Tio minuters flygplatsen’, därför att man kan ta sig dit på tio minuter från nästan vilken del som helst av staden (förutom under rusningstiden). Det finns inga internationella flygningar till eller från Port Elizabeth flygplats (ännu). Flygplatsen är mycket enkel att nå med hyrbil. Från centrum följer man Settlers Way, svänger höger på Walmer Boulevard och svänger av vid Third AvenueAlister Miller Road. Vägen är tydligt skyltad.

Kollektivtrafik

Det finns bussar i Port Elizabeth, men frågan är alltid när bussen kommer. Dessutom är kollektivtrafiken inte heller särskilt säker (liksom i resten av Sydafrika). Om man bestämmer sig för att ta bussen bör man ha sina ägodelar under uppsikt. 

Trafik och parkering

Port Elizabeth Stadium var en av arenorna för VM i fotboll 2010. Inför detta evenemang förbättrades vägarna inuti och utanför staden. Det är inte svårt att hitta i Port Elizabeth med en hyrbil. Man bör dock alltid tänka på några enkla regler. Man bör alltid ha fönster och dörrar låsta. På natten bör man inte stanna vid rött ljus när det står folk och hänger i närheten. I detta fall är det säkrare att fortsätta köra långsamt mot rött ljus. Hellre en böter än att bli rånad! 

Det bästa stället att parkera bilen på är i ett parkeringsgarage eller på en officiell parkeringsplats.

Hotell

Port Elizabeth har ett rimligt utbud av logi, som varierar från lyxhotell och semesteranläggningar till enkla pensionat. Runtomkring Nelson Mandela-bukten hittar man flertalet populära hotell. Utanför sommarsäsongen (oktober-mars) är det enkelt att hitta ett hotell som man gillar. Om man vill resa till Port Elizabeth så rekommenderar vi att man bokar hotellrum i god tid innan resan.

Externa källor

För mer information om Port Elizabeth rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  South African rand
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  60 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 km/h
 • Språk
  English, Tswana, Southern Sotho, Afrikaans, Southern Ndebele, Swati, Tsonga, Venda, Xhosa, Zulu
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Bluu Car Rental
 • Avis
 • Bidvest Car Rental
 • Budget
 • Europcar
 • Sixt
 • First Car
 • Hertz
 • FireFly Car Rental
 • Green Motion
 • National Car Rental
 • Thrifty
 • Keddy By Europcar
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Sydafrika
 3. Biluthyrning Port Elizabeth