• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Torremolinos

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Torremolinos på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Torremolinos

EasyTerra Biluthyrning Torremolinos är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Torremolinos

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Torremolinos med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • RentalPlus

  8.1 (36)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.8 (3274)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.2 (7901)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 439 omdömen

Biluthyrningsföretag i och omkring Torremolinos

Om du letar efter en hyrbil i Spanien, men i en annan stad än Torremolinos, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Spanien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Spanien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Torremolinos

EasyTerra Biluthyrning Torremolinos jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Junto Hotel Las Palomas

Platsinformation för Torremolinos

Inledning

Som så många andra badorter var Torremolinos tidigare en fiskeby. Det finns inte så mycket kvar som påminner om de dagarna; numera handlar allt om solen, havet och stranddyrkare. Den mest kända shoppinggatan är Calle San Miguel som går från centrum ner till stranden. 

Befolkning

Torremolinos bofasta befolkning består av omkring 45 000 personer, men under sommarmånaderna växer antalet betydligt.

Geografiskt läge

Torremolinos ligger i Andalusien i södra Spanien på Costa del Sol. Málaga ligger öster om badorten. 

Ekonomi

Efter en period av nedgång på åttiotalet under förra århundradet är Torremolinos numera ett attraktivt semestermål både för spanska och andra europeiska turister. Utöver de turister som semestrar här finns det också många nordeuropéer, främst britter och holländare, som bor här permanent eller under vintern. 

Flygplatser

Málaga flygplats ligger halvvägs mellan den staden och Torremolinos. Málaga flygplats är lätt att nå med hyrbil från centrum via N-340; avståndet är 8 kilometer.

Kollektivtrafik

Torremolinos har bra allmän busstrafik, både inom staden och till andra platser på Costa del Sol. De sistnämnda bussarna avgår från busstationen (Terminal Autobus) på Calle Hoyo. Det finns också tågförbindelser med bland annat Málaga och Fuengirola.

Trafik och parkering

Under sommarmånaderna är det oerhört mycket trafik i och runt om Torremolinos och det är svårt att hitta en parkeringsplats för ens hyrbil. Lokalbefolkningen har inga betänkligheter när det gäller dubbelparkering, men som turist är det bäst att låta bli. Torremolinos har flera parkeringshus, däribland två under marken; under Plaza Andalucía och nära Montemar, utmed vägen till Benalmadena.

Hotell

Som redan nämnts under Ekonomi hade Torremolinos i slutet av åttiotalet det tvivelaktiga ryktet att vara Costa del Sols slasktratt. Där fanns billiga, usla hotell som lockade ett liknande klientel. Under de senaste tio åren har man gjort mycket för att förbättra logierna och bygga nya hotell. Staden har nu ett stort urval av bra turisthotell och anläggningar, men också pensionat och lägenheter. Om man vill stanna här under högsäsong rekommenderar vi dock att boka hotellrum i god tid i förväg. 

Externa källor

För mer information om Torremolinos rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • RentalPlus
 • Keddy By Europcar
 • Europcar
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Spanien
 3. Biluthyrning Torremolinos