Biluthyrning Sevilla Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Sevilla Järnvägsstation på dina vägnar.

Res bekymmersfritt med EasyTerra. Spara upp till 60 % på priserna hos alla större biluthyrningsföretag i Sevilla Järnvägsstation.

  • Gratis avbokning
  • Bästa pris-garanti
  • 8000+ upphämtningsplatser
Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
  • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
  • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
  • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Sevilla Järnvägsstation

  1. Startsida
  2. Biluthyrning Spanien
  3. Biluthyrning Sevilla
  4. Sevilla Train Station
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Sevilla Järnvägsstation

Allmän information

Sevilla är belägen i södra Spanien i regionen Andalusien. Centralstationen i Sevilla, Sevilla Santa Justa, är belägen på Avenida de Kansas City, öster om den historiska stadskärnan. Den invigdes 1992 och renoverades när höghastighetståget mellan Madrid och Sevilla började fungera, Spaniens första höghastighetståg. Linjen invigdes samtidigt som världsutställningen hölls i Sevilla. Sevilla är en av Spaniens viktigaste städer när det gäller kultur, politik, ekonomi, utbildning och konst. 

Transportmedel

Vill du besöka denna fantastiska stad? Taxibilar stannar framför stationen. Du betalar en extra avgift eftersom du åker från stationen och du betalar extra för varje väska. Stadsbussar, som tar dig till centrum, stannar också här. Linjerna 28, 32, C1 och C2 stannar på stationen. Det finns även en busslinje (linje E4) som tar dig till flygplatsen. Du kan hyra en bil på Sevilla Santa Justa. Avis, National och Europcar finns i centralhallen. Det finns tre parkeringsplatser i närheten av stationen. Det finns en korttidsparkering utanför stationen. 

Service

Du kan köpa biljetter på biljettkontor. Du kan lämna ditt bagage på höger sida av stationen, bakom skjutdörrarna som leder till plattformerna. Bredvid biluthyrningsföretagen i centralhallen hittar du två informationsdiskar: en för hela regionen och den andra för hotell, restauranger och sevärdheter i staden. Sevilla Santa Justa har även toaletter, bagagevagnar, telefonkiosker och bankomater.  

Restauranger och affärer

Stationen har ett rimligt utbud. Det finns caféer och ett flertal barer, liksom en restaurang med takeaway där man kan ta något att äta. Det finns även flera olika affärer inklusive en bokhandel, klädbutiker, ett apotek, en slipsaffär, ett växelkontor och en spelbutik. 

Öppettider

Sevilla station är öppen på veckodagar mellan klockan 04.30 och 00.30.

Användbara länkar

Andra biluthyrningsplatser i Sevilla

Utöver Sevilla Järnvägsstation i Sevilla jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Sevilla: