• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Jerez de la Frontera

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Jerez de la Frontera på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Jerez de la Frontera

EasyTerra Biluthyrning Jerez de la Frontera är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Jerez de la Frontera

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Jerez de la Frontera.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV

Biluthyrare i Jerez de la Frontera

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Jerez de la Frontera med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.6 (7915)
  Från SEK 280 / dag
 • Enterprise

  8.4 (1709)
  Från SEK 299 / dag
 • Hertz

  8 (6171)
  Från SEK 234 / dag
 • Dollar Rent a Car

  8 (3862)
  Från SEK 200 / dag
 • Avis

  7.9 (5354)
  Från SEK 255 / dag
 • Thrifty

  7.9 (4896)
  Från SEK 239 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.6 (3472)
  Från SEK 160 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2995)
  Från SEK 238 / dag
 • Sixt

  7.6 (2937)
  Från SEK 263 / dag
 • Europcar

  7.4 (7334)
  Från SEK 282 / dag
 • Budget

  7.5 (9008)
  Från SEK 182 / dag
 • Goldcar

  6.7 (5111)
  Från SEK 163 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.7 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.5 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  8 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar Key'n Go

  8.5 (14)
  Från SEK 312 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Jerez de la Frontera?

Jerez de la Frontera – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Jerez de la Frontera), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Jerez de la Frontera – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Jerez de la Frontera) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Jerez de la Frontera). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Jerez de la Frontera – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Jerez de la Frontera) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Jerez de la Frontera – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Jerez de la Frontera), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Jerez de la Frontera - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Jerez de la Frontera), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Jerez de la Frontera - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Jerez de la Frontera) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Jerez de la Frontera – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Jerez de la Frontera) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Jerez de la Frontera – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Jerez de la Frontera) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Jerez de la Frontera – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Jerez de la Frontera) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Jerez de la Frontera - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Jerez de la Frontera) är Januari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Jerez de la Frontera – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Jerez de la Frontera) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Jerez de la Frontera - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Jerez de la Frontera) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Jerez de la Frontera - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Jerez de la Frontera) är Juli den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Jerez de la Frontera

Om du letar efter en hyrbil i Spanien, men i en annan stad än Jerez de la Frontera, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Spanien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Spanien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Jerez de la Frontera

EasyTerra Biluthyrning Jerez de la Frontera jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Jerez de la Frontera

Inledning

Jerez de la Frontera (som tidigare också kallades Xerez) är världsberömd för att vara sherryns födelseort. Det är den enda region där denna dryck får tillverkas. Frontera betyder 'gräns' vars namn går tillbaka till den tid staden gränsade till den moriska (arabiska) delen av Spanien. Förutom att vara sherryns födelselort är Jerez också ett centrum för den traditionella flamencon.

Befolkning

Staden har nästan 200 000 invånare. Många folkslag har satt sin prägel på den lokala kulturen: romarna, morerna, judarna och de kristna.

Geografiskt läge

Staden är belägen i södra Spanien, i den västra delen av den autonoma regionen Andalusien. Omgivningarna består av slättland: floddeltat till Guadalquivirfloden som rinner ut i Atlanten nordväst om staden. Den viktiga hamnen Cádiz ligger sydväst om Jerez. 

Ekonomi

Stadens ekonomi bygger på regionens vinodling och naturligtvis de viner som man gör sherry och konjak av. Dessutom spelar handel och turism en viktig roll. Staden Jerez vill gärna locka till sig fler 'rena industrier', så man har skapat en affärs- och forskningspark. Stadsfullmäktige hoppas kunna locka företag inom högteknologisk forskning och utveckling.

Flygplatser

Den internationella flygplatsen Jerez flygplats ligger 1mil norr om staden. Efter att budgetflygbolag börjat använda sig av den här flygplatsen har antalet passagerare stigit till över en miljon. Flygplatsen har också ett fördelaktigt läge för städer som Cádiz och Sevilla, och till och med för Costa del Sol (som kan nås med hyrbil på cirka 90 minuter). Det finns också några inrikesflyg från och till Jerez flygplats, till exempel till Madrid, Kanarieöarna och Mallorca.
Flygplatsen är lätt att nå från motorvägen A4 (avfart Jerez Nord). Det finns bussar från flygplatsen till Jerez, Cádiz och badorten El Puerto de Santa Maria.

Kollektivtrafik

Nära stadskärnan finns det en kombinerad tåg- och busstation vid Plaza de la Estacion (Stationstorget). Härifrån går det inte bara stadsbussar utan också tåg och bussar till stränderna i Cádiz bukten. Populära stränder är El Puerto de Santa Maria samt Chipiona. Under sommaren besöks stranden La Puntilla främst av Cádizborna.

Det finns tåg till bland annat Sevilla och Granada samt till och från alla andra orter i Spanien.

Trafik och parkering

Jerez centrum är lättare att utforska till fots än med bil. Runt om centrum finns det många bilparkeringar, de flesta under marknivå. Utanför centrum är det inte svårt att köra bil, men man behöver komma ihåg ett par saker. En är att vägskyltarna inte alltid är aktuella. När en ny skylt sätts upp tas inte alltid den gamla ner. Dessutom är spanska bilförare inte kända för sitt tålamod. Och när en person blinkar med helljuset betyder det inte 'efter dig', utan 'redo eller ej, här kommer jag'.

De viktigaste städerna i Andalusien är anslutna till varandra med bra motorvägar. De är avgiftsbelagda och vägen från Jerez till Sevilla kostar till exempel € 4.

Böter för trafik- och parkeringsförseelser är höga i Spanien. Dessutom måste man betala direkt på platsen om man är utlänning.

Hotell

Jerez är ett populärt semestermål, både för spanjorer och utlänningar. Detta innebär att det finns ett stort utbud av hotell (totalt 4 000 sängplatser) i alla prisklasser, inklusive ett femstjärnigt hotell. Som brukligt är de vackraste och mysigaste hotellen belägna i den gamla stadskärnan där man också finner de flesta av de billiga logialternativen.

Externa källor

För mer information om Jerez de la Frontera rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Enterprise
 • Hertz
 • Dollar Rent a Car
 • Avis
 • Thrifty
 • FireFly Car Rental
 • Keddy By Europcar
 • Sixt
 • Europcar
 • Budget
 • Goldcar
 • Rhodium Car Rental
 • InterRent
 • National Car Rental
 • Goldcar Key'n Go
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Spanien
 3. Biluthyrning Jerez de la Frontera