• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Johannesburg International Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Johannesburg International Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Johannesburg International Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Johannesburg International Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Johannesburg International Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Familjebuss
SUV

Hyrbilsalternativ i Johannesburg International Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Johannesburg International Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Bluu Car Rental

  8.7 (9)
  Från SEK 215 / dag
 • Avis

  8.2 (5348)
  Från SEK 224 / dag
 • First Car

  8 (561)
  Från SEK 158 / dag
 • Budget

  7.9 (8999)
  Från SEK 200 / dag
 • Hertz

  7.9 (6161)
  Från SEK 212 / dag
 • Bidvest Car Rental

  7.8 (176)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.8 (7319)
  Från SEK 232 / dag
 • Sixt

  7.8 (2928)
  Från SEK 226 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.3 (3463)
  Från SEK 191 / dag
 • Green Motion

  7.1 (1708)
  Från SEK 157 / dag
 • Thrifty

  6.9 (4885)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  8 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.6 (2991)
  Från SEK 216 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

Johannesburg International Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Johannesburg International Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Johannesburg International Airport), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. November är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Johannesburg International Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Johannesburg International Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil November är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Johannesburg International Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Johannesburg International Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Johannesburg International Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Johannesburg International Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Johannesburg International Airport), är Juli den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. November är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Johannesburg International Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Johannesburg International Airport), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. November är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Johannesburg International Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Johannesburg International Airport) är Juli den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. November är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Johannesburg International Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Johannesburg International Airport) är Juli den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Februari är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Johannesburg International Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Johannesburg International Airport) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Februari är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Johannesburg International Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Johannesburg International Airport) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Johannesburg International Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Johannesburg International Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. November är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Johannesburg International Airport – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Johannesburg International Airport) är April den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Johannesburg International Airport - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Johannesburg International Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Johannesburg International Airport – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Johannesburg International Airport) är Juli den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. November är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Johannesburg International Airport

Andra uthyrningsställen i Johannesburg

Utöver Johannesburg International Airport i Johannesburg jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Johannesburg:

Platsinformation för Johannesburg International Airport

Johannesburgs internationella flygplats i ett nötskal

Johannesburgs flygplats är den största i Sydafrika. Flygplatsen döptes om till OR Tambo internationella flygplats den 26 oktober, 2006. Den tar emot 13 miljoner passagerare varje år. Detta antal förväntas ha ökat till 24 miljoner om året 2015. Just nu bygger man ut flygplatsen, för att kunna hantera det växande antalet passagerare och förbereda den inför fotbolls-VM 2010.

För tillfället kan flygplatsen bara nås med buss eller bil. I framtiden kommer det också att finnas en tågförbindelse till Johannesburg. Det är billigast att ta minivan från flygplatsen. Det finns två hotell på flygplatsen.

Flygplatsen har ett stort utbud av affärer, barer och restauranger. Det har ett centrum för affärsresande, där man kan hyra rum och har tillgång till fax, datorer och sekreterarstöd. Dessutom erbjuder flygplatsen följande faciliteter: banker, växelkontor och bankomater. Det finns också en läkarmottagning med läkare, en tandläkare och psykoterapeuter. Man erbjuder också behandlingar med botox.

Inom flygindustrin anges Johannesburgs internationella flygplats med förkortningarna JNB (IATA flygplatskod) och FAJS (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Johannesburgs internationella flygplats.

Praktisk information

 • Valuta
  South African rand
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  60 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 km/h
 • Språk
  English, Tswana, Southern Sotho, Afrikaans, Southern Ndebele, Swati, Tsonga, Venda, Xhosa, Zulu
 • Populär bilkategori
  SUV

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Bluu Car Rental
 • Avis
 • First Car
 • Budget
 • Hertz
 • Bidvest Car Rental
 • Europcar
 • Sixt
 • FireFly Car Rental
 • Green Motion
 • Thrifty
 • National Car Rental
 • Keddy By Europcar
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Sydafrika
 3. Biluthyrning Johannesburg
 4. Johannesburg International Airport