Biluthyrning Jersey Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Jersey Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
  • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
  • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 20% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med 2 juni - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Jersey Airport

  1. Startsida
  2. Biluthyrning Storbritannien
  3. Biluthyrning Kanalöarna
  4. Biluthyrning Jersey
  5. Jersey Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Jersey Airport

Jersey flygplats i ett nötskal

Jersey flygplats är en relativt liten, men mycket modern flygplats på kanalön Jersey, som är en del av Storbritannien. Det finns två terminaler. Den gamla terminalen är för ankommande flyg och den nyare terminalen för avgående flyg. 

Flygplatsen ligger 7 kilometer nordväst om Saint Helier, Jerseys huvudort. Det finns inga tåg på Jersey, men en fast busslinje upprätthåller förbindelsen mellan flygplatsen och huvudorten. Flygplatsen är också lätt att nå med bil. 

Flygplatsen har få mat- och dryckställen, men de håller hög kvalitet. Det finns också några butiker, däribland en stor taxfreebutik och en WH Smith bokhandel. Det finns två VIP-lounger. Omfattande affärsfaciliteter, däribland mötes- och konferensrum, har de större hotellen i huvudorten. Flygplatsen har allmänna datorer med internetanslutning och trådlöst internet är gratis den första halvtimmen. Andra faciliteter på Jersey flygplats är bland annat banker, växlingskontor och bankomater. 

Inom flygindustrin anges Jersey flygplats med förkortningarna JER (IATA flygplatskod) och EGJJ (ICAO flygplatskod).

Länk till Jersey flygplats officiella webbsida.

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
  • Avis
  • Europcar
  • Hertz