• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Nouméa

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Nouméa på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Global rea!
Nyttja rabatter på upp till 15% från olika uthyrningsföretag - Giltigt t.o.m. 31 juli 2024
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Nouméa

EasyTerra Biluthyrning Nouméa är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Nouméa

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Nouméa.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Familjebuss
SUV

Biluthyrare i Nouméa

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Nouméa med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Hertz

  8.9 (7122)
  Från SEK 249 / dag
 • Europcar

  8.8 (8437)
  Från SEK 433 / dag
 • Avis

  8.5 (6208)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.9 (3531)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 451 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Nouméa?

Biluthyrningsföretag i och omkring Nouméa

Om du letar efter en hyrbil i Nya Kaledonien, men i en annan stad än Nouméa, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Nya Kaledonien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Nya Kaledonien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Nouméa

EasyTerra Biluthyrning Nouméa jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

128 Route de l'Anse

Platsinformation för Nouméa

Inledning

Nouméa är den största staden och huvudstaden i det franska utomeuropeiska territoriet Nya Kaledonien. Det är en stad med västlig känsla till skillnad från resten av Nya Kaledonien. Det finns vackra stränder i närheten.

Befolkning

Själva staden har ungefär 100 000 invånare, men storstadsområdet runtomkring Nouméa har växt betydligt under de senaste åren. Nästan 200 000 människor bor i denna 'agglomération du Grand Nouméa', två tredjedelar av Nya Kaledoniens totala befolkning.

Geografiskt

Nouméa är belägen på en oregelbundet formad, backig halvö på den sydvästra delen av Nya Kaledoniens huvudö. Ögruppen ligger i Stilla havet, öster om Australien.

Ekonomi

Nya kaledonien är starkt beroende av utvecklingsfonder från Frankrike. Under de senaste åren har många nya hus byggts i huvudstaden Nouméa. Den främsta exportprodukten är nickel. Ur gruvorna utvinns ungefär 20 % av världens resurser. Även om Nya Kaledonien är en vacker ö med underbara stränder så är turismen inte särskilt utvecklad främst på grund av höga levnadskostnader och bristen på billiga flyg till Nya Kaledonien. Hamnen är emellertid en förtöjningsplats för kryssningsfartyg.

Flygplatser

Nya Kaledonien flygplats är belägen nära Païta, 5,2 mil nordväster om Nouméa. Den är enkel att nå med hyrbil via öns huvudväg. Det finns en mindre flygplats närmare huvudstaden, Nouméa-Magenta flygplats, som används uteslutande för flygningar till och från platser på öns östkust och till andra öar i Nya Kaledonien.

Kollektivtrafik

Nouméa har ganska bra kollektivtrafik: det finns åtta busslinjer som känns igen på bussarnas olika färger. Det finns även en speciell turistbuss, Nouméa Explorer, som går längs de främsta sevärdheterna och hotellen. Le Petit Train är ett turisttåg (som går på gatan, inte på ett järnvägsspår) vilket går förbi de bästa sevärdheterna. Speciellt passagerare på kryssningsfartyg använder detta transportmedel för att snabbt 'besöka' Nya Kaledonien.

Trafik och parkering

Nouméa har växt betydligt under de senaste åren och det kan vara livligt trafikerat i stadens centrum. En hyrbil är det perfekta transportmedlet för att utforska resten av ön. Dessutom är det praktiskt taget det enda bekväma sättet att resa runt på ön och besöka de bästa platserna. Förutom i huvudstadens centrum så är det inga problem att hitta en parkeingsplats till sin hyrbil.

Hotell

Nouméa och resten av ön har ett rimligt utbud av logi. De flesta hotell och semesteranläggningar är dock ganska dyra. Det är inte överraskande eftersom de flesta turister som kommer till Nya Kaledonien har gott om pengar. Det finns en del alternativ för budgetresenärer. Det finns till exempel ett vandrarhem på Rue Pasteur i Nouméa.

Externa källor

För mer information om Nouméa, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  CFP franc
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • Europcar
 • Avis
 • Sixt
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Nya Kaledonien
 3. Biluthyrning Nouméa