• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Norwich

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Norwich på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 1 februari - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Norwich

EasyTerra Biluthyrning Norwich är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Norwich

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Norwich.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
SUV

Biluthyrare i Norwich

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Norwich med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Enterprise

  9 (1687)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alamo

  8.6 (7778)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  8.6 (5258)
  Från SEK 392 / dag
 • FireFly Car Rental

  8.5 (3411)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  8.2 (6042)
  Från SEK 357 / dag
 • First Car

  8.1 (551)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  8 (8847)
  Från SEK 352 / dag
 • Europcar

  7.8 (7170)
  Från SEK 372 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2916)
  Från SEK 340 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3760)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.7 (4742)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Fleet Rent a car

  7.5 (246)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 423 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Norwich?

Norwich – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Norwich), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. December är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Norwich – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Norwich) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil December är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Norwich). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Norwich – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Norwich) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Norwich – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Norwich), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Norwich - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Norwich), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Norwich - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Norwich) är Mars den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Norwich – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Norwich) är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Norwich – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Norwich) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Norwich – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Norwich) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Norwich - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Norwich) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Norwich

Om du letar efter en hyrbil i Storbritannien, men i en annan stad än Norwich, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Storbritannien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Storbritannien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Norwich

EasyTerra Biluthyrning Norwich jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Norwich

Inledning

På medeltiden var Norwich den andra största staden i England, efter London. Det var en viktig stad och det märks än idag på byggnaderna från den tiden. Norwich har hela två katedraler i den vackra historiska stadskärnan.

Befolkning

Staden har ungefär 125 000 invånare.

Geografiskt läge

Norwich är belägen i östra England, i ett område som kallas East Anglia. Staden byggdes vid floden Yare som mynnar ut i Nordsjön längre österut. Det plana vattenfyllda området öster om staden kallas för The Broads, en skyddad våtmark och ett populärt rekreationsområde. Norwich ligger omkring 18,5 mil nordöster om den brittiska huvudstaden London.

Ekonomi

Finansiell service spelar en viktig roll för den lokala ekonomin. Försäkringsbolaget Aviva är en av stadens främsta arbetsgivare, men det finns även andra banker och försäkringsbolag. En av de mest välkända produkterna från Norwich är Colmans senap, som exporteras till hela världen. Staden har också ett universitet och är ett attraktivt resmål. Turister lockas av Norwichs gamla stadskärna, men också av butikerna och den gigantiska marknaden under bar himmel som hålls varje helg.

Flygplatser

Norwich internationella flygplats är belägen i stadens norra utkant, omkring fem kilometer från centrum. Den är enkel att nå med hyrbil. Från centrum tar man Pitt Street (A1067), och sedan Reepham Road (A1024) och Cromer Road (A140) till flygplatsen. Vägen är tydligt skyltad.

Kollektivtrafik

Norwich har ett bra offentligt transportnät. De flesta stadsbussar drivs av bolaget FirstGroup. Det finns även buss- och tågförbindelser till, bland annat, Ipswich, Cambridge och London.

Trafik och parkering

Att hitta en ledig parkeringsplats på gatan i stadens centrum kan vara svårt. Det finns ett flertal parkeringsgarage i närheten av centrum där man kan lämna sin bil. Ett elektroniskt system guidar besökaren till det närmaste garage med lediga platser. I utkanten av staden finns det också sex pendelparkeringsplatser där man kan parkera sin hyrbil och fortsätta sin resa med kollektivtrafik. 

Hotell

Norwich har ett stort utbud av logi: bed & breakfast, pensionat, medelklasshotell och några lite lyxigare hotell. Under de senaste åren har många hotellkedjor öppnat nya filialer i stadens centrum. I allmänhet är dessa hotell bra men lite färglösa. Det finns två golfbanor med bra logi utanför Norwich, men om man ska bo där är det bra att ha en hyrbil.

Externa källor

För mer information om Norwich, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  British pound
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  48 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  96 km/h
 • Språk
  English
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Enterprise
 • Alamo
 • Avis
 • FireFly Car Rental
 • Hertz
 • First Car
 • Budget
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Thrifty
 • Your Rent
 • Fleet Rent a car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Storbritannien
 3. Biluthyrning Norwich