Biluthyrning Kalamata

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Kalamata på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Kalamata

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Grekland
 3. Biluthyrning Kalamata
EasyTerra Biluthyrning Kalamata är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Kalamata

Inledning

Kalamáta är den andra största staden på den grekiska ön Peloponnesos. I motsats till många andra städer i denna region är Kalamáta inte en gammal stad, men i dess omgivningar hittar man lämningar från den klassiska tiden. Till exempel i Messene, 2,5 mil nordväster om Kalamáta.

Befolkning

Staden har över 60 000 invånare.

Geografiskt läge

Kalamáta är belägen i södra Grekland, mellan de imponerande bergen Taygetos och Messeniska viken. Den grekiska huvudstaden Aten är belägen 24 mil nordösterut.

Ekonomi

Kalamáta är berömd för oliverna som odlas här. Det finns även en typ av oliv som är uppkallad efter staden. Av dessa oliver tillverkas utmärkt olivolja. Via stadens hamn exporteras även fikon, russin, vin och ouzo. Silkeprodukter är också en regional specialitet. Dessutom är staden ett centrum för högre utbildning.

Flygplatser

Kalamáta internationella flygplats är belägen precis nordväster om staden. Flygplatsen är som mest trafikerad under sommarmånaderna när många charterflygningar flyger till eller från europeiska destinationer. Flygplatsen är enkel att nå med hyrbil via E55/E65. Avfarten till flygplatsen är tydligt skyltad.

Kollektivtrafik

Kalamáta har bra offentlig transport. Förutom stadsbussarna så finns det bussförbindelser till andra resmål på Peloponnesos.

Trafik och parkering

En hyrbil är det perfekta transportmedlet för att upptäcka Kalamáta och Peloponnesos. I allmänhet är vägarna i gott skick. Vi rekommenderar dock att man köper en bra karta, eftersom skyltningen lämnar mycket att önska.

Hotell

Kalamáta har ett rimligt utbud av logi. Eftersom staden inte är ett enormt populärt turistmål (till motsats från städerna i omgivningen), så är det inget problem att hitta ett passande hotellrum under den största delen av året. Men om man vill besöka Kalamáta under sommarmånaderna så rekommenderar vi att man bokar logi i förväg.

Externa källor

För mer information om Kalamáta rekommenderar vi Google och följande källor:

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Abbycar
 • Alamo Rent a Car
 • Auto Europe
 • Avis
 • Budget
 • Drive Hellas
 • Enterprise
 • Europcar
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Green Motion
 • Hertz
 • National Car Rental
 • SurPrice car rentals
 • Thrifty

Biluthyrningsplatser i Kalamata

EasyTerra Biluthyrning Kalamata jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Flygplatser

Platser centrum

Om du letar efter en hyrbil i Grekland, men i en annan stad än Kalamata, vänligen klicka dig fram till Biluthyrning Grekland-sidan, där du kan välja i vilken stad i Grekland du vill hyra en bil.