• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning George

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i George på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning George

EasyTerra Biluthyrning George är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i George

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i George.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Familjebuss
SUV

Biluthyrare i George

Nedan visas biluthyrningsföretagen i George med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Bluu Car Rental

  8.7 (8)
  Från SEK 312 / dag
 • Avis

  8.5 (5291)
  Från SEK 1 346 / dag
 • Bidvest Car Rental

  8.3 (176)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  8.3 (8915)
  Från SEK 249 / dag
 • Hertz

  8.2 (6092)
  Från SEK 342 / dag
 • National Car Rental

  8 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • First Car

  7.9 (557)
  Från SEK 174 / dag
 • Europcar

  7.8 (7227)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.7 (2872)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2948)
  Från SEK 254 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.3 (3424)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  6.8 (4780)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i George?

George – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (George), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Januari är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

George – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (George) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Januari är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (George). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

George – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (George) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

George – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (George), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

George - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (George), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

George - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (George) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

George – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (George) är Maj den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

George – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (George) är Juni den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

George - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (George) är Augusti den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

George – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (George) är Januari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

George – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (George) är Juli den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring George

Om du letar efter en hyrbil i Sydafrika, men i en annan stad än George, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Sydafrika-sidan, där du kan välja i vilken stad i Sydafrika du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i George

EasyTerra Biluthyrning George jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för George

Inledning

George är en av de äldsta städerna i Sydafrika, med vacker gammal brittisk arkitektur. Dessutom är staden belägen i en mycket grön region, tack vare regnet som främst faller under vintermånaderna.

Befolkning

Staden har över 200 000 invånare.

Geografiskt läge

George är belägen i Västra Kapprovinsen, omkring halvvägs mellan Kapstaden och Port Elizabeth. Staden ligger i hjärtat av den så kallade Trädgårdsrutten, på en platå mellan Outeniqua Maintain, norr om George, och Indiska Oceanen, söder om staden.

Ekonomi

Träförädling har alltid varit en viktig ekonomisk aktivitet i George. Staden har fortfarande många möbelfabriker och trä exporteras också. Turism är en annan viktig pelare för ekonomin. Staden ligger i hjärtat av den turistiska Trädgärdsrutten. I staden organiseras det också många möten och konferenser. 

Flygplatser

George flygplats är belägen sju kilometer sydväster om stadens centrum. Det finns endast inrikesflygningar till bland annat Kapstaden, Durban och Johannesburg. Flygplatsen är enkel att nå med hyrbil. Från George följer man R102 eller motorvägen N2. Avfarten till flygplatsen är tydligt skyltad.

Kollektivtrafik

Det finns ingen formell form av kollektivtrafik i George, men det finns planer på att införa stadsbussar. Fram till att detta sker är taxi den enda sortens kollektivtrafik som finns i George.

Trafik och parkering

En hyrbil är det perfekta transportmedlet för att upptäcka George, dess omgivningar och Trädgårdsrutten. Det är inga problem att hitta rätt, för vägarna är tydligt skyltade. Att hitta en parkeringsplats i George är också enkelt.

Hotell

George presenterar sig själv den Sydafrikanska Trädgårdsruttens hjärta och som ett mötes- och konferenscentrum. Utbudet av logi i staden är därför bra. Vi rekommenderar dock att man bokar hotellrum i god innan resan, på grund av Georges växande popularitet som turistmål och plats för stora möten.

Externa källor

För mer information om George rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  South African rand
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  60 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 km/h
 • Språk
  English, Tswana, Southern Sotho, Afrikaans, Southern Ndebele, Swati, Tsonga, Venda, Xhosa, Zulu
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Bluu Car Rental
 • Avis
 • Bidvest Car Rental
 • Budget
 • Hertz
 • National Car Rental
 • First Car
 • Europcar
 • Sixt
 • Keddy By Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Thrifty
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Sydafrika
 3. Biluthyrning George