• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Pythagorion

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Pythagorion på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Pythagorion

EasyTerra Biluthyrning Pythagorion är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Pythagorion

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Pythagorion

Biluthyrningserbjudanden i Pythagorion

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Pythagorion.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV

Biluthyrare i Pythagorion

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Pythagorion med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.7 (7818)
  Från SEK 222 / dag
 • Autounion Car Rental

  8.6 (41)
  Från SEK 209 / dag
 • National Car Rental

  8.4 (380)
  Från SEK 293 / dag
 • Budget

  8.4 (8911)
  Från SEK 211 / dag
 • Thrifty

  8.3 (4778)
  Från SEK 241 / dag
 • Volta4u

  8.3 (23)
  Från SEK 238 / dag
 • Enterprise

  8.3 (1693)
  Från SEK 246 / dag
 • Drive Hellas

  8 (234)
  Från SEK 209 / dag
 • Hertz

  7.8 (6089)
  Från SEK 279 / dag
 • Abbycar

  7.8 (539)
  Från SEK 393 / dag
 • Avis

  7.7 (5291)
  Från SEK 259 / dag
 • Yours Carrental

  7.6 (1)
  Från SEK 208 / dag
 • Carwiz rent a car

  7.5 (396)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • GLOBAL Rent-a-Car

  7.5 (747)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Drive On Holidays

  7.4 (1077)
  Från SEK 209 / dag
 • Green Motion

  7.1 (1694)
  Från SEK 192 / dag
 • SurPrice car rentals

  7.1 (447)
  Från SEK 237 / dag
 • Global Rent a Car

  6.2 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Pythagorion?

Pythagorion – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Pythagorion), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Pythagorion – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Pythagorion) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil September är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Pythagorion). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Pythagorion – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Pythagorion) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Pythagorion – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Pythagorion), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Pythagorion - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Pythagorion), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Pythagorion - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Pythagorion) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Pythagorion – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Pythagorion) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Pythagorion – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Pythagorion) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Pythagorion – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Pythagorion) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Pythagorion - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Pythagorion) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Pythagorion – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Pythagorion) är Januari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Pythagorion - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Pythagorion) är April den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Pythagorion

Om du letar efter en hyrbil i Grekland, men i en annan stad än Pythagorion, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Grekland-sidan, där du kan välja i vilken stad i Grekland du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Pythagorion

EasyTerra Biluthyrning Pythagorion jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Pythagorion

Inledning

Pythagoreio är en gammal hamn och tidigare huvudstad på den grekiska ön Samos. Fram till 1955 kallades staden för Tigani, med det året döpte man om staden efter den store grekiske matematikern och filosofen Pythagoras, som föddes i Tigani. Ruinerna i gamla staden är, precis som det närliggande Heraion, upptaget på UNESCO:s lista över världsarv. 

Befolkning

I Pythagoreio bor omkring 10 000 personer. 

Geografiskt läge

Pythagoreio ligger på Samos sydvästra kust. En smalt sund på en och en halv kilometer skiljer staden från det turkiska fastlandet. Huvudstaden Vathy (som också kallas Samos stad) ligger på öns nordöstra sida. 

Ekonomi

Samos är världskänt för det söta Muscatvinet som produceras här. Dessutom producerar ön honung, oliver (och olivolja), citrusfrukter och fikon. 

Flygplatser

Samos flygplats är belägen fyra kilometer väster om Pythagoreio, precis intill den populära stranden Potokaki. Samos internationella flygplats kallas också för Aristarchos flygplats och lätt att nå med hyrbil. Flygplatsen ligger precis intill huvudvägen till Pythagoreio och huvudstaden Vathy. Vägen till flygplatsen är tydligt skyltad. 

Kollektivtrafik

Bussar utgör kollektivtrafiken mellan de flesta platserna och turiststränderna på Samos. De här bussarna går dock inte alltid enligt den officiella tidtabellen. Bussarna går inte på allmänna helgdagar. Det finns också färjeförbindelser med flera stränder, andra grekiska öar och med Pireus (före Aten).

Trafik och parkering

I de trafiktätare städerna och turistorterna är det förbjudet att parkera längs med en heldragen gul linje på trottoarkanten. Man bör komma ihåg att gatorna kan vara väldigt smala och branta. På landsvägarna måste man vara uppmärksam på hårnålskurvor och hål i vägen. Man kan också stöta på fårhjordar och getskockar. 

Hotell

I Pythagoreio finns det endast ett begränsat logiutbud. De flesta hotellen och semesteranläggningarna hittar man längs de populära turiststränderna. Samos är ett populärt sommarsemestermål. På vintern stänger många hotell. Vi rekommenderar därför att boka hotellrum i god tid. 

Externa källor

För mer information om Pythagoreio rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Greek (modern)
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Autounion Car Rental
 • National Car Rental
 • Budget
 • Thrifty
 • Volta4u
 • Enterprise
 • Drive Hellas
 • Hertz
 • Abbycar
 • Avis
 • Yours Carrental
 • Carwiz rent a car
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Drive On Holidays
 • Green Motion
 • SurPrice car rentals
 • Global Rent a Car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Grekland
 3. Biluthyrning Pythagorion