• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Keflavík

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Keflavík på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Keflavík

EasyTerra Biluthyrning Keflavík är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Keflavík

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Keflavík med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • McRent

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Icerental 4x4

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • AVIS Car-Away

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 439 omdömen

Platsinformation för Keflavík

Inledning

Keflavik är en liten stad på Island och den är känd framför allt därför att landets enda internationella flygplats finns här. Det var tidigare en viktig NATO-bas, men efter Sovjetunionens upplösning har den blivit mindre viktig. Under de senaste åren har amerikanarna dragit tillbaka de flesta av sina trupper från Island.

Befolkning

Staden har lite mer än 10 000 invånare. På 1960- och 70-talen hade Keflavik rykte om att vara en stad för musiker. Den kallades 'Islands Beatles-stad'.

Geografiskt läge

Staden är belägen på sydvästra Island på halvön Reykjanes. Huvudstaden Reykjavik ligger 4 mil åt norost. En klar dag kan man se huvudstaden på andra sidan viken.

Ekonomi

Keflavik grundades på 1500-talet. Fram till det att flygplatsen byggdes under andra världskriget var fiske den huvudsakliga inkomstkällan. Även idag är många av invånarna beroende av fisket och fiskeindustrin. Flygplatsen skapar också arbeten liksom den närliggande NATO-basen.

Flygplatser

Den internationella flygplatsen Keflavik tar emot 2 miljoner passagerare per år. Det finns reguljära förbindelser till sex städer i USA och till över 20 städer i Europa, inklusive Amsterdam. Flygplatsen har hand endast om de internationella flygningarna; inrikesflyg avgår från Reykjaviks flygplats i närheten av huvudstadens centrum.

Kollektivtrafik

Island är ett bilarnas land. Praktiskt taget alla islänningar har bil och kollektivtrafik är inte så populär. Från flygplatsen finns det en flygbussförbindelse (FlyBus) till Reykjavik där det också finns en stadsbuss.

Trafik och parkering

Vid bilkörning måste billyktorna vara påslagna under hela dagen och det är obligatoriskt för alla passagerare att använda bilbälte.
Om man reser i inlandet ska man veta att många av vägarna är grusvägar. Att köra på grusvägar är inte det samma som att köra på asfalterade vägar: om man kör för fort kan man lätt tappa kontrollen över bilen. Så kör försiktigt! När en asfalterad väg övergår i grusväg markeras detta med skylten 'malbik endar'. Sakta då ner farten! En skylt med texten 'einbreið brú' markerar att man närmar sig en smal bro med endast ett körfält. Ta reda på vägförhållandena före avgång, speciellt om det inte är sommar.

Exempel på andra trafiktermer på isländska: parkering - bilastaedi, förbifartsled - krokaleid, bensinstation - bensinstod, vägtull - toll vegur, motorväg - hradbraut.

Hotell

Både på flygplatsen och i stadens centrum finns det några hotell, idealiskt om man vill tillbringa natten nära flygplatsen eller om man vill uppleva livet i en fiskestad. Generellt sett är hotellen något billigare än i Islands huvudstad, men levnadskostnaden här är också hög och man hittar därför egentligen inga verkligt billiga hotell.
Vanligtvis kan man boka hotellrum vid ankomsten. Om man har något speciellt hotell i åtanke rekommenderar vi att man bokar i förväg.

Externa källor

För mer information om Keflavik rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Icelandic króna
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Icelandic

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • McRent
 • Icerental 4x4
 • AVIS Car-Away
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Island
 3. Biluthyrning Keflavík