Biluthyrning Bristol

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Bristol på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 20% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med 2 juni - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Bristol

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Storbritannien
 3. Biluthyrning England
 4. Biluthyrning Bristol
EasyTerra Biluthyrning Bristol är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Bristol

Biluthyrning Bristol
Biluthyrning Bristol

Inledning

Bristol betraktas inte ofta som ett turistmål. Staden har emellertid mycket att erbjuda. Det finns många restauranger, barer och affärer och Bristol har ett mycket livligt kulturliv med museer, teatrar och konserter. Dessutom är staden en utmärkt utgångspunkt om man vill göra utflykter till andra platser i området.

Befolkning

Ungefär 430 000 människor bor i Bristol. När man räknar med förorterna kan man lägga till ytterligare 100 000 personer.

Geografiskt läge

Bristol är beläget i västra England i ett kalkstensområde. Kalkstenen nöttes ner av floder och det skapades klyftor, vilket förklarar stadens kulliga landskap. Den viktigaste floden är Avon. Den mynnar ut i Bristolkanalen, väster om staden. 

Med omkring 1700 soltimmar om året är Bristol den soligaste staden i Storbritannien.

Ekonomi

Förr i tiden var den lokala ekonomin nästan helt beroende av hamnens handel. Så är det inte längre. Hamnen spelar emellertid fortfarande en betydelsefull roll. De flesta av Storbritanniens importerade bilar passerar genom Bristols hamn.

Flygplansindustrin är viktig för ekonomin. Tillsammans med Toulouse, var Bristol den plats där Concordeplanen monterades. Concordeplanen används inte mer, men både Airbus och Rolls Royces flygplansdivision har sina säten i Bristol.

Andra pelare i lokalekonomi är finansservice, turism och högteknologisk industri.

Flygplatser

Bristol internationella flygplats ligger 1,3 mil sydväst om staden. Det finns flygförbindelser till alla städer i Storbritannien och till den europeiska kontinenten.

Kollektivtrafik

Bristol har ett bra nätverk av stadsbussar. Busslinjerna 8 och 9 är mycket lämpliga för besökare eftersom de går från stationen Temple Meads till Clifton (den plats där lyxhotellen ligger) genom stadens centrum. Det finns också en sightseeingbuss, en dubbeldäckare utan tak, som tar besökare till stadens alla sevärdheter. Man kan hoppa av och på vid varje hållplats.

Ett annat trevligt sätt att utforska Bristol på är med båt. Bristol Ferry Boat erbjuder färjeservice och båtresor från hamnen. 

Trafik och parkering

Att köra runt i Bristols centrum kan vara ganska förvirrande eftersom många gator är enkelriktade. Det finns dock ett stort utbud av parkeringsplatser. Ett billigare alternativ är att lämna bilen på en av de tre pendelparkeringarna och fortsätta in till centrum med kollektivtrafik. 

Bilen är emellertid det bästa transportmedlet om man vill utforska stadens omgivningar.

Hotell

Bristol har ett stort logiutbud, vilket sträcker sig från lyxhotell till enkla pensionat, bed & breakfast och även campingplatser. Om man föredrar en lugnare plats, finns det gott om alternativ i Bristols omgivningar. Man kan till exempel bo på en bondgård eller hyra en stuga. Turistbyrån på Queen Square erbjuder mer information.

Runt julen besöker många människor Bristol. Vid denna tid är det tillrådigt att boka logi i god tid före resan.

Externa källor

För mer information om Bristol, rekommenderar vi Google och följande källor:

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Easirent
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Flizzr
 • Green Motion
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Biluthyrningsplatser i Bristol

EasyTerra Biluthyrning Bristol jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Om du letar efter en hyrbil i Storbritannien, men i en annan stad än Bristol, vänligen klicka dig fram till Biluthyrning Storbritannien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Storbritannien du vill hyra en bil.