• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Kalamata

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Kalamata på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Kalamata

EasyTerra Biluthyrning Kalamata är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Kalamata

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Kalamata

Biluthyrningserbjudanden i Kalamata

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Kalamata.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV

Biluthyrare i Kalamata

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Kalamata med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.7 (7915)
  Från SEK 291 / dag
 • Autounion Car Rental

  8.8 (53)
  Från SEK 275 / dag
 • Thrifty

  8.5 (4896)
  Från SEK 340 / dag
 • Yours Carrental

  7.9 (9)
  Från SEK 258 / dag
 • National Car Rental

  8.3 (384)
  Från SEK 409 / dag
 • Volta4u

  7.8 (26)
  Från SEK 241 / dag
 • Budget

  8.1 (9008)
  Från SEK 296 / dag
 • Sixt

  7.8 (2937)
  Från SEK 324 / dag
 • Drive Hellas

  7.8 (237)
  Från SEK 316 / dag
 • Hertz

  7.8 (6171)
  Från SEK 362 / dag
 • Europcar

  7.8 (7334)
  Från SEK 252 / dag
 • Carwiz rent a car

  8 (407)
  Från SEK 300 / dag
 • Enterprise

  7.5 (1709)
  Från SEK 322 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  7.5 (747)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Abbycar

  7.5 (555)
  Från SEK 945 / dag
 • Avis

  7.4 (5354)
  Från SEK 360 / dag
 • SurPrice car rentals

  7.3 (448)
  Från SEK 264 / dag
 • Green Motion

  7 (1711)
  Från SEK 261 / dag
 • Global Rent a Car

  6.3 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2995)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Drive On Holidays

  7.5 (1107)
  Från SEK 288 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.1 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.5 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Kalamata?

Kalamata – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Kalamata), är November den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kalamata – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Kalamata) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Kalamata). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kalamata – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Kalamata) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kalamata – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Kalamata), är November den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kalamata - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Kalamata), är November den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kalamata - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Kalamata) är November den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kalamata – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Kalamata) är November den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kalamata – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Kalamata) är November den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kalamata – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Kalamata) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kalamata - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Kalamata) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kalamata – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Kalamata) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kalamata - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Kalamata) är November den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Kalamata

Om du letar efter en hyrbil i Grekland, men i en annan stad än Kalamata, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Grekland-sidan, där du kan välja i vilken stad i Grekland du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Kalamata

EasyTerra Biluthyrning Kalamata jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Lykourgou 13

Platsinformation för Kalamata

Inledning

Kalamáta är den andra största staden på den grekiska ön Peloponnesos. I motsats till många andra städer i denna region är Kalamáta inte en gammal stad, men i dess omgivningar hittar man lämningar från den klassiska tiden. Till exempel i Messene, 2,5 mil nordväster om Kalamáta.

Befolkning

Staden har över 60 000 invånare.

Geografiskt läge

Kalamáta är belägen i södra Grekland, mellan de imponerande bergen Taygetos och Messeniska viken. Den grekiska huvudstaden Aten är belägen 24 mil nordösterut.

Ekonomi

Kalamáta är berömd för oliverna som odlas här. Det finns även en typ av oliv som är uppkallad efter staden. Av dessa oliver tillverkas utmärkt olivolja. Via stadens hamn exporteras även fikon, russin, vin och ouzo. Silkeprodukter är också en regional specialitet. Dessutom är staden ett centrum för högre utbildning.

Flygplatser

Kalamáta internationella flygplats är belägen precis nordväster om staden. Flygplatsen är som mest trafikerad under sommarmånaderna när många charterflygningar flyger till eller från europeiska destinationer. Flygplatsen är enkel att nå med hyrbil via E55/E65. Avfarten till flygplatsen är tydligt skyltad.

Kollektivtrafik

Kalamáta har bra offentlig transport. Förutom stadsbussarna så finns det bussförbindelser till andra resmål på Peloponnesos.

Trafik och parkering

En hyrbil är det perfekta transportmedlet för att upptäcka Kalamáta och Peloponnesos. I allmänhet är vägarna i gott skick. Vi rekommenderar dock att man köper en bra karta, eftersom skyltningen lämnar mycket att önska.

Hotell

Kalamáta har ett rimligt utbud av logi. Eftersom staden inte är ett enormt populärt turistmål (till motsats från städerna i omgivningen), så är det inget problem att hitta ett passande hotellrum under den största delen av året. Men om man vill besöka Kalamáta under sommarmånaderna så rekommenderar vi att man bokar logi i förväg.

Externa källor

För mer information om Kalamáta rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Greek (modern)
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Autounion Car Rental
 • Thrifty
 • Yours Carrental
 • National Car Rental
 • Volta4u
 • Budget
 • Sixt
 • Drive Hellas
 • Hertz
 • Europcar
 • Carwiz rent a car
 • Enterprise
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Abbycar
 • Avis
 • SurPrice car rentals
 • Green Motion
 • Global Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • Drive On Holidays
 • NÜ Car Rentals
 • InterRent
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Grekland
 3. Biluthyrning Kalamata