• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+46 10 138 84 02

Biluthyrning Jersey Airport

Hyra problemfritt en bil på 49 360 platser

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Jersey Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar

Varför boka genom oss?

 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Jersey Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Jersey Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Jersey Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
SUV

Hyrbilsalternativ i Jersey Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Jersey Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Hertz

  9 (5896)
  Från / dag
 • Avis

  8.2 (5111)
  Från / dag
 • Budget

  8.1 (8655)
  Från / dag
 • Europcar

  7.9 (6957)
  Från / dag

Jersey Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Genomsnittligt dagspris per månad

Biluthyrningsplats Jersey Airport

Platsinformation för Jersey Airport

Jersey flygplats i ett nötskal

Jersey flygplats är en relativt liten, men mycket modern flygplats på kanalön Jersey, som är en del av Storbritannien. Det finns två terminaler. Den gamla terminalen är för ankommande flyg och den nyare terminalen för avgående flyg. 

Flygplatsen ligger 7 kilometer nordväst om Saint Helier, Jerseys huvudort. Det finns inga tåg på Jersey, men en fast busslinje upprätthåller förbindelsen mellan flygplatsen och huvudorten. Flygplatsen är också lätt att nå med bil. 

Flygplatsen har få mat- och dryckställen, men de håller hög kvalitet. Det finns också några butiker, däribland en stor taxfreebutik och en WH Smith bokhandel. Det finns två VIP-lounger. Omfattande affärsfaciliteter, däribland mötes- och konferensrum, har de större hotellen i huvudorten. Flygplatsen har allmänna datorer med internetanslutning och trådlöst internet är gratis den första halvtimmen. Andra faciliteter på Jersey flygplats är bland annat banker, växlingskontor och bankomater. 

Inom flygindustrin anges Jersey flygplats med förkortningarna JER (IATA flygplatskod) och EGJJ (ICAO flygplatskod).

Länk till Jersey flygplats officiella webbsida.

Praktisk information

 • Valuta
  British pound
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  48 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  96 km/h
 • Språk
  English
 • Populär bilkategori
  mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • Avis
 • Budget
 • Europcar