• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Germiston

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Germiston på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Germiston

EasyTerra Biluthyrning Germiston är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Germiston

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Germiston med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Avis

  9 (6045)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.9 (9731)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  6.8 (8219)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  8.1 (3445)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Bidvest Car Rental

  8.2 (176)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Bluu Car Rental

  8.7 (29)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Biluthyrningsföretag i och omkring Germiston

Om du letar efter en hyrbil i Sydafrika, men i en annan stad än Germiston, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Sydafrika-sidan, där du kan välja i vilken stad i Sydafrika du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Germiston

EasyTerra Biluthyrning Germiston jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Germiston

Inledning

Johannesburg är inte Sydafrikas huvudstad, trots att många människor tror det (det är Pretoria som ligger längre norrut). Staden är emellertid landets största och den anses vara den rikaste på den afrikanska kontinenten. Rikedomen är ojämnt fördelad. Det är därför som Johannesburg har den största brottslighetsnivån i Sydafrika. Staden är väldigt stor och det är även en mycket grön stad, de norra förorterna är särskilt fulla med träd.

Befolkning

Johannesburg har omkring 7 miljoner invånare, vilket inte inkluderar 'inofficiella invånare'.

Geografiskt läge

Johannesburg är beläget i den nordöstra delen av Sydafrika, vid den så kallade Witwatersrand, som är en bergskedja. Staden ligger på en höjd av 1753 meter, vilket gör att klimatet är ganska kallt. De norra och västra förorterna har kuperad terräng, medan den östra delen av staden är platt.

Ekonomi

Staden har blivit stor på grund av guld- och diamantindustrin. Det förklarar också dess geografiska läge: regionen är rik på ädelmetaller. Under 'guldfebern' lades grunden till vad staden är idag: Sydafrikas ekonomiska och finansiella centrum. Gruvindustrin är fortfarande viktig, men det finns även andra blomstrande sektorer (som stål och cement).
Johannesburg är inte känd för att vara en turistattraktion i sig själv, men fungerar som utgångspunkt för turister som vill resa vidare till andra platser, exempelvis till Nationalparken Kruger. Staden försöker också locka fler turister till exempel genom museer som visar Sydafrikas historia, som apartheidmuseet och Hector Pietersons museum. De före detta bosättningsområdena för svarta, Alexandra och Soweto lockar också besökare. I Soweto finns Nelson Mandelas museum.

Flygplatser

Johannesburgs internationella flygplats är den afrikanska kontinentens mest trafikerade flygplats. Den ligger 2,5 mil öster om stadens centrum. Det finns förbindelser till alla storstäder i hela världen. 2010 kommer det att finnas en tågförbindelse från flygplatsen till stadens centrum.
Lanseria flygplats används för flygningar till Kapstaden, Botswana och Sun City. De mindre flygplatserna Rand Airport och Grand Central Airport används till privata flygplan.

Kollektivtrafik

Staden har ett nätverk av metro- och järnvägslinjer, även om detta nätverk inte har lyckats utvidga sig i samma takt som staden. Inom de närmaste åren kommer nätverket att utvidgas och det bör vara klart 2010, då VM i fotboll organiseras här.
Metrobus sköter 84 busslinjer i Johannesburg. Det finns också en särskild turistbuss med öppet tak, en så kallad 'City Slicker'. Förutom dessa officiella busslinjer finns det också många privatpersoner som korsar staden i minibussar, vilka ibland är  överfulla.

Trafik och parkering

Johannesburg har en stor ringväg som består av tre motorvägar: N3 i öst leder till Durban (vid kusten), N1, i väst, går till Pretoria och Kapstaden och N2 ligger söder om staden. På vissa ställen har ringvägen 12 filer, men ibland kan man inte hindra trafikstockningar från att uppstå under morgonen och kvällens rusningstimme.

Även om Johannesburgs brottslighetsnivå stadigt sjunker sker fortfarande bilkapningar. För att undvika detta bör man alltid köra med stängda fönster och låsta dörrar. Lämna aldrig bilen utan tillsyn. Det finns flera olika säkra ställen där man kan parkera bilen, till exempel på platser där den vaktas av en 'bilvakt'. De officiella känns igen på sina röda och gula jackor med reflexer. De är registrerade hos och kontrolleras av kommunfullmäktige. 

Hotell

Eftersom Johannesburg är Sydafrikas affärscentrum finns det gott om hotell. Men eftersom staden är ett ekonomiskt, kulturellt och socialt centrum är hotellen ofta fullbokade. Det är bäst att boka i förväg om man vill vara säker på att få ett rum. 

Externa källor

För mer information om Johannesburg rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  South African rand
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  60 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 km/h
 • Språk
  English, Tswana, Southern Sotho, Afrikaans, Southern Ndebele, Swati, Tsonga, Venda, Xhosa, Zulu

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • Bidvest Car Rental
 • Bluu Car Rental
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Sydafrika
 3. Biluthyrning Germiston