• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Preveza

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Preveza på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Preveza

EasyTerra Biluthyrning Preveza är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Preveza

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Preveza

Biluthyrningserbjudanden i Preveza

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Preveza.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV

Biluthyrare i Preveza

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Preveza med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Autounion Car Rental

  8.5 (51)
  Från SEK 230 / dag
 • Volta4u

  8.3 (26)
  Från SEK 297 / dag
 • Alamo

  8.2 (7907)
  Från SEK 234 / dag
 • National Car Rental

  8.2 (384)
  Från SEK 330 / dag
 • Yours Carrental

  Inga omdömen
  Från SEK 184 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4888)
  Från SEK 302 / dag
 • Enterprise

  7.8 (1708)
  Från SEK 258 / dag
 • Budget

  7.7 (9001)
  Från SEK 223 / dag
 • Hertz

  7.7 (6162)
  Från SEK 300 / dag
 • Carwiz rent a car

  7.6 (404)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.6 (7319)
  Från SEK 243 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  7.5 (747)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Drive On Holidays

  7.5 (1102)
  Från SEK 143 / dag
 • Drive Hellas

  7.3 (237)
  Från SEK 183 / dag
 • Abbycar

  7.3 (552)
  Från SEK 579 / dag
 • SurPrice car rentals

  7.3 (448)
  Från SEK 187 / dag
 • Avis

  7.2 (5349)
  Från SEK 293 / dag
 • Green Motion

  6.3 (1708)
  Från SEK 184 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2992)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • addCarRental

  6.8 (95)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Payless Car Rental

  7.8 (456)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Global Rent a Car

  6.2 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • WHEEGO

  Inga omdömen
  Från SEK 324 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Preveza?

Preveza – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Preveza), är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Preveza – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Preveza) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Preveza). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Preveza – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Preveza) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Preveza – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Preveza), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Preveza - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Preveza), är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Preveza - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Preveza) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Preveza – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Preveza) är April den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Preveza – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Preveza) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Preveza – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Preveza) är Oktober den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Preveza - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Preveza) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Preveza – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Preveza) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Preveza - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Preveza) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Preveza

Om du letar efter en hyrbil i Grekland, men i en annan stad än Preveza, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Grekland-sidan, där du kan välja i vilken stad i Grekland du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Preveza

EasyTerra Biluthyrning Preveza jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

2 Spiliadou Str.

Platsinformation för Preveza

Inledning

Preveza är känt för sin flygplats Aktion. Denna flygplats är en inkörsport till de Joniska öarna Lefkas. Få människor känner till att området kring Preveza har mycket att erbjuda: inte bara vackra stränder, utan även imponerande bergslandskap, arkeologiska lämningar och gamla fästningar och slott. Om man vill upptäcka det autentiska Grekland så ska man besöka den här regionen!

På grund av stadens strategiska läge har många slag om Preveza utspelat sig i det förflutna. Därför finns det några imponerande fästningar. Den äldsta är venetiansk. Preveza har en stor småbåtshamn; man kan hyra en yacht för att kryssa runt mellan öarna i Joniska havet. Fem kilometer från Preveza ligger Nicopolis ruiner, en stad som grundades år 31 f. Kr. av den romerska kejsaren Augustus. Man kan till exempel beskåda vackert restaurerade mosaikgolv. Vid mynningen till floden Acheron ligger den pittoreska staden Ammoudia nära en vacker strand. Floden rinner delvis under jorden och delvis genom en djup klyfta. I den grekiska mytologin är Acheron gränsen mellan de levande och de dödas riken.

Befolkning

Staden har en befolkning på 20 000 invånare.

Geografiskt läge

Preveza är belägen i regionen Epirus i nordvästra Grekland på spetsen av halvön, som separerar Artabukten (även kallad: Amvrakikosbukten) nästan helt från Joniska havet.

Flygplatser

Flygplatsen är belägen precis söder om Preveza, nära Aktion, och den kallas för Preveza-Aktion flygplats. Flygplatsen är ansluten till Preveza med en tunnel under Artabukten och är därför enkel att nå med hyrbil. Man kan ta sig till Preveza centrum på tio minuter. Ön Lefkas kan också nås med bil: via en bro som ansluter ön till det grekiska fastlandet.

Kollektivtrafik

Det finns en offentlig busstransport mellan de viktigaste städerna och stränderna, med dess tidtabell är oregelbunden. En hyrbil är ett mycket bättre transportmedel för att utforska Preveza och dess omgivningar.

Trafik och parkering

Preveza är en relativt modern stad och det kan vara svårt att hitta parkeringsplats i centrum. En hyrbil är det idealiska transportmedlet för att utforska Prevezas omgivningar. Man bör tänka på att bergsvägarna i den norra delen av regionen Epirus är smala och slingrande. Man kan även stöta på fårherdar och deras flockar av får eller getter. 

Hotell

Själva Preveza har ett begränsat utbud av logi. Emellertid så finns det semesteranläggningar, villor och lägenheter att hyra längs Prevezas stränder. Ön Lefkas är mer fokuserad på turism: det finns gott om hotell och lägenheter.

Externa källor

För mer information om Preveza rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Greek (modern)
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Autounion Car Rental
 • Volta4u
 • Alamo
 • National Car Rental
 • Yours Carrental
 • Thrifty
 • Enterprise
 • Budget
 • Hertz
 • Carwiz rent a car
 • Europcar
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Drive On Holidays
 • Drive Hellas
 • Abbycar
 • SurPrice car rentals
 • Avis
 • Green Motion
 • Keddy By Europcar
 • addCarRental
 • Payless Car Rental
 • Global Rent a Car
 • WHEEGO
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Grekland
 3. Biluthyrning Preveza