• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Niagara Falls, ON

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Niagara Falls, ON på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Niagara Falls, ON

EasyTerra Biluthyrning Niagara Falls, ON är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Niagara Falls, ON

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Niagara Falls, ON med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Avis

  7.8 (5354)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.8 (9008)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

Platsinformation för Niagara Falls, ON

Inledning

Den kanadensiska staden Niagara Falls (det finns även en stad med samma namn på andra sidan gränsen i USA) gillar att kalla sig själv för 'Smekmånadernas huvudstad'. Det återstår att se om staden verkligen tar emot så många nygifta, men man kan inte förneka att vattenfallen i Niagara är fantastiska.

Befolkning

Staden har nästan 85 000 invånare.

Geografiskt läge

Niagara Falls är belägen i den sydöstra delen av Kanada, vid Niagarafloden som flyter norrut från Eriesjön och mynnar ut i Ontariosjön. På andra sidan sjön ligger Toronto. Niagarafloden utgör gränsen mellan Kanada och USA.

Ekonomi

Under den första hälften av 1900-talet lockade staden mycket industri. Förekomsten av billig vattenkraft var speciellt lockande för fabriker som använder mycket elektricitet. De flesta industrier försvann under de ekonomiska kriserna på 70- och 80-talen. I dag är turismen den främsta inkomstkällan. Den kanadensiska staden Niagara Falls lockar fler besökare än staden med samma namn på den amerikanska sidan eftersom man har bättre utsikt över fallen härifrån.

Flygplatser

Den närmaste flygplatsen är belägen på amerikansk mark i delstaten New York: Buffalo Niagara internationella flygplats. Den ligger över fyra mil sydöster om staden och är enkel att nå med bil via Queen Elizabeth Way som övergår i Kensington Expressway på andra sidan gränsen. Den mindre flygplatsen nära Niagara Falls upprätthåller endast förbindelser till Myrtle Beach i South Carolina, och till några andra förbindelser i Florida.

Kollektivtrafik

People Mover, en buss som stannar vid de främsta utsiktsplatserna, går också längs Niagara Parkway. En annan buss, vid namnet Falls Shuttle, går längsmed Lundy's Lane and River Road. Det finns även ett flertal turistbussar. När man köper ett 'hoppa på och av-biljett', så kan man kliva på och av bussen vid vilken hållplats som helst. 

Trafik och parkering

Särskilt under sommarmånaderna är det väldigt mycket livlig trafik runtomkring Niagarafallen och på Niagara Parkway som går längsmed floden från Niagara-on-the-Lake i norr till Fort Erie i söder. Emellertid så är det en väg med mycket vacker utsikt. Vanligtvis finns det tillräckligt med parkeringsplatser på de främsta utsiktsplatserna. Niagarafallen har bra förbindelser till motorvägarna i både Kanada och USA. Queen Elizabeth Way går väster om staden. Highway 420 går från Rainbow Bridge till denna motorväg.

Hotell

Niagarafallens högsäsong sträcker sig från maj till oktober. Det finns många hotell i närheten, men priserna är höga särskilt för rum med usikt över vattenfallen. Om man vill ha ett rum med utsikt så är det bättre att boka ett genom att ta kontakt direkt med hotellet istället för att boka genom en allmän webbsida för hotellbokningar. Niagara Falls har dock inte bara dyra hotell. Det finns även billigare alternativ som till exempel Hostel Niagara och A-1 Motel.

Externa källor

För mer information om Niagarafallen rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Canadian dollar
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  50 - 100 km/h
 • Språk
  English, French

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Avis
 • Budget
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Kanada
 3. Biluthyrning Niagara Falls, ON