• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Ålesund

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Ålesund på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Ålesund

EasyTerra Biluthyrning Ålesund är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Ålesund

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Ålesund

Biluthyrningserbjudanden i Ålesund

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Ålesund.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Ålesund

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Ålesund med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.7 (7824)
  Från SEK 552 / dag
 • Europcar

  8.3 (7231)
  Från SEK 419 / dag
 • Avis

  8.3 (5293)
  Från SEK 436 / dag
 • Keddy By Europcar

  8.2 (2949)
  Från SEK 385 / dag
 • Budget

  8.1 (8922)
  Från SEK 368 / dag
 • Hertz

  8 (6097)
  Från SEK 265 / dag
 • Thrifty

  8 (4785)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  7.9 (1693)
  Från SEK 586 / dag
 • Sixt

  7.8 (2875)
  Från SEK 434 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Ålesund?

Ålesund – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Ålesund), är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ålesund – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Ålesund) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Ålesund). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ålesund – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Ålesund) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ålesund – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Ålesund), är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ålesund - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Ålesund), är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ålesund - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Ålesund) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ålesund – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Ålesund) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ålesund – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Ålesund) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ålesund – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Ålesund) är Oktober den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ålesund - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Ålesund) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ålesund – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Ålesund) är Februari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Ålesund

Om du letar efter en hyrbil i Norge, men i en annan stad än Ålesund, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Norge-sidan, där du kan välja i vilken stad i Norge du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Ålesund

EasyTerra Biluthyrning Ålesund jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

50 Nedre Strandgate
Nedre Strandgt. 50

Platsinformation för Ålesund

Inledning

Redan under 1600-talet slog sig handelsmän och fiskare ner på den plats där Ålesund ligger idag. Staden förstördes helt av en stor brand 1904. Staden återuppbyggdes, bland annat med hjälp av den tyska kejsaren Vilhelm. Alla byggnader från denna tid är utan undantag uppförda i Art Nouveau-stil eller Jugendstil.

Befolkning

Staden har nästan 45 000 invånare.

Geografiskt läge

Ålesund är belägen i västra Norge, på ett antal öar. Stadens centrum är beläget på öarna Aspøy och Nørvøy. Söder om staden sträcker sig Storfjord.

Ekonomi

Ålesund är en av Norges största fiskehamnar. Dessutom finns det mycket stödindustri till utvinningen av olja i Nordsjön. Inuti och runtomkring staden finns det även många möbelfabriker. Staden lockar även ganska många turister. De lockas inte bara av Ålesunds trevliga centrum, utan även av stadens läge i närheten av vackra fjordar.

Flygplatser

Stadens flygplats är belägen sju kilometer norr om centrum, på ön Vigra. Det finns flygningar till inrikes- och utrikesdestinationer. Ålesund flygplats, Vigra är enkel att nå med hyrbil: det är bara att följa väg nummer 658 så kommer man till flygplatsen. Vägen till flygplatsen är också tydligt skyltad. 

Kollektivtrafik

Ålesund har ett bra offentligt bussystem. Man bör dock tänka på att det bara går ett fåtal bussar sent på natten och på söndagar.

Trafik och parkering

För att parkera på gatan mellan klockan 9.00 och klockan 16.00 måste man betala, förutom på söndagar. Dessutom får man bara parkera i högst två timmar. Det är bättre att parkera hyrbilen i en av de fyra stora parkeringsgaragen i centrum av Ålesund.

Hotell

Ålesund har ett bra utbud av logi som sträcker sig från enkla vandrarhem till ett fyrstjärnigt hotell och allt däremellan. Om man vill besöka Ålesund under sommaren så rekommenderar vi att man bokar logi i god tid innan resan.

Externa källor

För mer information om Ålesund rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Norwegian krone
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Norwegian, Norwegian Bokmål, Norwegian Nynorsk
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Europcar
 • Avis
 • Keddy By Europcar
 • Budget
 • Hertz
 • Thrifty
 • Enterprise
 • Sixt
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Norge
 3. Biluthyrning Ålesund