• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Torrevieja

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Torrevieja på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Torrevieja

EasyTerra Biluthyrning Torrevieja är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Torrevieja

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Torrevieja med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Centauro

  7.7 (4379)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.5 (7171)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Rhodium Car Rental

  6.6 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar

  6.5 (4998)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.4 (5930)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Biluthyrningsföretag i och omkring Torrevieja

Om du letar efter en hyrbil i Spanien, men i en annan stad än Torrevieja, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Spanien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Spanien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Torrevieja

EasyTerra Biluthyrning Torrevieja jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Av de las Cortes Valencianas 6
Calle Orihuela N. 100

Platsinformation för Torrevieja

Inledning

På sjuttonhundratalet var Torrevieja en fiskeby vid ett av vakttornen på den spanska Costa Blanca. Namnet betyder 'det gamla tornet'. Numera är det en stor stad, tack vare turismen. Nära staden ligger sex långa stränder (La Mata, Cabo Cervera, Los Locos, El Cura, Los Náufragos och Ferris), med en totallängd på ungefär 20 kilometer.

Befolkning

Staden har omkring 100 000 invånare, varav hälften är spanjorer och resten andra européer. Särskilt britterna har ett andra hem här eller bor permanent i Torrevieja.

Geografiskt läge

Torrevieja ligger på Costa Blanca på ostkusten i Spanien, söder om Alicante. Två stora saltsjöar (Las Salinas) nära staden utgör en nationalpark där man kan hitta många fågelarter. 

Ekonomi

Fisket och saltutvinningen var tidigare Torreviejas främsta inkomstkällor. Numera är det turismen, tack vare de vackra stränderna i omgivningen. Torrevieja har ett hälsosamt mikroklimat tack vare saltsjöarna, vilket lockar många pensionärer från de nordeuropeiska länderna. Det finns också en stor småbåtshamn. 

Flygplatser

Det finns två flygplatser nära Torrevieja. Murcia-San Javier flygplats ligger 2,5 mil söder om staden utmed AP-7 (Cartagena - Alicante). Detta är en avgiftsbelagd väg. Kustvägen N-332 förbinder alla de populära strandorterna och golfanläggningarna på kusten Mar Menor, däribland Torrevieja. Alicante flygplats El Altet ligger omkring 4 mil norrut och kan också nås via AP-7. Vägen till flygplatserna är tydligt skyltad. 

Kollektivtrafik

Den allmänna busstrafiken på Costa Blanca är bra. Company Costa Azul driver stadstrafiken och det finns också bussförbindelser med bland annat Alicante, Murcia och Elche, men konstigt nog finns det ingen direktförbindelse mellan Torrevieja och Alicante flygplats.

Trafik och parkering

Under högsäsongen (sommarmånaderna) är det mycket trafik i Torrevieja. Många gator är enkelriktade vilket gör att det är lätt att åka vilse. Under högsäsongen är det svårt, om inte omöjligt, att hitta en gratis parkeringsplats på gatan för ens hyrbil i centrum. Det är bättre att köra till småbåtshamnen: här hittar man infarten till ett stort underjordiskt parkeringshus. 

Hotell

Torrevieja har ett stort logiutbud: bed & breakfasts, pensionat, mellanklasshotell och lyxiga semesteranläggningar. Det finns också många lägenheter att hyra, särskilt nära den populära stranden Los Locos. Utlänningar, som bara befinner sig i Torrevieja under vintermånaderna, hyr också ut lägenheter. På grund av det stora antalet besökare blir hotellen snabbt fullbokade under sommaren. Vi rekommenderar att boka hotellrum i god tid om man vill stanna i Torrevieja under den här tiden. 

Externa källor

För mer information om Torrevieja rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Centauro
 • Europcar
 • Rhodium Car Rental
 • Goldcar
 • InterRent
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Spanien
 3. Biluthyrning Torrevieja