• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Pireus

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Pireus på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Pireus

EasyTerra Biluthyrning Pireus är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Pireus

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Pireus med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Thrifty

  7.9 (5630)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Biluthyrningsföretag i och omkring Pireus

Om du letar efter en hyrbil i Grekland, men i en annan stad än Pireus, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Grekland-sidan, där du kan välja i vilken stad i Grekland du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Pireus

EasyTerra Biluthyrning Pireus jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

67 Akti Miaouli

Platsinformation för Pireus

Inledning

Redan under antiken var Piraeus en viktig hamnstad där den grekiska flottan hade sin bas. Piraeus har aldrig slutat att fungera som hamn: det är fortfarande hamnen till Aten, Greklands huvudstad

Befolkning

Ungefär 175 000 människor bor i själva staden, men Piraeus ligger i ett storstadsområde med en befolkning på en halv miljon människor. 

Geografiskt läge

Piraeus är belägen 1,2 mil sydväster om Aten, vid Saroniska bukten  (på grekiska: Saronikós kólpos), en del av Egeiska havet. Atens förorter börjar öster och nordöster om staden.

Ekonomi

Piraeus hamn är den främsta hamnen i Grekland och den största passagerarhamnen i Europa. Varje år reser 20 miljoner människor från hamnen till någon av de grekiska öarna Cypern, eller destinationer i Mellanöstern. Det är även den största omlastningshamnen i östra Medelhavet. 

Flygplatser

Den närmsta flygplatsen är Aten internationella flygplats, som ligger omkring tre mil öster om Piraeus i en direkt linje. Via väg ökar avståndet till omkring mellan fyra och fem mil (beroende på vägen). Den längsta, men ofta även snabbaste vägen är går via E75 och Attiki Odos.

Kollektivtrafik

Piraeus är ansluten till den grekiska huvudstaden via ett tunnelbanesystem. Tunnelbanelinje 1 ansluter Atens centrum till färjehamnen. De flesta färjebroar ligger på gångavstånd från tunnelbanestationen och speciella gratisbussar går till färjor som avgår från platser längre bort. Bussar går även mellan Piraeus hamn Aten, Aten internationella flygplats, och andra platser på Greklands sydkust.

Trafik och parkering

Hamnen i Piraeus är livligt trafikerad och kaotisk. Det är som trafiken i centrum av Greklands huvudstad, fast värre. Bilar, taxi och lastbilar kör ofta kors och tvärs runt hamnen. Det är inte svårt att parkera hyrbilen: det finns stora parkeringsplatser i närheten av hamnen. Man bör inte lämna några värdeföremål i bilen, inte ens i bagaget. Observera att den officiella stavningen Piraeus nyligen ändrades till Pireas och det är detta namn som står på skyltarna i staden nuförtiden.

Hotell

Piraeus har inget stort utbud av logi, eftersom de flesta människor inte stannar i staden utan tar färjan direkt. Det finns några enkla pensionat nära busstationen, inte långt från färjehamnen.

Externa källor

För mer information om Piraeus, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Greek (modern)
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.

Thrifty

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Grekland
 3. Biluthyrning Pireus