• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Phalaborwa

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Phalaborwa på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Phalaborwa

EasyTerra Biluthyrning Phalaborwa är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Phalaborwa

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Phalaborwa med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Bidvest Car Rental

  8 (176)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.8 (9008)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  8.3 (5354)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  8.1 (7334)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.9 (6171)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2995)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Bluu Car Rental

  8.1 (9)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

Biluthyrningsföretag i och omkring Phalaborwa

Om du letar efter en hyrbil i Sydafrika, men i en annan stad än Phalaborwa, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Sydafrika-sidan, där du kan välja i vilken stad i Sydafrika du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Phalaborwa

EasyTerra Biluthyrning Phalaborwa jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Phalaborwa

Inledning

Phalaborwa är en stad i provinsen Limpopo i Sydafrika. Den ligger i närheten av huvudingången till nationalparken Krugerparken och är en operativ bas för folk som besöker landets mest berömda vildlivspark. Själva staden har emellertid också mycket att erbjuda, från fallskärmshoppning till ridning, och från kanotpaddling till resor med ultralätta flygplan.  

Befolkning

Staden har över 130 000 invånare.

Geografiskt läge

Phalaborwa är belägen i nordöstra Sydafrika, väster om Krugerparken, på gränsen till Moçambique. Staden ligger i det så kallade Lowveld, även känd som Olifanternas dal (det är djurets namn skrivet på sydafrikanskt sätt). På sommaren kan det bli väldigt varmt, med plötsliga störtregn.

Ekonomi

Phalaborwa uppstod som en gruvstad och trots turistaktiviteterna så är den fortfarande det. Man utvinner främst fosfat och koppar. Det finns även en kemisk fabrik där fosfat förvandlas till flera olika produkter. Afrikas främsta dagbrottsgruva, med en diameter på nästan två kilometer och ett djup på nästan 900 meter ligger precis utanför staden. Under de senaste åren har Phalaborwa utvecklats till en turiststad. Ingången till Krugerparken ligger bara 800 meter öster om staden och många aktiviteter organiseras för turister i själva Phalaborwa.

Flygplatser

Stadens flygplats sägs vara en av de trevligaste i världen. Kruger Gateway flygplats (tidigare: Hendrik Van Eck flygplats) är belägen precis öster om Phalaborwa vid President Steyn Street. Den är enkel att nå med hyrbil eftersom den ligger precis mittemot ingången till nationalparken Krugerparken, vid huvudväg R71.

Kollektivtrafik

Phalaborwa har ingen kollektivtrafik, men man behöver det inte eftersom resebyråer och researrangörer alltid hämtar turisterna vid hotellet och släpper av dem där igen.

Trafik och parkering

En hyrbil är det perfekta transportmedlet om man inte vill vara beroende av organiserade aktiviteter i Phalaborwa utan vill ta sig runt på egen hand. En vacker resa är att följa väg 71 till Polokwane via Tzaneen och det bedövande vackra bergspasset Magoebaskloof.

Hotell

Phalaborwa är helt inriktat på turister och har ett stort utbud av logi. Det finns enkla pensionat och logi för backpackers, men även femstjärniga hotell. Man kan även hyra lodger eller bo ute på landet. Vi rekommenderar att man bokar sitt logi i god tid före resan.

Externa källor

För mer information om Phalaborwa rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  South African rand
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  60 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 km/h
 • Språk
  English, Tswana, Southern Sotho, Afrikaans, Southern Ndebele, Swati, Tsonga, Venda, Xhosa, Zulu
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Bidvest Car Rental
 • Budget
 • Avis
 • Europcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • Bluu Car Rental
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Sydafrika
 3. Biluthyrning Phalaborwa