• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Antimachia

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Antimachia på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Antimachia

EasyTerra Biluthyrning Antimachia är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Antimachia

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Antimachia

Biluthyrningserbjudanden i Antimachia

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Antimachia.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Antimachia

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Antimachia med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Autounion Car Rental

  8.7 (53)
  Från SEK 312 / dag
 • Volta4u

  7.8 (26)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  8.4 (4896)
  Från SEK 335 / dag
 • National Car Rental

  8.2 (384)
  Från SEK 409 / dag
 • Drive Hellas

  7.9 (237)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alamo

  7.9 (7915)
  Från SEK 289 / dag
 • Sixt

  7.8 (2937)
  Från SEK 286 / dag
 • Hertz

  7.8 (6171)
  Från SEK 408 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3862)
  Från SEK 322 / dag
 • Enterprise

  7.6 (1709)
  Från SEK 298 / dag
 • Europcar

  7.8 (7334)
  Från SEK 259 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  7.6 (747)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.8 (9008)
  Från SEK 332 / dag
 • Drive On Holidays

  7.5 (1107)
  Från SEK 263 / dag
 • SurPrice car rentals

  7.4 (448)
  Från SEK 222 / dag
 • Avis

  7.4 (5354)
  Från SEK 409 / dag
 • Abbycar

  7.4 (555)
  Från SEK 201 / dag
 • Goldcar

  6.9 (5111)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  6.3 (1711)
  Från SEK 210 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.6 (3472)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Global Rent a Car

  6.2 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Carwiz rent a car

  8 (407)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2995)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Centauro

  7.6 (4518)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Yours Carrental

  7.9 (9)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Antimachia?

Antimachia – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Antimachia), är November den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Antimachia – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Antimachia) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil September är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Antimachia). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Antimachia – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Antimachia) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Antimachia – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Antimachia), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Antimachia - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Antimachia), är November den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Antimachia - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Antimachia) är November den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Antimachia – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Antimachia) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Maj är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Antimachia – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Antimachia) är November den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Antimachia – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Antimachia) är Mars den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Antimachia - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Antimachia) är Mars den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Antimachia – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Antimachia) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Antimachia - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Antimachia) är Mars den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Antimachia

Om du letar efter en hyrbil i Grekland, men i en annan stad än Antimachia, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Grekland-sidan, där du kan välja i vilken stad i Grekland du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Antimachia

EasyTerra Biluthyrning Antimachia jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Antimachia

Inledning

Antimachia är främst känd för att vara den plats där den internationella flygplatsen på den grekiska ön Kos ligger. Få människor vet att det är en väldigt idyllisk stad med till exempel en imponerande fästning. Den byggdes på 1400-talet av Johanniterriddare som härstammade från flera länder i väst och utgjorde en kristen bastion mot det 'hedniska' öster.

Befolkning

Staden har ungefär 2200 invånare.

Geografiskt läge

Antimachia är belägen på mitten av ön, ungefär 2,5 mil sydväster om Kos stad.

Ekonomi

Antimachias invånare livnär sig främst på turism och flygplatsen är den främsta arbetsgivaren. Precis som på resten av ön finns det mycket jordbruk, huvudsakligen oliver, mandel och citrusfrukt.

Flygplatser

Antimachia är belägen precis intill Kos internationella flygplats, Hippocrates flygplats. Flygplatsen är enkel att nå med hyrbil. Flygplatsens ingång ligger på den sydvästra sidan av staden, vid öns huvudväg, Kos stad och Kefalou.

Kollektivtrafik

Det finns endast regionala bussar som går mellan de olika städerna och byarna på Kos. I rättvisans namn måste vi säga att dessa bussar går väldigt oregelbundet och att servicen är extremt dålig under helgerna och under offentliga helgdagar.

Trafik och parkering

Antimachia är en liten stad och det är inget problem att ta sig runt här. Det är även enkelt att hitta parkeringsplats för hyrbilen. Utanför Kos huvudväg måste man se upp för boskap och människor på vägen. Man bör köra försiktigt! Om en bil som närmar sig blinkar vill den köra om och förväntar sig att man ska ge den plats!

Hotell

Det finns inga möjligheter att stanna över natten i Antimachia, förutom om man hittar en lokalinvånare som vill hyra ute ett rum. Hotell hittar man på kusten, nära stränderna i Kardamenter sydöster om Antimachia eller nära stranden i Mastichari nordväster om staden.

Externa källor

För mer information om Antimachia rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Greek (modern)
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Autounion Car Rental
 • Volta4u
 • Thrifty
 • National Car Rental
 • Drive Hellas
 • Alamo
 • Sixt
 • Hertz
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Budget
 • Drive On Holidays
 • SurPrice car rentals
 • Avis
 • Abbycar
 • Goldcar
 • Green Motion
 • FireFly Car Rental
 • Global Rent a Car
 • Carwiz rent a car
 • Your Rent
 • Keddy By Europcar
 • Centauro
 • Yours Carrental
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Grekland
 3. Biluthyrning Antimachia