• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Euboia

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Euboia på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Euboia

EasyTerra Biluthyrning Euboia är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Platsinformation för Euboia

Inledning

Euboia (som även kallas Evia, med betoningen på den sista stavelsen) är den andra största ön i Grekland, endast Kreta är större. Även om det är en ö har Euboia egenskaper som gör att den liknar det grekiska fastlandet. En gång i tiden har ön möjligtvis varit en del av detta fastland, men den har senare skiljts åt från detta jordområde efter en jordbävning.

Euobias natur är oerhört varierande med skogar, dalar, vattenfall och berg. På vintern finns det även möjligheter att åka skidor på ön.

Befolkning

Ön har mer än 200 0000 invånare. En fjärdedel av dem bor i huvudstaden Chalkis.

Läge

Euboia ligger öster om det grekiska fastlandet och är åtskiljt från detta genom Euripossundet. Detta sund är endast fyrtio kilometer brett vid sin smalaste punkt och är därför världens smalaste sund. Ön har en avlång form: mer än 15 mil lång och med en bredd som varierar mellan 6 kilometer och 4 mil. Det högsta berget är Dirfys (1745 m), Ochi (1394 m) och Pyxaria (1341 m).

Ekonomi

Euboias främsta inkomstkälla är jordbruk. Det finns vingårdar och det odlas citrusfrukter, korn och bomull. Fiskeindustrin har fortfarande en viktig roll i ekonomin; man fiskar sardiner. Marmor utvinns nära Karystos och det finns även bruna kolgruvor på ostkusten.

Turismen är mindre viktig, även om många greker tillbringar sin semester på Euboia. De lockas av de läkande källorna i norr.

Flygplatser

Det finns ingen flygplats i Euboia. Den närmaste flygplatsen är Aten internationella flygplats.

Kollektivtrafik

Det finns en ganska bra bussförbindelse längs öns huvudväg, från Kárystos i sydost, via huvudstaden Chalkida till Loutrá Edhipsoú i nordväst. Dessutom finns det en tågförbindelse till de grekiska fastlandet.

Trafik och parkering

På grund av Euboias storlek är hyrbilen det idealiska transportmedlet för att utforska ön. Utanför huvudvägarna hittar man oasfalterade vägar som kan vara smala och kurviga. Man bör försäkra sig om att köra långsamt på dessa vägar. Inte bara för att upptäcka oväntade kurvor och mötande trafik i tid, utan även för att undvika att hyrbilen skadas av lösa stenar. Att hitta parkeringsplats för hyrbilen är inget problem i Euboia, förutom möjligtvis i centrum av Chalkida.

Hotell

Euboia har ett stort hotellutbud. De flesta logimöjligheter hittar man i Marmari, Eretria och Chalkida. I allmänhet är det inte nödvändigt att boka hotell i förväg, men många gånger kan man få intressanta rabatter om man bokar rum online.

Externa källor

För mer information om Euboia rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Greek (modern)

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Grekland
 3. Biluthyrning Euboia