Biluthyrning Lima Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Lima Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 20% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med 2 juni - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Lima Airport

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Peru
 3. Biluthyrning Lima
 4. Jorge Chávez International Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Lima Airport

Lima flygplats i ett nötskal

Lima flygplats är känd för att vara en av de bästa flygplatserna i Sydamerika. Flygplatsen är officiellt uppkallad efter Jorge Chávez, en fransk flygpionjär som hade peruanska föräldrar. 

Flygplatsen ligger 1,6 mil nordväst om centrum i Lima, Perus huvudstad. Det finns ingen tågförbindelse med flygplatsen. Bussar och minibussar stannar inte precis utanför terminalen utan på huvudvägen Avenida Elmer Faucet. Via den här vägen kan man snabbt och lätt ta sig till centrum i huvudstaden med bil. 

Flygplatsen har många restauranger, kaféer, (snack) barer och butiker: souvenirbutiker, taxfreebutiker och butiker som säljer typiska peruanska produkter. Det finns flera VIP-lounger och för omfattande affärsfaciliteter, såsom hyra av mötes- och konferensrum, kan man vända sig till Ramada Airport Hotel. Flygplatsen har allmänna datorer med internetanslutning samt trådlöst internet (Wi-Fi). Andra faciliteter på Lima flygplats är bland annat banker, växlingskontor, bankomater, ett postkontor och ett apotek. 

Inom flygindustrin anges Lima flygplats med förkortningarna LIM (IATA flygplatskod) och SPIM (ICAO flygplatskod).

Länk till Lima flygplats officiella webbsida.

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo Rent a Car
 • Budget
 • Europcar
 • Hertz
 • Localiza Car Rentals
 • Zügig Rent a car